Cara adol produk ing Shopify kanthi sukses

Shopify

Dina iki tuku online wis dadi cara tuku sing paling akeh digunakake. Penjualan kanthi cara iki saya mundhak lan wiwit kita ngalami kurungan amarga pandemi Covid-19, luwih-luwih.

Ora bisa ninggalake omah, wedi kena infeksi lan watesan dheweke ngajak kita nggunakake sales online.

Alesané gampang. Tuku ing toko online gampang, gampang lan cepet. Kajaba iku, ora dadi masalah apa sampeyan pengin tuku utawa kapan, amarga e-commerce kasedhiya 24 jam saben dina, 7 dina seminggu. Kanthi mung siji klik, kita duwe apa sing dikarepake ing ngarep kurang saka 48 jam.

Apa sampeyan duwe bisnis cilik lan pengin mbukak toko online dhewe? Maca terus amarga ing postingan iki, kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan bisa supaya bisa adol produk ing Shopify.

Apa sing diarani shopify?

Kanggo nganyari memori sampeyan, kita bakal ngelingake sampeyan babagan shopify lan apa sing kalebu. Toko minangka CMS kanggo e-commerce sing ngidini sampeyan ngrancang toko online miturut kekarepan sampeyan tanpa mbutuhake ilmu program.

Iki gampang banget, fleksibel lan proses bangunan toko pancen intuisi lan efisien. Sawetara menit sampeyan bakal duwe toko online dhewe tanpa mbuwang-mbuwang wektu. Shopify minangka salah sawijining CMS paling gampang ing pasar.

Kajaba iku, platform paling anyar ing e-commerce lan sukses banget ing antarane administrasi bisnis, wiwit ndhukung luwih saka siji yuta perusahaan ing 175 negara.

Platform iki yaiku digunakake dening perusahaan kanggo ngatur situs web e-commerce, pemasaran, sales lan operasi sing gegandhengan.

Kepiye cara kerja Shopify?

Yen sampeyan pengin ngluncurake e-commerce liwat shopify, sampeyan kudu milih shopify sing bener miturut kabutuhan. Sampeyan duwe 3 rencana shopify:

  • Dhasar Shopify: minangka rencana paling gampang kanggo nggawe produk lan kategori tanpa wates kanthi rong akun karyawan. Regane udakara 26 euro sewulan.
  • Rencana Shopify: sampeyan bisa duwe 5 akun lan duwe kemampuan kanggo nggawe laporan kinerja. Regane udakara 72 euro saben wulan.
  • Shopify Lanjut: Rencana iki cocog kanggo bisnis gedhe, saengga bisa uga 15 karyawan duwe akses menyang panel kontrol. Regane udakara 273 euro saben wulan.

Kaluwihan saka Shopify

Duwe akun shopify nawakake akeh kaluwihan manawa kita njupuk kesempatan kanggo ngandhani ing ngisor iki:

  • Ciptane lan manajemen gampang banget. Yen sampeyan pengin wiwit adol sithik-sithik, iki platform sing cocog. Sampeyan bisa nggawe, ngatur lan ngrancang blog dhewe kanggo promosi toko.
  • Ing toko, sampeyan duwe kaluwihan yen kalebu hosting, dadi sampeyan ora prelu kuwatir babagan kacepetan loading e-commerce sampeyan.
  • Keuntungan liyane saka platform iki yaiku sampeyan bakal duwe layanan pelanggan sing apik liwat forum, obrolan utawa email.
  • Sampeyan duwe kauntungan kanggo bisa duwe statistik klien sampeyan (toko pembayaran sing luwih dhuwur) kanggo nuntun strategi sales sampeyan.
  • Shopify duwe luwih saka 70 mata uang pembayaran internasional sing ngidini klien sampeyan duwe akeh fasilitas nalika mbayar.
  • Dadi sampeyan ora prelu kuwatir babagan masalah pajak, shopify kanthi otomatis ngurusi pajak negara negara sampeyan.
  • Sampeyan bakal ngerti kabeh penjualan, wiwit shopify nampa lan ngatur pesen sawetara detik lan menehi ngerti langsung liwat notifikasi seluler utawa email.

Kaya sing sampeyan ngerteni yaiku gampang banget lan cepet kanggo nggawe toko online dhewe karo shopify. Ana akeh kaluwihan sing ditawakake platform iki kanggo bisa adol produk kanthi online.

Sanajan shopify wis tekan saiki ing negara kita, wis duwe tur apik ing Amerika Serikat lan ing jagad Anglo-Sachon. Tanpa mangu-mangu, iki minangka platform sing wis ditemtokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.