apa iku hashtag

simbol hashtag

Yen sampeyan nggunakake jaringan sosial akeh kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bakal ngerti, salah sawijining perkara pisanan sing kudu ana ing kiriman sampeyan yaiku hashtags. Nanging sampeyan wis tau kepingin weruh apa hashtag?

Iki metu sawetara taun kepungkur, lan akeh sing ngetrapake strategi media sosial amarga "anyar, modis, lsp." Nanging, yen sampeyan pancene bisa nguwasani, sampeyan bakal entuk luwih akeh. Apa sampeyan ora ndeleng pandhuan sing wis disiapake kanggo sampeyan?

apa iku hashtag

simbol ing wedhi

Kita bisa miwiti kanthi ngandhani yen hashtag minangka tembung kunci sing dilebokake ing kiriman ing jaringan sosial. supaya publikasi iki katon ing repertoar gedhe saka kiriman sing gegandhengan.

Nyatane, ing kamus Oxford, ana definisi sing ujar:

"Tembung utawa frasa sing didhisiki simbol hash (#), digunakake ing jaringan sosial lan aplikasi, utamane Twitter, kanggo ngenali pesen ing topik tartamtu".

Kanggo nggawe luwih gampang kanggo sampeyan. Mbayangno sampeyan duwe bisnis real estate. Sampeyan wis nerbitake teks ing ngendi sampeyan wis nyelehake hashtag menyang "omah". Kanthi cara iki, tembung kasebut ora katon ing teks "normal" nanging kanthi warna biru lan otomatis diowahi, mung kanthi masang simbol hash, ing hyperlink.

Sampeyan njupuk menyang ngendi? Kanggo bagean saka jaringan sosial sing padha ing ngendi kabeh kiriman sing nggunakake tembung kunci kasebut diklumpukake. Iki tegese sampeyan bakal saingan karo kiriman saka wong, perusahaan lan sektor sing beda-beda, sing sampeyan bakal mlumpat saka visibilitas mung kaca utawa profil sampeyan menyang kabeh jaringan sosial.

Apa iku penting utawa ora Iku bakal gumantung ing nggunakake jaringan sosial sing digawe. Lan iku umume digunakake tanpa ado luwih, nanging ngrusak strategi luwih. Contone, mbayangno real estate kasebut. Lan, kanggo menehi visibilitas luwih akeh, gunakake hashtag liyane, asu (amarga nyewa omah sing ngidini pets). Umumé, tembung kunci kasebut ora preduli yen apa sing ditindakake yaiku ngucapake selamat dina, utawa nggawe omah kanggo didol (yen sampeyan tuku, sampeyan nemtokake sapa sing mlebu). Mula, muncul ing kompilasi tembung kasebut bisa dadi kontraproduktif amarga ora bakal ngladeni sampeyan.

Nalika nggunakake hashtags

apa iku hashtag

Saiki sampeyan ngerti apa hashtag, wektune kanggo nliti luwih jero lan, sing paling penting, ngerti kapan nggunakake.

Hashtags digunakake ing meh kabeh jaringan sosial. amarga potensial visibilitas gedhe banget sing diduweni. Nanging ora ateges saben publikasi sing sampeyan gawe kudu nggawa. Ana "wayahe" lan wayahe.

Umumé, Nalika publikasi nandheske produk lan/utawa layanan, sampeyan kudu nyakup. Nanging yen kanggo congratulate dina, kanggo menehi asil saka raffle utawa padha, sampeyan bisa nglirwakake wong-wong mau amarga padha ora nemen bakal nelusuri pengaruh banget kanggo narik kawigaten pandherekipun.

Cara nggunakake hashtags

hashtag

Kaya sing bakal sampeyan deleng nalika nerangake apa hashtag, tembung kunci kasebut (sing bisa dadi minimal siji istilah lan maksimal sing dikarepake (sanajan ora nyaranake)) didhisiki simbol hash ( #). Iki tegese, Supaya bisa nindakake tugas, dheweke kudu nggawa lambang kasebut ing ngarep. Contone: #house, #Lake #real estate.

Saiki, ora cukup ngerti yen ngerti carane nggunakake. Kadhangkala laku ala ngrusak strategi media sosial kita lan, kanggo alesan iki, ing ngisor iki kita bakal menehi sampeyan tombol supaya sampeyan ngerti carane bisa karo wong-wong mau ing bisnis.

Bet ing tembung kunci sing ana gandhengane karo kiriman kasebut

Sampeyan ora mesthi bakal nggawe postingan sing padha, ta? Sing normal yaiku sampeyan beda-beda, lan uga mengaruhi hashtag. Lali tansah duwe sing padha, luwih becik nggunakake sing khusus kanggo saben kiriman amarga kanthi cara iki sampeyan bisa nggayuh luwih akeh wong lan ing wektu sing padha sampeyan ora bakal jenuh hashtag karo kiriman sampeyan.

Kurang luwih

Kaping pisanan, nalika hashtags metu, wong wiwit nglebokake akeh (nganti nggunakake watesan 30 ing Instagram). Nanging ing bab normal sijine mung antarane 3 lan 5, ora luwih.

Elinga yen, yen iki bisa digunakake minangka indeksasi, kasunyatan manawa sampeyan ana ing akeh ora dadi tandha apik kanggo sampeyan entuk asil sing luwih apik amarga Paling kamungkinan, akeh bakal nganggep sampeyan "spam" utawa sing ora duwe apa-apa apa karo apa kapentingan wong.

Ati-ati kanthi nggabungake tembung sing akeh banget

Salah sawijining kesalahan umum nalika nggunakake hashtags yaiku nggunakake akeh tembung bebarengan. Biasane siji utawa rong tembung digunakake, nanging kadhangkala, kanggo "rahmat" saka frase, iku sijine bebarengan supaya wong dianjurake kanggo tindakake thread.

Masalahe, nalika sampeyan nggabungake akeh tembung, mung bab sampeyan njaluk karo iku luwih angel diwaca. Lan yen sampeyan mbaleni kaping pirang-pirang ing kiriman sing padha, bisa nggawe dheweke nglirwakake sampeyan utawa ora maca sampeyan ing pungkasan.

Contone, mikir sing sijine #becauseyolovalgo. Iku soko sing bisa duwe hyperlink dhewe. Lan iku bisa dingerteni, nanging yen sampeyan sijine #amarga aku worth iku lan aku kudu ngurus awak dhewe lan pamper dhewe, iku owah-owahan. Yen sampeyan nggatekake, bakal biaya luwih kanggo maca lan sing sabenere apa sampeyan ora pengin kanggo pangguna jaringan sosial sampeyan.

Deleng hashtags lan pengaruhe

Iki tegese nalika kita nulis tembung kanthi hash, jaringan sosial menehi saran, lan kita bisa ndeleng tingkat telusuran saben tembung. Totoan ing wong sing paling akeh telusuran iku salah, amarga bakal ana kompetisi sing akeh banget; nanging sing nggoleki rata-rata bisa dadi tujuan sampeyan kanggo posisi sampeyan kanthi apik.

Nggawe hashtags dhewe

Bayangake manawa perusahaan sampeyan diarani "Variopinto". Lan yen sampeyan arep nyelehake hashtag kasebut ngandhani yen ora ana telusuran utawa ana kurang saka 10. Biasane, dudu tembung sing digunakake kanggo indeks. Nanging Bisa dadi apik kanggo sampeyan amarga sampeyan bakal nggawe indeks kasebut karo kabeh publikasi sampeyan.

Lan amarga? Amarga Iki carane sampeyan ngumpulake kabeh kiriman sing digawe kanggo tembung kunci kasebut Lan nyebabake, nalika dheweke wiwit nggoleki sampeyan, dheweke bisa duwe dhaptar kasebut (sanajan ora tekan kaca sampeyan).

Kaya sing sampeyan ngerteni, ngerti apa hashtag iku gampang, uga panggunaane. Nanging sing paling penting yaiku ora percaya 100% ing strategi kasebut kanggo jaringan sosial nanging luwih maju. Apa sampeyan wis jelas utawa sampeyan duwe pitakonan sing bisa kita jawab kanggo sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.