Cara adol ing Wallapop

Cara adol ing Wallapop

Mesthi sampeyan ngerti sebabe sampeyan wis krungu babagan kaca Wallapop, ing web uga ing aplikasi. Iki minangka bisnis sing nggawe kontak wong supaya bisa adol produk sing ora dikarepake utawa dibutuhake karo wong liya sing bisa tuku kanthi rega sing luwih murah tinimbang yen tuku anyar. Mula akeh sing disengkuyung sinau carane adol ing Wallapop supaya bisa entuk tambahan.

Filsafat Wallapop adhedhasar menehi urip kaping pindho kanggo produk sing ana ing omah lan sing ora digunakake maneh. Saliyane entuk ruang kanthi adol, sampeyan uga entuk dhuwit, sing mbantu ekonomi kulawarga.

Apa Wallapop

Apa Wallapop

Yen sampeyan durung mlebu ing Wallapop utawa mung durung pati ngerti, sampeyan kudu ngerti yen iku platform penjualan liya. Nanging, sing makarya ing Wallapop dudu sing adol, nanging ana wong sing ndaftar ing platform kanggo adol produke.

Ing sampeyan bisa adol produk kabeh jinis kanthi rega sing dikarepake. Penjual lan panuku ngobrol kanthi ngobrol lan bisa setuju babagan rega utawa bisa nampa produk kasebut lan Wallapop menehi jaminan babagan produk kasebut, utawa paling ora nyoba.

Masalahe yaiku akeh wong sing mlebu adol produke lan nggawe adol ing Wallapop ora gampang kaya sing sampeyan pikirake (ora bakal digantungake produk lan kurang saka 24 jam sing tuku).

Nanging, ana sawetara trik sing bisa mbantu sampeyan.

Cara adol ing Wallapop

Cara adol ing Wallapop

Yen sampeyan duwe akeh barang ing omah sing ora digunakake lan pengin menehi urip liya, mula bakal mbantu ngerti cara adol ing Wallapop supaya barang sampeyan ora tahan suwe ing platform.

Kanggo nindakake iki, sing pertama sing sampeyan butuhake yaiku ndhaptar. Disaranake sampeyan ngisi profil sampeyan kanthi lengkap amarga bisa menehi keamanan kanggo para pembeli nalika tuku saka sampeyan.

Sawise duwe profil lengkap, saiki wayahe upload produk pertama. Sampeyan kudu milih jinis produk sing sampeyan adol, yen sampeyan ora prelu, yen kendaraan, yen layanan, yen proyek, yen properti ...

Sampeyan menehi saran supaya sampeyan bisa ngisi informasi babagan produk sabisa-bisa, tanpa ngapusi, lan jelasake kabeh kahanan supaya mengko ora nyasab. Maksudku, dadi paling spesifik amarga bisa adol luwih cepet. Mesthi wae, sampeyan kudu nemtokake rega sing bisa didol.

Aja lali nyelehake foto, akeh, sampeyan bisa, kanthi sudhut, sisih liyane lan nawakake 360 ​​tampilan produk sing sampeyan adol kanggo para pembeli.

Pungkasane, sampeyan kudu nyiyapake kiriman. Sampeyan kudu ngerti manawa meh kabeh bisa dikirim dening Wallapop liwat layanane dhewe. Wetan ongkos kirim gratis, uga antara 2 nganti 30 kilo. Nanging yen bobote luwih saka iku sampeyan kudu pindhah menyang kurir eksternal.

Sawise ngrampungake file, sampeyan mung kudu ngunggah lan, yen sampeyan pengin, promosekake (ing kono sampeyan bakal entuk dhuwit). Lan ngenteni wong ngubungi sampeyan.

Trik didol ing Wallapop

Cara entuk dhuwit nganggo aplikasi kasebut

Kaya sing kita ngerteni manawa ndhaptar lan masang produk kanggo adol iku gampang banget, mula luwih becik dibahas. Nanging amarga kita pengin menehi trik kanggo nambah visibilitas produk lan, kanthi cara iki, sampeyan bisa adol luwih cepet lan luwih apik. Apa sing sampeyan goleki tenan?

Lan iku Ngerti carane adol ing Wallapop gampang diwulangake, nanging kepiye carane bisa sukses? Iki wis luwih rumit, kajaba sampeyan mikir ing ngisor iki:

Aja lali karo kompetisi sampeyan

Iki penting banget amarga, sadurunge arep adol, sampeyan kudu ndeleng kepiye wong liya sing adol produk sing padha kaya sing sampeyan lakoni (bisa uga ana kemungkinan). Yaiku, sampeyan kudu ndeleng suwene barang sing adol, apa sing dijelasake, rega sing didol, lsp.

Sampeyan bakal duwe ide babagan apa sing kudu ditindakake lan apa sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake.

Ati-ati karo rega

Kita ora bakal ngelingake sampeyan supaya menehi rega murah supaya sampeyan bisa adol utawa liya-liyane. Kita pengin fokus ing rega sing sampeyan lebokake.

Lan umume ngundhakake rega. Yaiku, njaluk 10, 20, 50 euro kanggo produk. Opo salah Ora kurang. Nanging ana masalah.

Lan iku akeh wong matesi rega produk. Contone, nuduhake produk sing kurang saka 20 euro. Apa tegese? Yen sampeyan wis mung menehi 20 euro, sampeyan ora bakal entuk, nanging sing nggoleki kurang saka 25 euro, utawa 30 euro.

Sing paling apik? Kaya ing toko, lebokake 9,95 utawa 9,99 utawa sing padha, aja nganti bunder amarga mesin telusuran sampeyan bakal kelangan tampilan.

Judhul sing dioptimalake

Kita ngerti manawa sampeyan ora bisa menehi judhul sing super dawa, nanging uga ora bisa uga. Sampeyan kudu ngoptimalake supaya, langsung saka judhul, sampeyan bisa narik perhatian lan klik kanggo ndeleng apa sing sampeyan adol.

Lan kepiye carane ditindakake? Banjur kanthi judhul sing pas, sing nyedhiyakake data lan informasi. Aja nggawe pangguna kudu golek informasi kasebut, mula "chewed" sing diwenehake, luwih apik.

Yen bisa, goleki tembung kunci, yaiku tembung sing bisa digoleki pangguna. Ing Google iki sampeyan bisa nulungi sampeyan. Contone, yen sampeyan adol sepatu olahraga, sampeyan bisa nulis tembung kasebut menyang Google lan ndeleng pungkasane. Pilih sing paling cocog karo produk sampeyan banjur lebokake. Iki bakal mbantu posisi sampeyan luwih apik.

Gunakake teks cekak

Sanajan sadurunge, sampeyan wis menehi katrangan supaya paling lengkap katrangan, ora ateges dawa. Sampeyan kudu nyelehake ing teks kabeh informasi sing kudu dingerteni, nanging sampeyan kudu nggawe sing apik, kreatif, tanpa gawe kesel karo pangguna. Kanggo iki, ora kaya copywriting.

Foto nambah rega produk

Yen sampeyan njupuk foto sing berkualitas, sing bakal digayuh yaiku supaya weruh produk sampeyan. Sampeyan kudu nyoba apa sing sampeyan adol, sanajan tangan liya, kayane anyar. Dadi ngresiki sadurunge njupuk foto Ya, aja nyelehake saringan ing gambar, amarga mung bakal dipercaya sampeyan.

Sijine antara 6 lan 8 foto, yen bisa mung produk.

Nerbitaké artikel sampeyan ing dina paling apik

Apa sampeyan ngerti manawa ana dina yen ngirim luwih apik? Sampeyan bener. Khusus ing Wallapop preinan lan akhir minggu kerja paling apik (apamaneh dina Minggu).

Kajaba iku, ing wiwitan wulan lan nalika pembayaran ditampani, luwih becik diterbitake amarga wis didol sadurunge.

Ati-ati karo Keuangan

Sayang Hacienda ana sing njupuk jajan. Lan nalika produk didol kanthi bathi modhal sampeyan kudu nyakup ing pangkalan pajak tabungan.

Mesthine, mung nalika rega adol luwih dhuwur tinimbang rega tuku, sampeyan kudu mbayar pajeg. Lan iki minangka kedadeyan sing biasane ora kedadeyan ing Wallapop, mula ora bakal ana masalah.

Saiki sampeyan wis ngerti carane adol ing Wallapop, apa sampeyan wani nindakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   javier alvarez menendez ngandika

    Iku tetep kanggo sijine sing wallapop watesan kanggo 200 artikel, meksa kanggo mbayar, kondisi dadi luwih tepat sing artikel sing umum ilang lan katon alon-alon, blokeos canon Max 200 euro, iklan banget abot, nganyari maneh saben dina wallapop wis ganti kathah, ana akeh wong sing manggon ing wallapop. Asosiasi etc wallapop wis dying plummets