Apa EAT lan kepiye sampeyan ngetrapake ing bisnis?

Ing SEO EAT tegese Pengalaman, Panguwasa lan Reliabilitas (Keahlian, Panguwasa lan Kepercayaan). Istilah EAT diwiwiti ing wulan Agustus 2018, nalika nganyari algoritma Google sing diarani pembaruan medis ditindakake. Pentinge entuk asil saka kasunyatan sing pungkasane sampeyan bisa njupuk kauntungan supaya operasi duwe bathi ing toko utawa bisnis online.

EAT duwe peran penting ing nganyari algoritma Google. Situs "Dhuwit Sampeyan, Urip Sampeyan" (YMYL) wis kena pengaruh banget karo masalah EAT. Yen situs sampeyan ora cocog karo kategori YMYL, sampeyan ora kudu wedi. Nanging, penting kanggo dicathet amarga situs e-commerce nampa informasi kertu kredit, mula kaca kasebut dianggep minangka kaca YMYL. Yen dikandhani, EAT dudu algoritma, nanging algoritma Google wis diupdate kanggo nggoleki pratandha sing nemtokake manawa lagi mriksa konten nganggo EAT sing apik utawa sing ala. EAT sing ala bisa uga nyebabake posisi sing ora apik.

Intine EAT kanggo situs web YMYL yaiku supaya ahli sing disertifikasi menehi konten utawa bisa kerja bareng karo wong sing duwe kapercayan sing pas. Nanging, kajaba konten YMYL sing nuntut - sing biasane menehi informasi babagan medis, finansial, tuku utawa informasi legal - konten para ahli sing netepi standar EAT yaiku sing nyukupi kebutuhan para pamirsa lan ngerti maksud manawa ana konco pitakon utawa pitakon sing digawe.

EAT: Ora ana skor lan dudu faktor peringkat

Aja kuwatir, ora ana skor EAT dhuwur sing kudu dipikolehi ing kaca. Algoritma Google ora menehi skor EAT menyang situs. Aja nganti turu turu mikirake cara kanggo nambah skor kasebut. EAT uga dudu faktor peringkat langsung. Google duwe 200 faktor peringkat, paling ora, kalebu kacepetan kaca, panggunaan tembung kunci ing tag judhul, lan liya-liyane. Nanging EAT duwe pengaruh ora langsung menyang rangking kaca sampeyan, amarga konten kudu cocog karo standar EAT. Kanthi cara kasebut, dadi faktor peringkat.

EAT singkatan saka "Pengalaman, Panguwasa, Reliabilitas."

"Keahlian" - Sampeyan kudu ahli ing bidang sampeyan. Pengalaman tegese sampeyan kudu nuduhake katrampilan nitahake Konten Utama (MC) lan nyebutake ing konten sampeyan. Pengalaman ora pati penting kanggo situs web humor utawa gosip, nanging penting kanggo situs web medis, finansial, utawa situs web sing sah. Warta sing apik yaiku situs apa wae sing bisa nuduhake keahlian yen konten kasebut sejatine migunani lan migunani kanggo pangguna.

"Panguwasa" - Sampeyan kudu nuduhake manawa sampeyan minangka panguwasa utawa panguwasa kreator kanggo MC. Lan sampeyan bisa entuk iki saka pengalaman panulis utawa sampeyan dhewe. Yen kaca sampeyan minangka forum komunitas utawa diskusi, kualitas obrolan kasebut bakal menehi otoritas. Kredensial penting, nanging uga pengalaman pribadi kaya review.

"Trust" - Sampeyan kudu nuduhake pangguna manawa bisa dipercaya karo sing nggawe utawa perusahaan Konten Utama, MC dhewe lan situs web kasebut. Keandalan penting banget kanggo situs web e-commerce sing njaluk informasi babagan kertu kredit marang pangguna. Kabeh situs sampeyan kudu nggawe pangguna rumangsa aman nalika ngunjungi. Minangka titik wiwitan, sampeyan kudu langsung ngetrapake sertifikat SSL ing situs sampeyan amarga paling ora 70% asil kaca pisanan nggunakake SSL (minangka salah sawijining sinyal sinyal Google)

Sampeyan kudu mangan kanggo urip. Lan uga konten situs web sampeyan. "Mangan" sing beda, nanging ideane padha.

Bener, lan kita ngomong babagan EAT. Kaping pisanan ndeleng akronim iki nalika Pedoman Kualitas Telusuran Google bocor ing 2014. Nanging nalika diluncurake resmi Google, saiki kita ngerti sepira pentinge EAT kasebut. Ing taun iki, EAT bakal dadi bisnis gedhe. Layanan SEO kita kudu nggawe situs sampeyan tundhuk karo faktor sing paling penting ing EAT Google.

Google negesake manawa EAT kalebu 3 pertimbangan utama kanggo kualitas kaca. Dadi, yen sampeyan durung nggatekake konten EAT, mula kudu dilakoni.

Napa EAT penting banget kanggo kaca web sampeyan?

Dadi, kenapa pengalaman, panguwasa, lan kapercayan penting banget? Sawise kabeh, pandhuan kualitas Google ora nemtokake rangking kaca.

Intine, EAT nemtokake regane situs web. Pelamar kualitas njupuk EAT nalika menehi penilaian manawa situs utawa kaca nyedhiyakake sing sampeyan butuhake. Dheweke bisa ndeleng manawa entuk pengalaman sing apik ing online lan apa konten kasebut memenuhi standar. Yen para petugas ngrasa manawa pangguna bakal kepenak maca, nuduhake lan menehi rekomendasi konten, mula situs iki bakal entuk EAT.

Pikirake EAT minangka alasan pangguna milih situs sampeyan tinimbang kompetisi. EAT bisa nduwe pengaruh langsung babagan cara nampa - lan pungkasane pangkat - situs web sampeyan.

Dadi, kepiye EAT mengaruhi pengunjung situs sampeyan?

EAT gegandhengan banget karo kaca sing diarani Google "Dhuwit Sampeyan utawa Urip Sampeyan" (YMYL). Kaca-kaca YMYL minangka topik sing nduwe topik babagan nasihat medis, hukum, finansial, semacam kasebut. Apa wae sing bisa mengaruhi rasa seneng, kesehatan, lan kasugihan pangguna kanthi positif utawa negatif. Tuladhane kalebu:

Toko online sing njaluk informasi kertu kredit sampeyan

Blog ibu sing menehi saran babagan parenting

Blog saka institusi finansial sing menehi saran legal

Kaca kesehatan medis nyathet gejala penyakit langka

Kaca peringkat dhuwur YMYL bakal nuduhake EAT tingkat dhuwur. Iku amarga pangguna manawa luwih yakin nalika ngunjungi kaca, lan luwih akeh konten sing cocog karo pitakonane, mula akeh sing cocog karo kabutuhane EAT. Situs sing nyatane menehi saran utawa solusi kanggo masalah bakal bisa memenuhi kebutuhan kasebut kanthi luwih gampang tinimbang situs sing nyoba nggunakake sistem Google.

Sampeyan iku sing dipangan

Dadi situs sampeyan bakal migunani banget kaya sing sampeyan lebokake. Wiwit EAT ing level kaca lan level situs, sampeyan kudu mriksa manawa saben bagean situs web nyoba nyukupi sarat Google. Lan yen kaca sampeyan dadi kaca YMYL, iki luwih penting.

Nanging aja mung dijanjekake. Google ujar manawa sawijining kaca utawa situs sing ora duwe EAT yaiku "cukup alesan kanggo menehi rating kaca kanthi kualitas murah." Dadi yen sampeyan dudu ahli, panguwasa, utawa dipercaya, kaca situs sampeyan bakal dianggep kurang kualitas.

Sampeyan kudu nggawe konten sing apik, migunani lan akurat. Lan sampeyan kudu nggunakake EAT kanggo nyukupi kabutuhan panggunaan kualitas lan pangguna nyata. Tindakake, lan sampeyan bakal nindakake apa sing dikarepake Google.

Priksa manawa kaca iki tetep dicenthang - sampeyan ora bakal ngerti kapan sampeyan butuh pangeling kanggo ngetrapake EAT kanthi bener.

Ing sawetara wulan kepungkur, sampeyan bisa uga wis ndeleng tembung kunci (utawa singkatan, "Mangan" ngambang. Nalika istilah iki wis ana ing leksikon pirang-pirang SEO sawetara wektu, wiwit nganyari algoritma gedhe Google ing wulan Agustus 2018 (dikenal minangka "pembaruan medis"), akeh perhatian sing ditrapake ing "EAT» Saka Google, lan wiwit saiki wis asring dadi lambe lan pucuk driji saka SEO.

Dadi, saiki aku ngomong apa? Amarga dina sing bisa ditampilake ing Google sewengi wis kliwat. Supaya bisa diposisikan kanthi apik ing Google, sampeyan kudu menehi merek kanthi nggawe keahlian, panguwasa, lan kapercayan - sing cocog karo sing diarani EAT!

Ing postingan iki, aku bakal nutupi telung pilar EAT lan nuduhake tips babagan cara nggabungake masing-masing menyang strategi konten sampeyan supaya sampeyan bisa pangkat kanggo istilah telusuran sing paling apik ing industri sampeyan.

Wiwitane, nganyari "medis" iki kayane wis entuk akeh situs web sing menehi saran kesehatan lan medis, luwih saka vertikal liyane. Mula, wartawan pemasaran mesin telusuran sing terkenal Barry Schwartz ngumumake "update medis."

Nanging, sanajan pembaruan iki mesthi tekan akeh situs web medis, nanging uga nyebabake akeh situs web liyane sing bisa diklasifikasikake dadi apa sing diarani Google "situs YMYL" - ya, singkatan sing aneh liyane (lan ora, dudu wong sing bingung nembang sawetara wong Desa ).

Pemasar digital misuwur amarga nggunakake jargon lan duwe akeh akronim, nanging wektu iki, Google dhewe sing nambahake YMYL lan EAT iki menyang tumpukan jargon internal sing bisa saya bingung.

YMYL minangka rating kualitas kanggo konten sing tegese "Dhuwit utawa urip sampeyan." Google ora mung kepengin nyedhiyakake informasi sing paling relevan, nanging uga pengin menehi informasi sing bener. Kanthi jinis panelusur tartamtu, ana potensi gedhe kanggo ngaruh "kebahagiaan, kesehatan, utawa kasugihan" pangguna; Kanthi tembung liyane, yen kaca-kaca kasebut kurang kualitas, bisa duwe pengaruh kanggo kesejahteraan pangguna.

Mula, babagan kesehatan, masalah finansial lan keamanan, Google ora pengin menehi tautan menyang kaca sing nuduhake saran, pendapat utawa situs web sing bisa uga apus-apus. Google pengin yakin manawa menehi saran situs sing nampilake keahlian, panguwasa, lan kapercayan sing dhuwur, yaiku sing diarani EAT. Cara Google kanggo nglindhungi mesin telusuran saka konten sing ora berkualitas lan bisa uga mbebayani kanggo mesin telusuran.

Yen bisnis sampeyan kalebu label rasa seneng, kesehatan, utawa bandha, mula EAT bisa uga penting kanggo dingerteni, mula wacanen!

EAT lan YMYL asale saka dokumen Google sing penting banget sing dikenal kanthi jeneng "Pedoman Rater Mutu Google."

Ing 2015, Google kanthi resmi nerbitake Pedoman kanggo Evaluator Kualitas Telusuran lan iki menehi idea babagan apa sing dianggep situs web berkualitas (utawa kurang), saka perspektif Google.

Kertas kasebut ditulis kanggo tim rating manungsa, sing mbukak telusuran penting ing saindhenging jam lan ngevaluasi situs web sing paling dhuwur ing asil Google kanggo telusuran kasebut. Jebule ana 10.000 wong sing digunakake Google kanggo mriksa cek kasebut, proses sing dirancang kanggo nyoba efektifitas algoritma peringkat kanggo ngenali kualitas kaca web.

Wulangan tim QA ngandhani para insinyur Google babagan cara ngapikake algoritma peringkat. Minangka karyawan Google asring ngelingake, algoritma peringkat minangka proses perbaikan sing terus-terusan, kanthi update sing rutin banget.

Pengalaman

Kamus Oxford nemtokake istilah "ahli" minangka "pinter banget utawa trampil ing wilayah tartamtu." Nanging, mung duwe ilmu iki ora bakal entuk akeh lalu lintas menyang situs web sampeyan saka Google.

Sampeyan kudu ngerti cara komunikasi ilmu kasebut kanthi cara sing nyakup wong liya. Iki ora mung duwe informasi, nanging uga ngerti apa sing dikarepake para pamirsa lan cara paling apik kanggo ngirim informasi kasebut.

Kapan wae Googler takon pitakon "Kepiye situsku bisa nambah rangking?" Tanggepan tumindak paling asring katon kaya, "Gawe konten gedhe sing bakal disenengi para pamirsa." Sanajan iki bisa uga katon kaya wangsulan sing gampang banget (lan wangsulane), minangka wangsulan sing nyimpulake apa sing dakkirim ing kiriman iki, jujur.

Kepiye cara nggawe konten ahli? Mangkene sawetara tips kanggo mangsuli pitakon kasebut:

Temokake apa sing digoleki para pamirsa, banjur nyukupi lan ngluwihi kabutuhane. Iki diwiwiti karo riset tembung kunci.

Coba pahami maksud mesin telusuran ing istilah sing sampeyan temokake sajrone riset tembung kunci.

Sampeyan kudu ngerti tahapan mesin telusuran kasebut ing perjalanan minangka konsumen utawa minangka wong sing melu industri sampeyan. Ana akeh kahanan ing kene, gumantung saka kasunyatane, nanging yen target sampeyan, umpamane, istilah telusuran sing jelas kanggo wong sing nembe ngerti topik kasebut, mula coba aja kakehan nggunakake jargon lan / utawa peluru .deleng manawa pemula bisa uga ora ngerti.

Temokake saldo ing antarane ndhukung lan tetep dadi gampang. Iki nerangake format teks sing bisa dicerna, nggunakake alat bantu visual utawa media kaya kayata video utawa audio. Conto sing sampurna yaiku seri Moz "Whiteboard Friday". Kita pengin konsumen konten ngerti tenan topik kasebut ing pungkasan, tanpa angel banget.

Pikirake pitakon sabanjure sing bisa ditemokake mesin telusuran lan uga wis siyap konten kanggo mangsuli. Konten suplemen sing cocog kudu gegandhengan karo internal lan bisa diakses kanthi gampang. Babagan dadi sumber informasi ing lapangan sampeyan.

Panguwasa

Dadi ahli pancen hebat, nanging mung wiwitane. Yen ahli utawa pengaruh liyane ing vertikal sampeyan nyebutake sampeyan minangka sumber informasi utawa yen jeneng sampeyan (utawa merek sampeyan) sinonim karo topik sing relevan, mula sampeyan ora mung ahli - sampeyan duwe wewenang.

Ing ngisor iki sawetara KPI babagan menehi hak ukum:

Tautan situs web sing relevan lan berwibawa mesthi dadi faktor gedhe nalika nerangake peringkat situs web lan kita mesthi ora bisa ngrembug babagan kerangka sukses SEO tanpa negesake babagan iki.

Ing kasus apa wae, kudu ditekan yen nalika ngomong babagan tautan, yaiku nggawe wewenang domain sampeyan. Iki tegese kita pengin situs web sing relevan sing wis entuk wewenang ing papan kasebut kanggo menehi saran supaya ora ana dukungan sing luwih apik sing bisa diduweni situs web saka pamilik situs web liyane tinimbang tautan.

Sanajan tautan apik, mung kasebut ing warta utawa situs web berwibawa ing papan sampeyan isih bakal nambah panguwasa, ing mripate Google. Mula, nyebutake uga kudu diupayakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.