Cara ngatur media sosial nganggo Hootsuite

Salah sawijining keraguan gedhe sing nyebabake pangguna akeh carane nambah manajemen jaringan sosial. Tindakan kasebut bisa disalurkan liwat macem-macem alat lan ing ngendi Hootsuite wis nggawe salah sawijining sing paling relevan saiki. Nanging apa kita pancen ngerti carane nindakake proses iki kanggo njaga sesambungan ing jaringan sosial?

Sadurunge nerangake kepiye tumindak khusus iki bakal dikembangake, penting banget yen kita ngerti babagan Hootsuite lan apa tujuane. Kaya sing sampeyan ngerteni, iku aplikasi sing tujuan utamane yaiku ngatur profil jaringan sosial sing beda-beda. Yaiku, ngidini sampeyan nggarap sing paling populer saiki. Contone, Facebook, Twitter, Instagram utawa Linkedin ing antarane sawetara sing duwe pengikut sing paling akeh.

Apa wae, fitur sing paling relevan ana ing kasunyatan yen sampeyan menehi kesempatan kanggo nerbitake konten ing macem-macem jaringan sosial lan bebarengan. Saliyane, sampeyan duwe kaluwihan sing bisa milih ing antarane rong model kanggo nindakake tugas digital iki. Ing tangan siji, versi mbayar sing ditujokake kanggo profesional lan perusahaan cilik lan menengah sing ana gandhengane karo sektor digital utawa perdagangan elektronik. Nalika ing sisih liyane, sampeyan uga duwe format gratis sing ngidini sampeyan nindakake tumindak kasebut tanpa kudu mbayar biaya ing aplikasi kasebut.

Kaluwihan nggunakake Hootsuite

Aplikasi manajemen iki duwe sawetara mupangat kanggo pangguna sing milih model iki. Salah sawijining sing relevan yaiku ora prelu nggunakake sumber daya saka komputer. Iki minangka sistem sing luwih otonom sing bisa nggawe manajemen media sosial luwih fleksibel. Siji liyane yaiku mbukak kanggo sampeyan nerbitake konten sing padha ing macem-macem jaringan sosial (Facebook, Twitter, Instagram utawa Linkedin).

Minangka konsekuensi saka karakteristik pungkasan, ora ana sangsi manawa bakal nyedhiyakake macem-macem mupangat sing kudu sampeyan ngerteni saiki: Apa sampeyan pengin ngerti sing paling penting?

  • Sampeyan bisa ngirit usaha intelektual nalika nindakake konten kanthi online. Mung nganggo siji, sampeyan bisa ngetik ing kabeh platform digital.
  • Punika a sistem manajemen sing aktif banget lan mulane mbukak kanggo kabeh jinis jaringan sosial sing pengaruhe gedhe ing masarakat.
  • Sampeyan bisa otomatis proyek sampeyan kanthi program sing bener pesen sing pengin disebar ing media sosial kasebut.
  • Iki minangka alat sing mbantu sampeyan supaya luwih katon karo wong liya utawa perusahaan: klien, panyedhiya utawa umume kabeh jinis pangguna.
  • Salah sawijining kontribusi sing gedhe yaiku sampeyan bisa milih ngatur macem-macem akun lan ing macem-macem jaringan sosial.
  • Sampeyan bakal ngirit luwih akeh wektu sajrone njabar proses iki, uga kanggo salaras karo isine. Mung nganggo siji, sampeyan bisa nyebar ing luwih saka rong jaringan sosial lan gumantung karo kabutuhan sejati.

Apa alat digital iki?

Saiki wayahe ngumumake kontribusi nggunakake Hootsuite minangka sistem manajemen media sosial. Supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi luwih bener lan kanthi efisiensi luwih gedhe dibandhingake karo aplikasi liyane kanthi ciri sing padha.

  1. Cara kerja sampeyan cara terpusat lan mulane aja sampah wektu kanggo saben jaringan sosial.
  2. Kemampuan sampeyan kanggo adaptasi karo kabeh jinis konten digital. Yen sampeyan ngidini sampeyan nerbitake teks, grafis, gambar, materi audiovisual utawa cathetan informatif, ing antarane dhukungan informasi liyane.
  3. Kanggo nyumbang karya utawa konten kanthi cara luwih rasional lan imbang tinimbang model manajemen liyane ing jaringan sosial.

Saliyane, sawetara platform digital ora ana ing aplikasi iki. Pancen, umume padha kompatibel. Ora mung karo sing wis kasebut, nanging uga sing liyane sing anyar utawa anyar. Kaya contone YouTube lan uga Pinterest utawa blog sing digawe ing WordPress.

Ora kaget, salah sawijining kaluwihan gedhe sing diwenehake Hootsuite yaiku ora mung ditrapake ing jaringan sosial. Nanging uga kanggo blog sing sampeyan mbukak, apa wae jinis konten kasebut. Nganti sampeyan bakal bisa ngoptimalake wektu nalika nerbitake teks informatif. Singkatnya, mbukak platform platform konten digital sing luwih akeh lan kanthi tujuan sampeyan ora kudu ngembangake upaya tambahan nalika nerbitake.

Kepiye cara paling migunani saka Hootsuite?

Saiki bakal wayahe sampeyan bisa entuk paling migunani saka manajer iki ing jaringan sosial. Saka pendekatan sing luwih praktis iki, sampeyan kudu ngerti apa sing bisa sampeyan lebokake ing panel kontrol Hootsuite kanggo ngirit wektu luwih akeh kanggo kabeh tugas sing kudu sampeyan lakoni.

Ing wektu iki, salah sawijining tujuan prioritas sampeyan yaiku ngasilake kinerja paling apik saka strategi komersial semacam iki sing gegandhengan karo Hootsuite. Bakal ana akeh manfaate tinimbang sing sampeyan kira-kira. Ing kasus apa wae, misi sampeyan yaiku ngeksploitasi kemungkinan sistem iki kanggo ngatur jaringan sosial wiwit saiki. Sampeyan ora bakal rumit banget yen sampeyan ngetutake tips sing diwenehake.

Yen Hootsuite ditondoi dening sesuatu, iku solusi sing efektif banget kanggo kabutuhan bisnis. Nganti bisa menehi laporan kinerja sing dipersonalisasi. Iki penting banget kanggo nambah merek komersial ing antarane pelanggan utawa pangguna. Amarga nawakake pilihan kanggo ngontrol perusahaan saingan. Supaya ing lingkungan iki sampeyan bisa nambah luwih akeh ing perusahaan.

Operasi karo sistem manajemen iki gampang banget lan ora mbutuhake kahanan sing rumit. Iki diterjemahake menyang praktik ing endi sampeyan bisa nggunakake sistem operasi apa wae, malah sawetara sing paling canggih. Aja lali manawa kompatibilitas minangka salah sawijining ciri khas lan sampeyan ora bakal lali karo sumber iki kanggo nambah layanan profesional wiwit saiki.

Kepiye carane ndhaptar layanan kasebut?

Sawetara program manajemen jaringan sosial duwe kerugian yen mbutuhake layanan sing rumit banget kanggo ndhaptar. Nalika ing wong liya, dheweke butuh kuota sing biasane jembar lan sampeyan bisa uga ora bisa mbayar karakteristik kasebut. Kaya sing wis diandharake sadurunge, Hootsuite, nyedhiyakake a akun kanggo mbayar profesional lan liyane tanpa biaya kanggo sing duwe.

Gegayutan karo layanan kasebut, saka manajer iki bakal gampang banget wiwit wiwitan. Kasunyatan kasebut amarga kasunyatan manawa bakal cukup gawe akun nganggo alamat email utawa email kanggo miwiti bisa digunakake kanthi normal. Liwat proses sing bakal ditindakake sawetara menit lan bakal dadi wektu sing dibutuhake kanggo ngratifikasi email sing ana gandhengane karo klien. Supaya ing wektu cendhak, sampeyan bakal bisa ngakses konten liwat sandhi sing bakal diwenehake saka perusahaan.

Wiwit saiki, sampeyan bakal siyap ngatur jaringan sosial, tanpa watesan babagan jumlah kasebut. Amarga sampeyan mung kudu milih sing siji, sampeyan bakal nyambung kanggo nindakake tumindak kasebut. Wiwit saiki, sampeyan bakal duwe mekanika sing padha (utawa meh padha) karo manajer liyane. Ing aspek iki, meh ora ana bedane lan yen sampeyan wis nate ana ing proses liyane, proses bakal gampang ditindakake kanthi efisiensi asil.

Atur konten ing jaringan sosial kanthi gampang

Tindakake tips iki supaya ora salah ing proses manajemen. Liwat sawetara rekomendasi sing ora mbutuhake biaya, kayata ing langkah-langkah ing ngisor iki sing kudu ditindakake wiwit saiki.

  1. Tindakake pesen sing konsisten ing profil sosial sampeyan.
  2. Publikasikan konten sampeyan saka méga (iCloud).
  3. Ngatur konten nganggo tag, mesin telusuran lan panggunaan statistik ing platform.

Fungsi ing manajer

  • Terus aktifake kehadiran sosial sampeyan full-time nganggo alat jadwal konten lan isi kesenjangan ing jadwal sampeyan.
  • Nggawe kolom konten sosial kustom, diatur kanthi tab miturut cara sing sampeyan karepake. Nuduhake karo anggota tim kanthi mung siji klik.
  • Nggawe kolom telusuran miturut hashtag, lokasi utawa tembung kunci kanggo nemokake konten sing apik lan apik sing bisa dituduhake saka endi wae.
  • Entuk siji gambar asli seko sing jelas lan ringkes kanggo kegiatan utama sampeyan saka Facebook, Instagram lan Twitter kanggo ngawasi tren lan ngukur tuwuhing. Sampeyan ora prelu ngatur apa-apa.
  • Lindhungi akun sosial, lan merek sampeyan, gampang ngatur akses menyang akun media sosial organisasi tanpa nuduhake sandhi.
  • Aja kesalahan lan kiriman ora jujur ​​sing ngatur alur kerja sing disetujoni lan level pangguna. Menehi karyawan mung ngakses profil, ijin, lan jaringan sing dibutuhake.
  • Ngoptimalake dina kerja. Setel aturan adat, kaya sapa, suwene lan suwene, kanggo nambah konten kanthi kinerja kanthi otomatis.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.