Strategi bangunan link kanggo e-commerce

bangunan link

Mesthine yen sampeyan wis maca gedung link, swarane kaya Cina. Nanging yen sampeyan wis nggoleki ing Google babagan cara ngapikake posisi lan entuk luwih akeh penjualan ing eCommerce, sampeyan teka nganti saiki ora dadi kesalahan. Konsep iki ana gandhengane banget karo target sing pengin digayuh.

Nanging, Apa sing diarani link? Kepiye cara kerjane? Lan, ing ndhuwur kabeh, strategi apa sing paling apik kanggo eCommerce? Dina iki kita ngomong babagan kabeh.

Apa sing diarani link?

Sadurunge menehi sampeyan luwih praktis, luwih becik sampeyan kudu mikir babagan konsep iki. Sampeyan bisa uga langkah kaping pisanan sing kudu sampeyan ngerteni cara ngadhepi eCommerce sampeyan. Mula, kita bisa nemtokake bangunan link minangka teknik sing ditindakake kanthi tujuan nggawe tautan eksternal. Kanthi cara iki, bisa dipikolehi ngapikake posisi organik ing mesin telusuran lan, kanthi mangkono, ningkatake posisi mesin telusuran.

Contone, bayangake yen sampeyan duwe eCommerce buku. Lan nalika sampeyan nggoleki tembung kunci, situs web sampeyan ora katon ing 5 lembar pisanan. Apa sing ditindakake yaiku "ndhelikake" bisnis sampeyan, amarga arang ana wong sing ngluwihi kaca kasebut.

Saliyane, kanthi strategi bangunan link sing apik, yaiku kanggo entuk link sing berkualitas, sampeyan bisa mungkasi langkah-langkah pendakian lan mlebu ing limang kaca pisanan. Utawa luwih becik, tekan kaca 1.

Saiki, kanggo nggayuh iki, sampeyan kudu nggawe link, yaiku, nggawe link antarane kaca sampeyan lan kaca wong liya supaya sampeyan katon. Pramila tautan kasebut penting banget, luwih-luwih yen kaca sing cocog karo sampeyan wis mapan amarga bakal mbantu ngukur posisi kanthi luwih cepet.

Sadurunge, bangunan link rampung ing alam liar, yaiku, jumlah luwih penting tinimbang kualitas. Nganti Google mutusake njupuk sapu lan wiwit luwih tliti ndeleng tautan kasebut, kanggo ngawasi lan nganalisis manawa spam kasebut apik utawa mung. Yen sampeyan nganggep kasebut minangka sing terakhir, dheweke bakal ngutuk loro kaca kasebut lan mundur ing rangking. Saliyane, yen ana kualitas, Google bisa ndeleng kanthi apik lan bisa dadi luwih cedhak karo asil telusuran sing kapisan.

Napa bangunan link kanggo bisnis sampeyan

Apa sing diarani link?

Kita ngerti manawa pitakon sabanjure sampeyan takon kenapa bangunan link penting banget. Utawa kanthi tembung liya, kenapa penting kanggo kaca web liyane, blog, toko, perusahaan ... sijine link sing nuduhake alamat sampeyan. Alasane gampang banget: karo sampeyan, sampeyan ngandhani mesin telusuran, utamane mesin telusuran, situs web sampeyan populer, wong ngerti lan kudune dikunjungi.

Napa Semono maneh link sing sampeyan duwe, luwih akeh swara kanggo mesin telusuran, lan luwih dhuwur bakal pangkat sampeyan. Mesthine, elinga manawa tautan kasebut kudu berkualitas, amarga yen tautane teka saka kaca "ora bisa dibantah", sampeyan bisa nggawe efek sing beda, yaiku, ora bakal katon kanthi mripat sing apik.

Ing kasus eCommerce, iki luwih penting amarga yen sampeyan dadi populer, prédhiksi bisa didol lan akeh lalu lintas menyang situs sampeyan.

Strategi bangunan link: cara nindakake kanthi apik supaya Google tresna sampeyan

Strategi bangunan link: cara nindakake kanthi apik supaya Google tresna sampeyan

Saiki sampeyan ngerti apa tegese bangunan link, utawa kasunyatan manawa ana tautan sing nyebabake kaca sampeyan (mesthine ing kaca kanthi kualitas luwih apik), saiki wayahe mikir babagan cara nggawe strategi bangunan link kanggo eCommerce. Lan kedadeyan kasebut ing ngisor iki:

Priksa kompetisi sampeyan

Ya, sampeyan kudu nindakake. Sampeyan kudu ngerti apa sing wis ditindakake kompetisi sampeyan, lan saiki uga nindakake, nanging uga kanggo inovasi. Nanging sadurunge nindakake, sampeyan kudu ngerti tujuane pesaing.

Lan kepiye carane ditindakake? Kaping pisanan, temokake tembung kunci sing pengin sampeyan pangkat. Sawise rampung, tulis apa asil pertama sing metu, amarga iku pesaing langsung sampeyan.

Langkah sabanjure yaiku nganalisis pesaing kasebut, kanggo ndeleng posisi tembung kunci ing endi ...

Kanca karo Ahrefs

Ora, sejatine dudu wong, lan uga ora bisa ujar manawa program kasebut dhewe, nanging alat sing mbantu sampeyan nganalisa backlink kanggo ndeleng manawa kualitas. Opo maneh, sampeyan bisa ngenali pesaing lan nganalisa babagan SEO, ing kono sampeyan bakal bisa ndeleng kacepetan muat (yen cepet utawa ora), desain web, font sing digunakake, lan iklan lan spanduk. Kajaba iku, bakal dingerteni saka ngendi tautane, mula sampeyan bisa ngerti endi sing paling efektif lan nyoba nasib.

Mbangun sesambetan

Saiki, nggawe hubungan karo para influencer dadi utawa luwih penting tinimbang sing sampeyan kira. Dadi, gumantung karo pasar eCommerce sampeyan, luwih becik sampeyan nemokake pengaruh saka subyek kasebut lan nyoba nggawe sawetara jinis hubungan, utawa menehi saran supaya sampeyan menehi saran.

Saiki iku cara sing cepet banget lan gampang kanggo nggayuh luwih akeh wong, sanajan kudu ati-ati, amarga bisa uga butuh pambiji finansial sing signifikan.

Lan sapa sing ujar para influencer ujar kaca, blog, saluran YouTube ... kanthi tembung liya, wong sing bisa duwe pamirsa sing akeh lan sing bisa uga minat karo sing sampeyan adol.

Kolaborasi karo perusahaan liyane

bangunan link

Mesthi ana eCommerce utawa perusahaan liyane sing bisa kolaborasi. Iki bisa ngasilake bangunan link yen sampeyan entuk manfaat lan ing wektu sing padha bisa nggawe sesambetan sing katon Google cukup menarik.

Ya, sampeyan kudu goleki perusahaan sing duwe pamirsa sing padha karo sampeyan, nanging ora adol barang sing padha karo sampeyan, wiwit iku apa sing sampeyan lakoni yaiku mlaku siji lan sijine. Contone, bisa uga duwe eCommerce dandanan, lan toko online liyane yaiku sandhangan wanita. Ya, bakal dadi regane apik amarga sampeyan bisa nggawe foto sing dandanan lan, sekaligus sandhangan saka toko. Utawa nindakake kontes ing antarane kalorone.

Aja lali babagan tautan internal

Link eksternal penting uga sing internal. Penting banget yen sampeyan uga kudu ngurus amarga dheweke bakal nambah SEO lan sampeyan bakal ngandhani Google manawa ana situs liyane ing kaca sampeyan dhewe (artikel, produk, lsp) sing ana gandhengane karo sing siji. Kanthi cara iki, sampeyan bakal mbangun kabeh web ing sekitar eCommerce.

Kajaba iku, nambah tautan internal ora angel; nyatane, malah bisa otomatis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.