Cara nggawe saluran ing YouTube

gawe saluran youtube

 

YouTube sing wis dadi cara kanggo golek dhuwit, nuduhake ide lan pikirane lan entuk difusi sing sampeyan pengin sabenere minangka dhasar lan sing bakal dakkandhakake carane nggawe saluran ing YouTube.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggawe saluran ing youtube, ing ngisor iki, rinci rinci Cara nggayuh lan miwiti ngirim apa wae sing dikarepake, watesan yaiku kreativitas.

Yen sampeyan pengin gawe saluran anyar ing YouTube, sampeyan bisa nindakake liwat a komputer utawa liwat aplikasi YouTube kanggo piranti seluler ing App Store lan Play Store. Yen sampeyan duwe akun Google pangguna ing komputer, bisa uga nonton kabeh video, seneng lan langganan saluran. Nanging yen sampeyan durung mbukak Saluran YouTube, sampeyan ora bisa streaming video utawa ngarsane publik ing aplikasi kasebut kanggo menehi komentar utawa nggawe dhaptar lagu.

Kanggo nggawe saluran YouTube nganggo akun Google, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah kasebut:

  • Akses YouTube saka komputer utawa Smartphone.
  • Sampeyan kudu nggoleki tumindak sing mbutuhake hak istimewa saluran, kayata nyoba ngunggah video, nyoba ngirim komentar ing video, utawa nggawe dhaptar lagu anyar.
  • Sawise nyoba nindakake tumindak kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kudu ngakses akun YouTube.
  • Priksa manawa data sing disinkronake karo akun Google sampeyan wis bener, utawa ketik email lan konfirmasi syarat supaya bisa nggawe saluran anyar kanthi cepet.

Cara nggawe saluran YouTube kanthi jeneng perusahaan

saluran youtube golek dhuwit

para gawe saluran ing youtube sing duwe macem-macem administrator, tegese, akun bareng ing endi produk, layanan bisa dipromosekake utawa bisa kolaborasi sawetara.

Iki sampeyan bisa nggunakake a akun merek, kanthi sampeyan bisa nggawe saluran sing duwe jeneng liyane kajaba akun pribadi, nanging sampeyan bisa ngatur saka akun Google.

  • Saka YouTube, ing komputer utawa ing ponsel, bukak dhaptar saluran sampeyan.
  • Nalika ing kana, sampeyan kudu milih manawa pengin nggawe saluran anyar utawa nggunakake akun merek wis ana.
  • Kanggo nggawe saluran anyar, klik Gawe saluran anyar lan luwih becik sampeyan mbukak.
  • Sampeyan kudu ngisi formulir karo data saluran anyar kanggo nemtokake lan verifikasi akun sampeyan. Banjur klik Rampung lan bakal digawe.
  • Saiki bukak bagean kasebut Saluranku.
  • Saka ing kana, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap saka pangaturan saluran, ing endi sampeyan bisa ngetik jeneng, katrangan, gambar lan ngonfigurasi aspek teknis, ngetik tandha banyu lan opsi migunani liyane.

Yen saluran wis siyap ing aspek konfigurasi, saiki wayahe miwiti ngunggah video. Iki gampang banget lan sampeyan bakal ngerti manawa ora ana misteri. Piranti sing ditawakake Creator Studio gampang banget digunakake lan ngidini sampeyan nindakake suntingan dhasar ing video.

Miwiti ngasilake konten kreatif kanthi cepet lan jaga supaya pengikutmu.

Bahan utama sing kudu sampeyan lakoni miwiti saluran YouTube ing sikil tengen yaiku ketekunan, sabar lan terus sinau teknologi anyar lan pangembangane, sing nggampangake entuk sumber daya. Sadurunge nampa penghasilan karo saluran kasebut, sampeyan kudu entuk pamirsa, sing kudu luwih cepet nerbitake video, ngrungokake komentar sing ditulis karo sampeyan lan nggunakake kritik sing konstruktif lan buwang sengit.

Pengalaman ngerti lan nyoba ing sektor iki, Sampeyan bakal ngidini sampeyan ndeleng pamirsa sing paling disenengi lan nambah konten kanthi progresif, mula bakal nambah pamirsa. Sawise periode wiwitan rampung, sampeyan bisa miwiti ngasilake.

Program partners saka YouTube

gawe ing saluran youtube

Wayahe sampeyan saluran tekan 1000 pelanggan lan 4000 jam tampilan sajrone 12 wulan pungkasan, sampeyan bisa dadi bagean saka Program Mitra sing ditawakake YouTube kanggo kreator konten, kanggo monetisasi lan bathi saka konten sing sampeyan unggah. Mula, sampeyan kudu miwiti karo iki target 10.000 views kanggo miwiti ngetik program Mitra.

Yen wis ngluwihi target iki, sampeyan bisa ngirim aplikasi. Yen durung rampung, sampeyan kudu mbukak akun ing AdSense lan ngatur pilihan kanggo nampa pembayaran.

Sampeyan kudu ngenteni YouTube ngevaluasi kahanan sampeyan kanggo verifikasi manawa video sing wis diunggah cocog karo aturan lan katemtuane.

Syarat kanggo entuk dhuwit kanggo konten sing sampeyan upload menyang YouTube yaiku:

  •     Konten kasebut kudu cocog lan bisa digunakake kanggo para pengiklan.
  •     Sampeyan kudu dadi penulis lan nggawe konten utawa duwe idin kanggo nggunakake konten iki kanggo tujuan komersial.
  •     Sampeyan kudu menehi dokumentasi resmi sing negesake manawa hak komersial kanggo kabeh konten audio lan video duweke sampeyan.
  •     Video kasebut kudu tundhuk karo kabijakan sing ditemtokake nalika mlebu Program partners, kahanan lan aturan layanan kasebut.

Mung kanthi nyukupi sarat-sarat sing gampang iki, video sampeyan bisa ngasilake dhuwit kaya sing durung dingerteni, Sawise ngaktifake monetisasi, sampeyan bisa miwiti golek dhuwit.

Kunci kanggo ngasilake video penghasilan sing apik ing YouTube yaiku duwe pamirsa sing akeh ing sektor tartamtu utawa sawetara prekara, nggawe perusahaan pariwara nalika entuk asil sing diarepake kaya sampeyan nalika nggawe video.

Platform administrasi akun wis macem-macem format iklan saengga ditampilake ing video sampeyan, lan ing tangan sampeyan pilihan kanggo milih sawetara sing njupuk pengaruh saka pengaruhe nalika nonton konten sampeyan.

Cara liya kanggo golek dhuwit ing YouTube

tips nggawe saluran youtube

Saliyane nyelehake iklan ing video kasebut, akeh cara liya kanggo golek bathi ing YouTube, Yen sampeyan ora seneng gawe jenuh video kanthi publisitas kanthi polusi visual.

Sampeyan bisa nggunakake alternatif iki:

  • Lengganan YouTube Red. Yen sampeyan ora ngerti, YouTube Red minangka layanan sing ditawakake platform YouTube kanthi rega saben wulan, menehi hak istimewa kayata nonton video tanpa iklan, muter nganggo kunci seluler lan nyimpen supaya bisa nonton mengko offline. Sampeyan uga bisa nampa penghasilan yen para pelanggan platform eksklusif iki ndeleng konten sampeyan kanthi akeh.
  • Bisa nganggo merek. Yen sampeyan wiwit akeh pengaruhe miturut pendapat sampeyan, perusahaan lan merek sandhangan bakal nyoba ngubungi sampeyan kanggo ngiklanake keuntungan sing unik.
  • Yen sampeyan duwe ide kreatif wirausaha lan mbutuhake sumber penghasilan kanggo terus produksi saluran, Sampeyan bisa nggawe kampanye crowdfunding kanggo entuk dana kanggo apa sing sampeyan butuhake.
  • sosial, kabeh pengikut sampeyan pengin bisa ndeleng sampeyan kanthi langsung, dadi njupuk kesempatan iki kanggo ngundang akeh wong menyang acara gedhe utawa adol tiket menyang konser sing sampeyan wis setuju kanggo entuk manfaat bebarengan.

Mangkene sampeyan bisa entuk bathi sisan kanthi nindakake prekara sing sampeyan tresnani lan nduduhake menyang umum, sing gampang, gawe konten, golek dhuwit, wiwiti saluran youtube saiki.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.