Cara milih cara pembayaran ing toko online

Cara mbayar minangka salah sawijining aspek sing kudu dipikirake ing manajemen lan administrasi toko online, apa wae sifat lan asal mula. Amarga ing antarane alasan liya yaiku cara kanggo nyalurake pembayaran dodolan produk, layanan utawa artikel saka perusahaan digital kasebut. Nduwe nggedhekake format sabisa-bisa kanggo nyetel kabutuhan pelanggan utawa pangguna.

Ing pangerten iki, metode pembayaran minangka alat sing penting banget kanggo nindakake manajemen transaksi komersial. Lan mula kudu dipilih sing paling cocog supaya para pelanggan bisa tuku kasebut kanthi online. Antarane macem-macem sistem sing bakal dianalisis ing ngisor iki, supaya sampeyan kudu eling babagan sing kudu digunakake wiwit saiki.

Saka sudut pandang strategis iki, kudu ditekanake manawa alternatif pembayaran virtual terus berkembang lan persaingan dominasi sistem kasebut diadhepi bank, aplikasi, operator telepon, pabrikan seluler, lsp. Ora muspra, sampeyan bisa duwe cara pambayaran luwih konvensional utawa tradisional kanggo sing paling inovatif lan anyar ing taun-taun pungkasan.

Cara pambayaran: sing bakal dipilih?

Cara pembayaran apa sing cocog kanggo toko online utawa perdagangan? Wangsulane iku ora homogen lan kanthi cara iku gumantung saka akeh sing bakal nyoba kanggo nerangake sabanjure. Mesthine, ana akeh faktor lan macem-macem alam, lan ing antarane sing paling relevan yaiku:

  • Merek dagang, ing pangertene manawa luwih akeh dingerteni ing antarane pangguna utawa pelanggan.
  • Ngerti ing endi markas toko online dununge amarga bakal mengaruhi salah sawijining cara cara pembayaran sing kudu sampeyan lakoni ing perdagangan elektronik.
  • Biaya produk utawa layanan sing ditawakake perusahaan wiwit saiki lan sistem pambayaran sing saiki sampeyan tindakake uga bakal gumantung.

Kanthi telung faktor kasebut, luwih becik sampeyan milih cara pambayaran kanggo toko online. Ing pangertene supaya tuku lan tekan pungkasan proses toko, yen ora nemokake cara pambayaran sing bakal dirasakake. Lan saka sudut pandang iki, kita bakal menehi sawetara sing paling relevan.

POS virtual banking

Iki minangka sistem sing wis di outsource dening akeh perusahaan online amarga keuntungan sing gedhe banget kanggo akuntansi. Ing ngendi, minangka syarat utama, sampeyan mung kudu mbayar liwat sambungan sing aman antarane bank lan toko online. Toko ora ngatur utawa ngatur data kertu bank, perlindungan informasi minangka tanggung jawab bank. Sanajan sejatine model pembayaran padha karo apa sing sejatine terminal POS sing diarani fisik, ora kalah penting manawa ing kasus iki diimpor dening toko Internet.

Kontribusi liyane sing paling relevan yaiku kasunyatane, kahanan kasebut beda-beda antarane entitas perbankan kanthi biaya antarane komisi, registrasi, biaya, bonus, watesan tagihan, lsp. Mesthine, iki minangka salah sawijining faktor sing kudu diantisipasi kanggo nuduhake manawa cocog kanggo aplikasi profesional sampeyan utawa ora. Gumantung karo karakteristik bisnis lan saluran sing pengin ditindakake. Ora padha, kanggo kegiyatan sing ana gandhengane karo olahraga tinimbang komersialisasi produk teknologi anyar. Ora nggumunake, dheweke mbutuhake perawatan sing beda banget babagan cara pembayaran.

Ing pangertene iki, kudu ditekanake manawa POS virtual (Point of Sale Terminal) minangka layanan sing ditawakake bank supaya bisa nggawe / nampa pembayaran liwat Internet. Iki minangka platform bank sing tanggung jawab kanggo ngvalidasi informasi sing diwenehake lan ngatur proses koleksi, liwat servere.

Stripe

Iki minangka platform pambayaran sing gampang digabung menyang kaca sing padha ing toko online, beda karo PayPal. Fitur iki nyebabake luwih sithik klik kanggo nutup adol, iki positif. Keuntungan liyane yaiku komisi sing luwih murah tinimbang PayPal, utamane dihargai nalika wiwitan proyek online. Saliyane, bisa uga nggawe kapercayan ing sawetara pangguna sing ora ngerti Stripe lan toko kasebut dhewe.

Kanthi sawetara karakteristik sing bakal ditawakake ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses impor ing perdagangan utawa toko online properti. Lan umume kalebu tumindak ing ngisor iki sing bakal nuduhake sampeyan ing ngisor iki:

Biaya kasebut bakal luwih murah tinimbang cara pambayaran sing padha kanthi inovatif lan kalebu generasi paling anyar ing sistem sing ditrapake.

Efisien banget kanggo toko online sing duwe volume bisnis lan portofolio pelanggan utawa pangguna sing dhuwur banget.

Keamanan minangka salah sawijining elemen sing paling relevan amarga sampeyan bakal dilindhungi saka operasi sing ditindakake karo sistem pembayaran iki.

Iki minangka model langganan sing ditondoi kanthi bubar digawe lan mula saiki sampeyan bisa entuk manfaat.

Pembayaran karo escrow

Iki kalebu yen panuku ora mbayar langsung marang sing adol, nanging dhuwit kasebut ditinggalake ing akun pihak katelu sing disimpen. Dhuwit ora ditransfer saka akun kasebut menyang pihak sing adol nganti pembeli nampa produk lan mriksa manawa kabeh wis bener. Iki minangka bentuk pambayaran sing paling aman saiki, amarga ana kemungkinan penipuan bisa dihindari.

Nalika ing sisih liyane, sampeyan uga bisa nindakake operasi tanpa preduli volume operasi komersial sampeyan amarga pungkasane yaiku menehi solusi efektif kanggo kabutuhan sampeyan ing aspek sing bakal dibahas ing artikel iki. Ngluwihi seri pertimbangan teknis liyane sing bakal dadi topik panjelasan liyane.

Ing kasus apa wae, iki minangka pilihan sing luwih canggih, nanging ora entuk bathi kanggo pangguna cara pambayaran iki. Antarane sing jelas kasunyatane keamanan gedhe tinimbang pertimbangan liyane sing utilitarian. Saka sudut pandang iki, bisa diarani manawa pambayaran kanthi escrow nyedhiyakake kapercayan luwih akeh kanggo kabeh pihak sing kalebu proses komersial iki.

Pembayaran karo bitcoin


Iki minangka tren paling anyar ing sistem pembayaran Internet iki lan uga nyedhiyakake macem-macem macem-macem mata uang virtual. Saka bitcoin dadi riak lan terusake dhaptar akeh sing disesuaikan karo kebutuhan bisnis online kasebut. Keuntungan utamane yaiku kasunyatan yaiku sistem sing digunakake kanthi akeh dening sektor sing luwih enom ing masarakat.

Saliyane, kita uga kudu negesake kasunyatan manawa mata uang virtual iki digunakake kanthi frekuensi tuku lan adol ing Internet. Panganggone ora nyebar banget nanging duwe pengikut. Nampa ing toko bisa narik minat wong sing duwe dhuwit ing mata uang elektronik iki. Bisa migunani banget ing kegiatan profesional online, utamane kanggo mbesuk sing diwenehake karo pelanggan utawa pangguna.

Transfer bank

Lan sawise sistem inovatif kaya revolusioner, ora luwih becik milih model sing luwih konvensional utawa tradisional kayata transfer bank. Sanajan ana apa wae, isih digunakake minangka bentuk ijol-ijolan moneter kanggo tuku produk, layanan lan artikel saka perdagangan elektronik. Nganti saiki dheweke bakal mengaruhi level tagihan sing dikarepake lan sejarah entitas komersial kasebut babagan bank.

Ora kaget, iki minangka cara sing isih digunakake ing e-commerce ing transaksi kanthi jumlah akeh. Gampang banget digunakake lan uga ora duwe komisi, sanajan ana sawetara aspek sing kudu dipikirake: transaksi kasebut ana ing sanjabane kaca mula ora bisa nindakake pangukuran. Nalika ing sisih liyane, iki minangka format sing bisa dianggep saiki ora cepet, mula kudu diawasi kanthi tepat wektu nalika nggawe operasi kanggo ngontrol akun bisnis kanthi ketat.

Tegese, lan kanthi ringkesan, meh skenario dadi kepenak banget lan bayarane ora dadi rem nalika ngrampungake proses tuku. Ing sing dikonfigurasi minangka salah sawijining prabédan utama babagan sistem pembayaran liyane. Kanthi keamanan ing operasi sing luar biasa banget saka kabeh sudut pandang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier Arias ngandika

    c bisa nggawe pembayaran awis x conto wester junior, efektif