Cara verifikasi Instagram

carane verifikasi instagram

Instagram minangka salah sawijining jaringan sosial sing lagi booming. Akun liyane lan liyane digawe ing. Lan kaping pirang-pirang, perusahaan, utawa profesional, mbutuhake pangguna kanggo ngenali akun kasebut minangka resmi. Nanging kepiye carane verifikasi Instagram?

Yen sampeyan isih mikir mung wong sing misuwur lan sing duwe pengikut akeh sing bisa nindakake, sampeyan salah banget. Bener, ya sampeyan bisa nindakake lan kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Priksa Instagram: centhang biru sing nggawe sampeyan penting

Priksa Instagram: centhang biru sing nggawe sampeyan penting

Kaya sing sampeyan ngerteni, lan yen ora ngandhani saiki, centang biru ing Instagram nuduhake manawa akun wis diverifikasi. Yaiku akun resmi. Nganti saiki, iki digunakake kanggo mbedakake pangguna saka akun sing misuwur ing jaringan sosial, lan sebabe sampeyan bisa mbedakake akun resmi saka selebriti saka sing dipercaya palsu.

Nanging, saiki verifikasi kasebut mbukak kanggo pangguna. Kita ora bakal pitutur marang kowe iku proses gampang, nanging paling sampeyan duwe kesempatan kanggo nyoba.

saka ngendi asale centhang biru

Soko sing sawetara banget ngerti iku obah verifikasi biru ora teka saka Instagram, nanging cocog karo Twitter. Nalika jaringan sosial iki diluncurake, akeh selebriti sing wiwit nggunakake jaringan kasebut supaya bisa komunikasi karo kabeh penggemar. Nanging ing wektu sing padha, ana uga akeh scammers sing nggawe akun ing jeneng selebriti kanggo muter pranks utawa scam.

Kanggo ngatasi masalah kasebut, Twitter nggawe "centhang biru" sing minangka verifikasi identifikasi akun kanthi cara sing sampeyan menehi kejujuran lan kepercayaan marang akun kasebut tinimbang kabeh liyane..

Kanthi iki, pangguna bisa ngerti akun endi sing resmi lan sing palsu utawa ora cocog karo sing misuwur (utawa paling ora sampeyan ora bisa 100% yakin).

Mangkono, Twitter minangka jaringan sosial pisanan sing ngidini akun diverifikasi, sing ora ana ing jaringan liyane. Sanajan ora butuh wektu suwe kanggo nyalin.

Nyatane, centang biru akun sing wis diverifikasi iki wis ana wiwit taun 2014, lan sing bener Ora miturut jumlah pengikut, panggunaan hashtag, jumlah konten ... apa nemtokake sing padha menehi kanggo sampeyan, nanging bisa dipikolehi sanajan akun cilik yen sampeyan ketemu syarat sing dibutuhake.

Cara verifikasi akun Instagram langkah demi langkah

Cara verifikasi akun Instagram langkah demi langkah

Apa sampeyan pengin ngerti carane verifikasi Instagram? Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti iku gampang banget kanggo nindakaken. Ya tenan, saka aplikasi seluler. Ana alternatif saka desktop sing uga dudu ide sing ala, nanging luwih becik nyoba ing ponsel sampeyan.

Sapa sing bisa njaluk verifikasi

Yen sampeyan ora ngerti, saiki sapa wae bisa njaluk verifikasi. Ora mung selebriti utawa influencer.

Sampeyan ora kudu duwe jumlah pengikut minimal, nanging sampeyan kudu duwe gambar profil lan paling ora siji kiriman.

Requirements kanggo verifikasi

Yen sampeyan pengin verifikasi akun Instagram, sampeyan kudu nyukupi syarat ing ngisor iki:

  • Ketemu syarat panggunaan lan norma masyarakat (ya, dokumen sing ora tau diwaca).
  • sing akun sampeyan makili wong nyata, perusahaan utawa entitas.
  • Akun sampeyan mung kudu unik kanggo wong utawa bisnis kasebut.
  • Gawe umum lan duwe presentasi, gambar profil lan publikasi.

Iki ora bakal prédhiksi manawa sampeyan bakal diverifikasi, nanging paling ora sampeyan bakal nyukupi syarat kasebut.

Langkah demi langkah kanggo verifikasi ing Instagram

Ing kene sampeyan duwe langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  • Pisanan, pindhah menyang aplikasi Instagram. Ing kana, sampeyan kudu pindhah menyang profil sampeyan (lambang tengen ngisor).
  • Ing profil sampeyan bakal weruh telung garis vertikal. Iki diarani "menu hamburger" lan ing kana sampeyan kudu ngeklik Setelan Akun.
  • Ing "Akun" sampeyan duwe tembung "Nyuwun Verifikasi". Klik ing kono.
  • Instagram banjur bakal njaluk sampeyan nambah jeneng ngarep lan mburi, dokumen (ing kene menehi sawetara opsi).
  • Ing ngisor iki, ngidini sampeyan ngonfirmasi relevansi sampeyan, yaiku, kategori apa sing diarani kamulyan, negara utawa wilayah apa, lan opsional pamirsa lan jeneng liyane sing sampeyan kenal.
  • Pungkasan, ing Links, sampeyan duwe pilihan kanggo nambah artikel sing nuduhake yen akun sampeyan dadi kapentingan umum. Sampeyan bisa nambah 3, nanging yen sampeyan menehi Tambah link sampeyan bisa sijine akeh liyane.
  • Sampeyan mung kudu mencet tombol "Kirim" lan ngenteni 30 dina kanggo nanggapi. Akeh sing ngomong yen ing sawetara dina sampeyan bakal duwe, nanging kabeh bakal gumantung, mesthi.

Apa mengkono yen aku ora diijini kanggo verifikasi

Apa mengkono yen aku ora diijini kanggo verifikasi

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, yen sampeyan wis nyukupi kabeh syarat lan ngisi kabeh informasi sing dijaluk, ora ateges sampeyan bakal menehi tandha biru sing dikarepake kabeh wong. Bisa uga dheweke nolak sampeyan.

Apa sing kudu ditindakake? Kaping pisanan, tetep tenang. Mung amarga panjaluk sampeyan ditolak ora ateges sampeyan ora bisa nyoba maneh. Ing kasunyatan, sampeyan bisa nyoba luck maneh ing 30 dina, kanggo ndeleng apa padha ngganti pikiran.

Sajrone wektu kasebut, kita menehi saran supaya sampeyan bisa nggarap akun lan, sing paling penting, nyengkuyung sampeyan supaya entuk kolaborasi (wawancara, artikel koran, lsp.) supaya bisa ngirim luwih akeh conto manawa profil sampeyan penting lan uga penting. nggoleki sampeyan.

Apa sing kedadeyan yen aku diverifikasi

Yen sawise wektu kasebut sampeyan nemokake yen sampeyan duwe centang biru ing akun sampeyan, Sugeng! Tegese sampeyan penting lan Instagram wis ngerti, mula dheweke wis menehi sampeyan.

Mesthi wae, iki ora ateges sampeyan bakal duwe kaluwihan luwih akeh tinimbang wong liya, nanging, ing ngarepe pangguna, dheweke bakal weruh manawa profil sampeyan resmi lan bener, saéngga nyegah wong liya saka nyamar dadi sampeyan.

Kajaba iku, ora akeh kaluwihan liyane.

Lan aku bisa kantun centang biru?

Sejatine ya. Nanging yen sampeyan ilang, amarga sampeyan wis ilang count, amarga wis dipateni, amarga sampeyan wis nglanggar aturan Instagram utawa amarga wis dibusak. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu nyoba mbalekake akun lan tundhuk supaya verifikasi bali.

Apa sampeyan ngerti carane verifikasi Instagram? Apa sampeyan wis tau nglakoni?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.