Kepiye cara ngoptimalake gambar ing WordPress?

Kabeh wong ngerti manawa WordPress minangka salah sawijining alat sing disenengi pangguna kanggo ngluncurake konten utawa blog sing ana alam apa wae. Minangka sistem manajemen konten sing kuat sing diluncurake tanggal 27 Mei 2003, fokus kanggo nggawe jinis kaca web apa wae. Originally entuk popularitas gedhe ing blogging, mengko bakal dadi salah sawijining alat utama kanggo nggawe kaca web komersial.

Yen mbantu kita nggawe serangkaian konten kanthi cara sing efisien lan memuaskan sekaligus. Endi ora dilalekake manawa WordPress minangka sistem ideal kanggo situs web sing diupdate kanthi rutin. Yen konten ditulis kanthi frekuensi tartamtu, nalika ana sing ngakses situs web, bisa nemokake kabeh konten kasebut kanthi urutan kronologis (sing paling anyar pisanan lan pungkasan sing paling tuwa).

Nanging ana liyane sing beda nalika ngoptimalake gambar wordpress. Amarga bakal dadi strategi sing pungkasane bakal mbantu kita ngapikake kabeh konten sing saiki dadi kontribusi blog kita saiki. Lan kita bisa ngekstrak luwih saka siji pelajaran lan bakal mbabarake ing ngisor iki kanggo nyoba supaya pangguna ngerti cara nggunakake sumber iki sing penting banget kanggo bagean pangguna sing apik.

Optimalake gambar wordpress: pentinge nyata

Gambar kasebut asring dienggo panyebabe yen web mbutuhake wektu luwih dawa tinimbang akun kanggo dimuat. Mungkin yen sampeyan ngunggah lan ngunggah gambar tanpa kontrol menyang situs web, aja kakehan golek hosting sing paling apik kanggo WordPress amarga ora ana. Mula dadi salah sawijining tugas sing paling penting nalika ngoptimalake platform online iki.

Ing pangertene iki, ana rong plugin sing gratis, nanging kita kudu luwih nyambut gawe yen situs web duwe akeh gambar. Iki mau sing bakal dakaturake ing ngisor iki:

  • Imsanity minangka plugin sing duwe bathi banget saka sudut pandang sing bakal ngowahi ukuran kabeh gambar sing saiki kasedhiya ing situs web lan sing bakal diunggah mengko.
  • WP Smush minangka plugin liyane sing misuwur sing bakal ngoptimalake kabeh gambar sing wis ana, nanging uga bakal ngoptimalake lan ngganti ukuran sing diunggah kanthi otomatis.

Kepiye milih ukuran foto?

Iki minangka langkah sabanjure sing kudu ditindakake wiwit saiki yen sampeyan pengin ngoptimalake gambar ing wordpress. Amarga ditrapake, bisa menehi sawetara pandhuan sing kudu sampeyan tindakake kanggo ngembangake tugas penting iki ing pamasaran digital utawa online. Liwat tumindak ing ngisor iki sing bakal ditampilake saiki.

Ngerti manawa bakal ngowahi ukuran gambar, kita kudu ngerti ukuran sing paling penting. Yen perlu dipikirake ing ndhuwur teknik teknis liyane, iki cukup rumit, amarga gumantung karo tangan siji ing jinis situs web.

Situs web fotografer ora padha karo sing nyelehake gambar cilik ing kiriman. Uga template kasebut, amarga saben layar duwe lebar layar maksimal, nggunakake macem-macem gambar cilik, lsp.

Sawetara trik kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake para pangguna kaya ing ngisor iki:

Babagan sing kudu dilakoni yaiku nuduhake program kasebut yaiku ukuran maksimum sing arep diowahi kanggo upload. Kanthi cara iki, bakal nggoleki kabeh gambar ing ukuran padha utawa luwih kanggo iki lan bakal klip kanthi otomatis.

Saliyane, sampeyan bisa ngatur gambar postingan lan kaca, sing sampeyan upload langsung menyang perpustakaan lan sing diunggah kanthi kapisah, kayata sing diunggahake tema.

Tanpa lali yen kabeh gambar sing kita upload bakal diowahi nganti ukuran sing dipilih, nanging ora prelu.

Sawise duwe gambar kanthi ukuran sing cocog, apa sing kudu ditindakakeoongoptimalake supaya bobot luwih sithik. Lan satleraman, kabeh sing diunggah wiwit saiki bakal dioptimalake lan diowahi ukuran kanthi otomatis. Iki minangka salah sawijining alesan sing paling relevan kanggo nggunakake plugin sing nyedhiyakake kapercayan sing luwih gedhe. Apa wae keuntungan sing bakal ditawakake kanggo pangguna utawa pelanggan.

Keuntungan sing paling relevan saka wordpress

Mesthine, dhukungan informasi iki ngasilake macem-macem kaluwihan dibandhingake karo manajer konten liyane. Nganti saiki lan wis dadi salah sawijining manajer konten sing paling akeh digunakake ing donya. Contone, ing skenario ing ngisor iki sing bakal diandharake ing ngisor iki:

Platform kanthi kebebasan

Iki minangka jinis piranti lunak sing dikembangake kanthi altruistis dening ewonan pangembang sing kolaborasi kanggo nambah saben dina. Disebut bebas amarga sampeyan duwe kamardikan kanggo nindakake apa sing sampeyan karepake, kanthi gratis.

Ora mbutuhake sinau sadurunge

Sampeyan bisa nggawe situs web wiwit wiwitan nganti pungkasan tanpa pitunjuk babagan program. Kajaba pilihan sing luwih maju, sing ora kudu sampeyan gandhengane kanggo nggawe situs web dhasar lan fungsional, sampeyan ora perlu ndemek utawa ngerti kode apa wae kanggo nggarap situs web saben dina.

Gampang digunakake

Instalasi WordPress dhisikan kayane rada rumit. Nanging yen wis diinstal, bisa nganyari konten, nggawe kaca lan artikel anyar, upload dokumen, pancen gampang banget. Wis kliwat wektu kudu ngenteni pirang-pirang minggu supaya webmaster nggawe ganti tembung ing situs web ... Saiki sampeyan bisa kanthi gampang lan tanpa gumantung karo pihak katelu.

Pangembangan sing gampang banget

Saliyane, WordPress minangka sistem blogging paling apik sing bisa ditemokake ing pasar. Sampeyan ngidini sampeyan nyusun konten, duwe desain sing apik, gawe jadwal publikasi, nggabungake tombol sosial kanggo nuduhake konten, nggabungake formulir langganan menyang milis. Apa maneh sing dijaluk karo blogger? Yen nambahake manawa blog sampeyan bakal luwih gampang dipanggonke tinimbang sing digawe ing platform liyane, aku ora yakin apa sebabe aku ngucapake iki.

Nanggepi kanthi responsif

Pungkasan, sampeyan ora bisa lali manawa iki ora ana sangsi manawa ing pungkasan program WordPress profesional ngidini sampeyan desain luwih inovatif tinimbang format liyane. Dina iki, kita browsing luwih akeh saka piranti seluler kayata smartphone utawa tablet, situs web sampeyan bisa digunakake kanthi bener ing kabeh platform, penting. Aja lali maca utawa pelanggan amarga situs web sampeyan ora bisa digunakake ing piranti seluler.

Keuntungan platform

Mesthi wae, iki minangka salah sawijining platform paling apik sing bisa sampeyan lakoni kanggo nerbitake konten sampeyan. Nganti kasebut uga minangka salah sawijining sing paling umum kanggo nindakake sawetara tugas kasebut, nanging nduweni watesan, amarga logis dingerteni dening akeh pangguna. Yen iki minangka kasus khusus sampeyan, sampeyan ora bakal duwe pilihan liyane kajaba mung nerangake sawetara panjelasan sing bakal diwenehake ing ngisor iki.

Sistem iki bisa nggawa sampeyan malah nggawe monetisasi konten kanthi cara sing duwe bathi lan efisien kanggo kepentingan pribadi utawa profesional. Kanthi bathi sing bakal gumantung tumata. Uga kasunyatan manawa bisa dadi alat sing apik banget mula wiwit saiki sampeyan menehi visibilitas sing luwih gedhe kanggo garis bisnis ing sektor digital utawa lini. Supaya kanthi cara iki, bisa luwih gampang kanggo komersialisasi produk, layanan utawa artikel sampeyan.

Kontribusi liyane sing paling relevan yaiku sumbangan saka tipologi. Yaiku, bakal adhedhasar kontribusi sing bisa ditawakake ing bisnis tartamtu. Nganti bisa entuk manfaat nalika sampeyan narik kawigaten para pelanggan utawa pangguna lan entuk kesempatan kanggo ngakses seri konten sing bisa narik kawigaten. Nalika ing sisih liya, iki minangka cara kanggo nggawe tingkat kasetyan sing luwih dhuwur ing antarane kalorone pihak. Yaiku, ing antarane perusahaan kasebut dhewe lan para pamiarsa utawa klien supaya ana fungsi sing dibangun supaya wong loro kasebut bisa entuk manfaat saka hubungan sing istimewa kasebut.

Pungkasane, sampeyan ora bakal lali yen program iki, dadi bisa diakses kabeh pangguna, iku gampang banget kanggo kabeh. Ing pangertene, ora perlu nyedhiyakake level belajar sing luwih dhuwur. Yen ora, kosok baline, aja ragu yen pungkasane kasunyatan ngoptimalake gambar ing sistem wordpress kasedhiya kanggo kabeh wong lan ora mung sawetara sing asring kedadeyan karo program liyane kanthi ciri sing padha. Minangka aspek sing sampeyan bisa entuk akeh sumber daya kanggo pangembangan toko online utawa perdagangan. Ing pungkasan dina, sampeyan minangka target utama para pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.