Apa Wish

Apa Wish

Yen sampeyan pengin tuku online lan tuku murah, mula bisa uga sampeyan ngerti Aliexpress. Nanging, sejatine ora mung toko "Cina" ing ngendi sampeyan bisa nemokake tawaran sing apik. Apa sampeyan ngerti apa Wish?

Gaya Aliexpress, Wish minangka platform blanja sing murah ngendi sampeyan bisa nemokake meh padha produk sing paling dikenal, nanging kadhangkala karo pangiriman luwih cepet lan / utawa prices luwih terjangkau. Apa sampeyan wis tau nggunakake? Apa sampeyan ketemu dheweke saiki? Kita ngomong karo sampeyan.

Apa Wish

Apa Wish

Ayo dadi miwiti kanthi ngerti persis apa Wish. Iku perusahaan eCommerce Amerika. Was didegaké déning Peter Szulczewski lan Danny Zhang (Mungkin dheweke ora ngerti sampeyan nanging sejatine dheweke wis dadi programer ing Google lan Yahoo).

Kayane toko online sing padha karo Amazon, Aliexpress (luwih kaya sing terakhir) utawa Joom, platform dodolan ing ngendi para penjual ngubungi para panuku lan regane cukup murah kanggo meh kabeh produk. Temenan, sampeyan bisa nemokake akeh rega, nanging biasane ora larang banget.

Miturut data sing ditemokake, wis liwat 90 yuta pangguna aktif, lan luwih saka siji yuta bakul, kanthi katalog sing ngluwihi 300 yuta produk. Tujuane yaiku supaya bisa menehi rega murah tanpa nyuda kualitase.

Wis loro kaca kanggo ndeleng ing komputer lan aplikasi. Nanging, ana masalah karo sing pisanan, lan yaiku, kanggo nelusur lan ngerteni apa sing didol, sampeyan kudu ndhaptar dhisik. Padha mengkono karo aplikasi, padha meksa sampeyan kedhaftar kanggo bisa kanggo ndeleng produk padha duwe.

Cara kerjane Wish

Cara kerjane Wish

Sawise sampeyan ngetik Wish, kanthi jeneng pangguna lan sandhi, sampeyan bakal nemokake situs web utawa aplikasi kanthi desain sing prasaja lan putih lan biru, cukup santai lan malah intuisi.

Kita wis mlebu aplikasi sampeyan lan, sanalika kita nindakake, Padha kurban kita 50% bonus. Nanging kanggo njaluk iku sampeyan kudu ngetik app kanggo pitung dina (sampeyan duwe watesan nganti siji sasi kanggo ngetik kaping pitu).

Langkah sabanjure yaiku ngetik tab sing populer, ing ngendi dheweke nuduhake produk sing paling akeh dituku, ing dina kasebut utawa ing dina sadurunge (sanajan uga bisa dadi produk sing disponsori).

Sampeyan duwe menu ndhuwur ing ngendi sampeyan duwe mesin telusur gedhe lan menu gulung-mudhun ing ngendi sampeyan bisa nyaring telusuran.

Lan kategori? Sampeyan duwe ing menu ngisor, ing tombol kapindho (sawise omah), ing antarane sampeyan bakal nemokake fashion wong, ageman, aksesoris, shoes, piranti elektronik lan meh kabeh sing bisa mbayangno.

Ing menu sing padha sampeyan duwe keranjang blanja lan menu gulung liyane sing bisa ngatur akun sampeyan.

Nalika sampeyan ngeklik produk, sing bakal katon dhisik yaiku foto. Ing meh kabeh produk sampeyan bakal nemokake akeh foto kualitas apik. Yen sampeyan nggulung mudhun, bakal nuduhake kiriman produk kasebut yen sampeyan pengin tuku. Ing ngisor iki sampeyan duwe spesifikasi lan deskripsi item. Sing terakhir iki yaiku penjual bisa nggedhekake luwih akeh lan nerangake apa sing sampeyan tuku.

Sampeyan duwe tombol tuku ing mburi ing sisih tengen, tombol abang karo rega sing arep mbayar (nanging ati-ati, sampeyan kudu nambah biaya kapal kanggo sing kajaba pengiriman gratis).

Sawise sampeyan wis rampung browsing toko sampeyan kudu Klik ing cart lan proses tuku bakal miwiti.. Iku cukup cepet kanggo nindakake wiwit kajaba pisanan, nalika sampeyan kudu ngomong carane sampeyan bakal mbayar, banjur kanthi ngusapake tombol pembayaran otomatis bakal digawe (kajaba sampeyan mbatalake, mesthi).

Iku bakal pitutur marang kowe carane akeh biaya pengiriman, bisa milih pangiriman omah (sing luwih larang) utawa koleksi toko. Sadurunge sampeyan ora duwe kamungkinan iki, nanging bebener iku bejat menyang Spanyol karo pasukan lan saiki sacoro prakteke ing kabeh kutha lan kutha sampeyan bakal duwe toko toko ngendi sampeyan bisa ngirim paket.

Kaluwihan lan cacat tuku

Kaluwihan lan cacat tuku ing Wish

Ora ana sangsi Wish cukup menarik kanggo tuku produk kanthi rega sing luwih murah (sing padha bisa ditemokake ing Aliexpress utawa malah Amazon) kanthi wektu pengiriman sing luwih cendhek.

Nanging apa sing apik lan ala? Kita pitutur marang kowe.

Sing apik babagan blanja ing Wish

Wish keuntungan ana akeh. Kita bisa ngringkes ing ngisor iki:

  • Iku murah banget. Sampeyan bisa nemokake akeh item ing prices ridiculous. Lan liya-liyane sing cukup terjangkau kanggo nyimpen barang lan duwe apa sing dikarepake.
  • Iku cepet ing pangiriman. Produk biasane dikirim luwih cepet tinimbang sing kasebut ing kaca utawa app, sanajan dikirim mung sawetara dina. Mesthi, wektu liyane butuh wektu luwih suwe.
  • Ana akeh macem-macem produk. Kasunyatane, ana akeh sing bisa diomongake nganti pirang-pirang dina.
  • A jaminan dhuwit-bali kualitas dhuwur. Ora marem karo produk? Sampeyan ora seneng? Wis teka rusak? Wish ngurus kabeh lan cukup cepet. Malah yen sampeyan duwe masalah karo pembayaran (dikenani biaya kaping pindho utawa padha) padha nekani sampeyan cepet banget.

Cacat saka tuku

Saiki, apa salah yen tuku kene?

  • Kadhangkala kiriman iku langgeng. Iki amarga produk ora ana ing gudang sing cedhak lan pangiriman luwih suwe. Nanging padha karo Aliexpress.
  • Sawetara komentar negatif. Sampeyan bisa ndeleng iki ing app, nalika sampeyan arep kanggo nginstal ing seluler. Kita nganggep yen iku lotre, amarga bakal gumantung ing jinis bakul sing sampeyan "bisnis".

Wish utawa Aliexpress, sing luwih apik?

Wish lan Aliexpress meh padha. Malah nambah Joom ana telung opsi kanggo tuku online (Cina) cukup terjangkau kanggo kanthong apa wae. Kita wis ndeleng kaluwihan lan kasunyatane yen kabeh telu cenderung adol padha. Ana wektu nalika ora gampang golek produk, utawa mung ora ana.

Kang siji kita nyaranake? Bebener iku telu bisa banget. Kita wis nyoba kabeh lan bisa uga sing paling ngenteni yaiku Aliexpress. Senajan sampeyan bisa njupuk minangka surprise amarga nalika teka kita malah ora ngelingi apa kita tuku.

Ing tingkat rega, bener Wish kadhangkala luwih murah tinimbang Aliexpress, nanging sampeyan kudu nonton biaya pengiriman sing kudu sampeyan bayar.

Kaputusan wis ana ing sampeyan. Sampeyan ngerti apa Wish, carane nggunakake, lan kaluwihan lan cacat. Kepiye yen sampeyan nyoba lan mutusake manawa layanan kasebut luwih apik tinimbang Aliexpress? Ora krasa duwe pilihan liyane kanggo tuku barang sing murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.