Cara masang iklan ing Thousand Ads

Cara masang iklan ing Thousand Ads

ewu iklan Iki minangka salah sawijining kaca sing paling misuwur ing Spanyol amarga dadi papan sing bisa adol lan tuku akeh barang. Biasane wong-wong sing nyelehake, umpamane kanggo banyu utawa adol pets, kanggo layanan, produk bekas, lsp. Nanging kepiye carane masang iklan ing Thousand Ads?

Yen sampeyan duwe apa-apa sing pengin didol utawa menehi lan sampeyan kudu ngumumake kanthi sabisa, kita bakal mulang sampeyan titik demi titik carane sampeyan kudu nindakake.

Apa Thousand Ads

Apa Thousand Ads

A Thousand Announcements, uga dikenal minangka Milanuncios, bener a situs web iklan baris. Kanggo nindakake iki, ngidini sampeyan nglebokake iklan dening pangguna (individu, perusahaan, freelancer ...) supaya bisa tuku, ngedol, nawakake lapangan kerja utawa layanan, lsp.

Wis akeh kategori kanggo pigura iklan, supaya nduweni tampilan sing cukup dhuwur (nyatane, ing tingkat SEO, biasane katon ing asil pisanan Google).

Was digawe ing 2005 dening Ricardo Garcia sing, tanpa meh nindakake apa-apa, bisa nggawe web ing dheweke sing kabeh wong kumpul. Kanggo titik ngulu situs web liyane sing nduweni tujuan sing padha, secondhand .es.

Saiki, Thousand Ads minangka situs web sing paling digoleki kanggo iklan baris ing Google ing Spanyol.

Apa sing kudu digatekake kanggo nggawe iklan

Apa sing kudu digatekake kanggo nggawe iklan

Kaping pirang-pirang produk ora didol utawa ora dingerteni amarga sampeyan durung nggunakake kaca kasebut kanthi apik kanggo adol. Mbok menawa amarga teks, amarga foto (utawa ora foto) utawa alasan liyane. Lan iku, kanggo ngedol, sampeyan kudu nyedhaki wong, lan ing Thousand Ads ora beda.

Dadi, yen sampeyan pengin duwe iklan ing Thousand Ads sing ndadekake pengaruh lan, ing limang menit sawise diselehake, dheweke nelpon utawa ngirim pesen, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

foto kualitas

Tenan sampeyan ora kudu sijine siji. Nanging yen dilebokake, mesthine kudu berkualitas lan, yen bisa, jumlahe.

Contone, yen sampeyan menehi anak kirik, njupuk foto kirik ing macem-macem panggonan lan saka macem-macem sudut pandang. Yen sampeyan duwe wong tuwane, lakoni, supaya dheweke bisa ngerteni apa sing bakal ditindakake nalika diwasa, lan coba kabeh menehi tampilan asu sing paling apik.

Bab sing padha kedadeyan ing produk. Yen sampeyan pengin ngedol sampeyan kudu mbukak kanthi maksimal amarga kanthi cara iki wong bakal entuk ide babagan apa sing sampeyan adol lan yen narik perhatian.

Judhul apik

Bisa dadi "hadiah asu". Nanging kepiye yen kita nulis "Iki kanca sing ora bakal nyolong panganan utawa nesu karo sampeyan? Apik banget, utamane yen sampeyan nyelehake salah sawijining kirik kanthi tampilan malaikat minangka foto utama.

Judhul nggawe wong ngeklik iklan kasebut, lan mung langkah pisanan sing pengin sampeyan lakoni, sampeyan ndeleng iklan kasebut. Mulane, kadhangkala sampeyan ora kudu langsung, utamane ing bagean sing meh kabeh iklan padha. Yen sampeyan pengin ngadeg metu, sampeyan kudu ngadeg metu saka pakewuh.

Ya, angel, nanging ora mokal. Iki diarani "copywriting", yaiku nulis persuasif, lan sampeyan bisa ngedol apa wae.

teks sing apik

ing sewu iklan Teks kayata: xxx hadiah amarga ora bisa ngawula marang proliferate; Aku ngedol xxx kanggo xx euro.

Nanging kepiye artikel kasebut? Kepriye watake kewan? Apa hobi sampeyan? Apa produk kasebut bekas utawa tangan katelu?

Ana akeh pitakonan sing durung dijawab. Lan sing duwe masalah: sing dheweke bakal ngganggu sampeyan kanggo saben pitakonan kasebut lan bisa uga ora ana sing pengin apa sing sampeyan pariwara.

Dadi, kenapa ora nyelehake kabeh sing sampeyan kudu ngerti saka wiwitan supaya, yen ana sing kepengin banget, dheweke bisa nulis utawa nelpon sampeyan? Sampeyan ora mbuwang wektu lan ora mbuwang wektu kanggo wong liya.

Nindakake conto sing wis kita aturake. Sampeyan menehi adoh kirik. Ujare yen wong kang kawitan uwuh, yen wong rakus, yen ana bintik-bintik khas, yen luwih jinak utawa petualang, yen wis karo ibune salawase iki, yen wis mangan dhewe, yen dheweke wis divaksinasi ... Kabeh iku, lan akeh liyane sing bisa kita pikirake, pelanggan potensial bakal takon.

Dadi, aja ngomong sing ringkes lan critakake kepiye kedadeyan kasebut. A crita sethitik bisa koyone bodho kanggo sampeyan, nanging sampeyan are looking for a ngarep kanggo pet sing, utawa kanggo produk. Lan luwih becik dadi papan sing padha ngapresiasi.

Kontak

Email, WhatsApp, telpon... Padha sing biasanipun, supaya yen sampeyan bisa, lan pengin, sijine kabeh telu. Kanthi cara iki sampeyan luwih gampang kanggo wong-wong mau ngubungi sampeyan.

Cara masang iklan ing Thousand Ads

Saiki kita duwe kabeh lan mlaku, wektune sampeyan ngerti carane masang iklan ing Thousand Ads. Lan rega wis.

Ayo dadi miwiti karo rega. Iku biaya… nul euro. Iki minangka situs web sing nggawe iklan ora ana biaya. Liyane iku sampeyan pengin sponsor utawa nampilake luwih akeh tinimbang sing gratis, ya. Nanging yen sampeyan ora perlu kanggo sijine iku padha ora bakal ngisi sampeyan apa-apa.

Lan apa langkah-langkah kanggo nindakake? Cathet:

  • Sampeyan kudu pindhah menyang kaca resmi milanuncios.
  • Sawise ana, sampeyan kudu nemokake tombol sing ngandika «publish». Sampeyan uga kasedhiya ing sisih ndhuwur kaca, tombol kuning sing ngandika + Nerbitaké.
  • Pilih kategori sing sampeyan pikir cocog karo iklan sampeyan. Ing kono sampeyan bisa njupuk wektu sing luwih suwe amarga akeh banget sing kadhangkala dadi bingung kanggo nemokake sing dikarepake.
  • Ing bab sabanjure bakal takon sampeyan sijine lokasi. Ing kene ora nuntut, dadi sampeyan mung kudu nemtokake saka kutha utawa kutha sing sampeyan pasang iklan.
  • Pilih apa sing bakal sampeyan lakoni yaiku tuku barang (utawa njaluk layanan) utawa adol (utawa nawakake layanan).
  • Isi data banjur klik sabanjuré. Ing wayahe iku bakal njaluk sampeyan nambah foto (padha opsional nanging kita mbaleni iku trep kanggo sijine wong).
  • Pungkasan sampeyan mriksa lan nerbitake.

Lan wis ngono!

sampeyan mung bakal duwe ngenteni wong ndeleng iklan sampeyan lan hubungi wong sing kasengsem.

Waca carane gampang masang iklan ing Mil Ads?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.