Cara ngunggah foto lan video menyang Instagram

instagram mlaku ing ponsel Android

Jaringan sosial Instagram Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling diunduh lan digunakake ing saindenging jagad, panggunaan ing jaman saiki minangka dhasar, lan minangka sarana penyebaran kanggo kampanye sosial, politik, budaya, olahraga lan komersial, sing entuk penghasilan ewonan pangguna saben dina. Saka ngendi wae ing saindenging jagad, kalebu foto, video utawa crita, aplikasi sing diwiwiti minangka proyek cilik kanggo para mudha, pungkasane dadi salah sawijining sukses jaringan sosial paling gedhe, sing banjur dituku dening mogul media sosial, Mark Zuckerberg , sing duwe Facebook lan WhatsApp saiki.

Aplikasi Instagram nyedhiyakake alat sing paling apik supaya bisa nyunting lan nerbitake publikasi, ngunggah foto kanthi kalebu saringan, potongan, pangaturan warna sing beda, lokasi sing dijupuk, menehi tag pangguna sing katon ing foto, lan liya-liyane.

Proses kanggo foto kirim Iku mesthi padha, kanthi cara sing praktis lan sederhana, kita bakal mulang sampeyan carane nggawe lan kabeh alat jejer sing bisa sampeyan gunakake.

Cara ngunggah foto menyang Instagram

foto sing diunggah bocah wadon ing instagram

  • Sing pertama sampeyan kudu ngetik aplikasi, didownload kanthi cetha saka Play Store utawa App Store, sampeyan kudu nggawe akun anyar utawa ngetik nganggo akun Facebook, yen wis mlebu, ing jendela utama sampeyan bakal weruh 5 lambang ing sisih ngisor panel, sing makili tumindak tartamtu. Sing paling penting yaiku sing ana ing tengah-tengah liyane, sampeyan kudu pencet ing "+" lambang kanggo terus.
  • Mengko sampeyan bakal pindhah menyang tab anyar, kabeh foto ing ponsel katon. Yen gambar sing arep diunggah anyar, sampeyan bakal bisa ngakses saka kothak pisanan; nanging yen ora kaya ngono, ana uga pilihan kanggo mriksa liwat folder. Ing bagean iki, sampeyan bisa milih siji utawa luwih gambar sing bakal diterbitake ing publikasi sing padha, sawise dipilih klik Sabanjure.
  • Kanthi iki, panel liyane bakal mbukak nganggo gambar utawa gambar sing bakal sampeyan upload, uga macem-macem opsi sing sampeyan bisa sunting kanggo nyunting. Ing bagean iki sampeyan bisa nambah filter pilihan, utawa nyetel ukuran, kontras, saturasi, padhang, bayangan, kabur, ing antarane pilihan liyane sing bisa sampeyan coba, sawise edisi rampung, klik ing pilihan "Sabanjure".
  • Langkah pungkasan sing kudu ditindakake supaya bisa sukses nerbitake gambar yaiku sing paling gampang, sampeyan mung kudu nambah katrangan saka apa sing sampeyan pikirake nggambarake foto utawa gambar sing mbantu ngerti apa sing ditampilake karo gambar, papan sing bisa uga kosong miturut pilihan sampeyan dhewe, sampeyan bisa nambah lokasi sing dijupuk foto, menehi tandha pangguna liyane sing ditampilake ing foto lan aplikasi sing pengin dituduhake bebarengan, kayata Facebook, Twitter utawa Tumblr, kanggo nambah produktivitas sampeyan ing jaringan sosial lan upload ing siji publikasi, foto sing padha menyang jaringan sosial sing beda. Yen wis siyap kabeh, klik nuduhake.

Kanthi cepet, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye gambar diunggah menyang jaringan sosial sing cocog, lan sampeyan uga bakal ngerteni kepiye kontak wiwit disenengi lan ngasilake pengikut anyar.

Elinga yen Instagram duwe saringan wong tuwa mula ngunggah konten diwasa dilarang banget.

carane ngunggah foto menyang instagram

Yen sampeyan nganggep yen gambar sampeyan ora pas karo proporsi sing bener utawa katon luwih apik, sampeyan bisa ndownload aplikasi pihak katelu kaya ngono InstaSize, sing ngidini sampeyan ngunggah foto panorama, utawa nganggo skala grafis liyane, nyetel kabeh menyang proporsi Instagram, dadi sampeyan bisa nuduhake kabeh konten tanpa watesan, lali yen foto lengkap ora katon utawa sing penting dipotong, sampeyan uga bisa nambah Efek lan pigura sing apik kanggo nambah orisinalitas kiriman sampeyan.

Saliyane ngunggah foto saka ponsel sampeyan, ana kemungkinan nerbitake saka komputer. Kanggo iki, ana sawetara cara, sing bakal diwulangake ing kene yaiku nggunakake ekstensi Chrome sing diarani Pangguna Agen-Agent. Alat sing kuat iki bisa ngrampungake fungsi ngganti agen, nggawe aplikasi Instagram percaya yen publikasi kasebut bakal diunggah saka ponsel sampeyan lan mula tumindak bakal ditindakake tanpa ana kasusahan utawa bedane, amarga platform kanggo PC padha persis karo saka seluler mung kanthi sisik grafis sing luwih gedhe.

Saringan instagram

Sabanjure, dijlentrehake kanthi luwih rinci babagan cara nginstal add-on lan digunakake supaya bisa nindakake tumindak sing diterangake sadurunge.

Instagram ngidini, kanthi trik Google Chrome, ngunggah gambar tanpa masalah. Sampeyan bisa milih platform sing kudune kita browsing, apa Android, kayata iOS, Windows Phone lan liya-liyane, asile beda banget.

Saiki, sampeyan wis ngerti kesederhanaan nalika sampeyan bisa ngunggah gambar, saiki sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan uga bisa ngunggah video lan crita, lan bubar duwe saluran dhewe kanthi video sing luwih dawa.

foto ing instagram

Tips ngunggah video menyang Instagram

Supaya bisa ngunggah video sing wis direkam sadurunge, kudu dipikirake sawetara aspek sadurunge ngunggah:

  • Bobot video, amarga platform Instagram mung ngidini upload video luwih cilik tinimbang udakara 20MB.
  • Durasi video kudu maksimal 1 menit.

 

krom agen pangguna

Nyuda bobot lan durasi video.

Ana sawetara opsi ing internet, kayata, ana kaca sing ngidini kita ngompres video kanggo nyuda bobote lan sekaligus milih 60 detik sing pengin diterbitake ing Instagram. Salah sawijining kaca yaiku Video Online - Ngonversi, situs web iki menehi pilihan kanggo milih format sing pengin diekspor uga suwene, sampeyan uga ora bisa ngluwihi menit sing diidini, nanging yen sampeyan ngirim acara lengkap, sampeyan bisa ngunggah langsung crita, sing ngidini ngrekam luwih saka sakjam.

Cara ngunggah video menyang Instagram

Sawise duwe video kanthi dawa lan bobot sing cocog, kita bisa ngunggah menyang profil Instagram, cara nindakake tumindak iki padha karo unggah foto, kanthi mencet simbol +, milih video sing pengin lan bisa diowahi kanggo menehi tampilan paling apik.

Utawa sampeyan bisa ngunggah video menyang crita, sing bakal 24 jam kepungkur bisa dideleng para sakabate banjur ilang, skema sing padha karo Snapchat, sing entuk akeh pengikut, nuduhake gambar lan video nganti 15 detik kanthi filter lan efek khusus sing gampang banget digunakake, sing ditampilake ing sisih ngisor ing bagean riwayat sampeyan.

Kepiye cara ngunggah video sing luwih dawa menyang Instagram?

Dheweke ujar manawa ora ana watesan kanggo manungsa, lan kita mesthi golek cara kanggo ngremehake sistem kasebut, Instagram ora kalah, mula aku bakal mulang sampeyan rong cara kanggo upload video dawa menyang akun sampeyan.

  • Kuncine yaiku Instagram Stories sing mung bisa ngirim video nganti 15 detik, nanging ana aplikasi sing mbantu ngunggah video dawa, dipotong dadi video cendhak 15 detik sing urutane ditampilake ora ilang, saliyane bisa kanggo ngatur format output supaya gambar panorama luwih gampang.
  • Pemotong Crita (mung kasedhiya gratis kanggo Android): Opsi iki ngidini sampeyan nyepetake video kanthi dawa lan ora mung klip 15 detik. Nanging, luwih dawa tinimbang app iOS.
  • Pamisah Crita (mung kasedhiya kanggo iOS): Bagekake video sing dawa dadi pirang-pirang klip 15 detik supaya ora kelalen. Aplikasi gratis iki duwe versi PRO, kanthi $ 1 sing ngidini sampeyan nggedhekake pilihan sing kasedhiya lan bisa ngunggah video sing apik banget ing crita sampeyan.

Cara liya yaiku nuduhake crita langsung

Yen sampeyan pengin nuduhake apa sing kedadeyan saiki, luwih becik nggawe rekaman langsung tinimbang direkam lan ngunggah video mengko, aja nganti lali, lan tindakake liyane uga, supaya bisa nyambung kabeh wektu karo pandherekipun lan kegiyatan sing sampeyan utawa perusahaan nindakake, saengga entuk luwih akeh tontonan, kauntungan gedhe ngunggah video langsung yaiku ngidini sampeyan ngunggah konten nganti 1 jam ing siji rekaman, mula ngindhari tugas ngunduh aplikasi pihak katelu supaya bisa ngunggah video dawa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   martin ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi sing aku ora ngerti cara aku kudu ngrekam lan carane nggawe kabeh rekaman direkam

    1.    Jorge ngandika

      Aku ora entuk pilihan kanggo ngunggah video utawa gambar saka instagram sanajan aku wis nginstal Add-on Switcher Panganggo-Agen. Apa aku kudu miwiti maneh utawa apa sing kudu aku lakoni? Matur nuwun

  2.   Jorge ngandika

    Aku ora entuk pilihan kanggo ngunggah video utawa gambar saka instagram sanajan aku wis nginstal Add-on Switcher Panganggo-Agen. Apa aku kudu miwiti maneh utawa apa sing kudu aku lakoni? Matur nuwun