Apa Shopify: fitur kaluwihan lan cara kerjane

shopify-online-toko

Yen sampeyan nyoba nggawe jeneng dhewe ing Internet kanggo nggawe toko online, mesthine salah sawijining pilihan sing sampeyan pikirake yaiku Shopify. Nanging sampeyan ngerti apa Shopify iku? Apa fitur, cara kerjane lan apa kaluwihan sing ditawakake sampeyan?

ayo gawe kowe siji koleksi kabeh data sing kudu sampeyan anggep babagan Shopify supaya sampeyan bisa nggawe keputusan kanthi cara sing paling cocog.

Apa iku Shopify

shopify ing donya

Sing pertama yaiku ngerti apa Shopify. Lan ing kasus iki kita kudu pigura ing platform eCommerce. Bisa digunakake dening perusahaan lan individu sing pengin nggawe toko online dhewe kanggo ngedol produk sing diduweni (apa gawean tangan utawa ora).

Iki minangka salah sawijining sing paling dikenal lan saiki duwe akeh penghasilan lan, sing paling penting, visibilitas, sing paling disenengi.

Shopify lair ing taun 2004. Pendiri yaiku Tobias Lütke, Daniel Weinand lan Scott Lago. Nanging sing sampeyan ora ngerti yaiku lair sawise gagal. Dheweke nyoba mbukak toko online sing diarani Snowdevil (fokus ing snowboarding). Nanging, amarga ora bisa nemokake apa-apa sing nyukupi kabutuhane (ing tingkat e-commerce) dheweke mutusake, sadurunge nggawe toko, dheweke kudu nggawe CMS sing bakal nyukupi kabeh kabutuhan. Lan saka ngendi Shopify teka.

Temenan padha ora nggawe pisanan minangka platform eCommerce, nanging iku basis saka toko online kang. Lan ndeleng manawa wong liya bisa duwe masalah sing padha, dheweke mutusake, rong taun sabanjure, bakal diluncurake ing pasar. Kita ngomong babagan 2006.

Ing taun-taun iku tuwuhe kurang luwih. Padha ngerti saben liyane, padha kurban platform sing, nanging ing ngendi iku kabeh mandheg. Nganti, ing 2009, dheweke mutusake kanggo ngluncurake API lan toko aplikasi. Lan iku cukup boom, nggawe wutah gedhe tenan.

Nyatane, miturut data 2020, luwih saka rong yuta adol nggunakake Shopify, luwih saka 25000 ing Spanyol. Apa maneh, 2020 minangka salah sawijining taun sing paling apik kanggo perusahaan amarga ana paningkatan bisnis ing saindenging jagad sing pengin nggunakake platform kasebut.

Fitur apa sing diduweni Shopify?

Saiki sampeyan ngerti apa iku Shopify lan kita ngomong babagan platform sing terus berkembang saben taun, apa sampeyan pengin ngerti apa sing ditawakake? mbayar manungsa waé amarga Antarane akeh fitur sing ana, sing paling penting yaiku:

  • Multiple template kanggo ngrancang toko sampeyan. Sampeyan ora perlu dadi desainer, sampeyan bisa ngrancang kanthi milih saka luwih saka 70 template sing diduweni supaya, ing wayah sore, sampeyan bisa nyiyapake toko sampeyan lan siap kanggo narik kawigaten pangguna.
  • Sampeyan ora perlu kuwatir babagan watesan. Sampeyan bisa ngunggah kabeh produk sing dikarepake.
  • Sampeyan bisa ngatur macem-macem rega kanthi jumlah, biaya pengiriman, ngasilake kode diskon utawa kupon ...
  • Nduwe kemungkinan nggawe laporan kanggo nganalisa pangguna sing ngunjungi lan tuku ing toko.
  • Nduwe fungsi kanggo gerobak sing ditinggalake, bali ...
  • Nduwe alat lan sumber daya kanggo pamilik eCommerce. Contone, kanggo milih jeneng toko, sijine logo, nggunakake gambar saka bank gambar ...
  • Sampeyan ora perlu duwe persediaan. Sampeyan bisa nggunakake dropshipping (liwat Oberlo) kanggo mutusake produk apa sing bakal didol tanpa kudu ngurus, ngemas utawa ngirim produk sing didol.

Apa Shopify gratis?

toko online

Iki minangka "patch". Sampeyan duwe platform eCommerce nanging, ora kaya liyane sing gratis, Shopify dibayar. Sampeyan uga bener yen kabeh sing ditawakake sampeyan ora ana ing CMS liyane.

Primero sampeyan duwe uji coba gratis 3 dina supaya sampeyan bisa ndeleng cara kerjane lan sampeyan bisa mutusake apa sing dibutuhake utawa ora. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo nyoba 3 sasi kanggo 1 euro saben sasi (ing sawetara rencana). Yen ya, dheweke nawakake telung rencana kanggo sampeyan ndhaptar:

  • Dhasar. Kanggo 27 euro saben wulan sing menehi toko online, produk tanpa watesan, 2 akun kanggo ngatur, layanan pelanggan 24/7, saluran penjualan, 4 cabang kanthi persediaan, nggawe pesenan manual, kode diskon lan liya-liyane.
  • Shopify Kanggo 79 euro saben wulan, sing cocog kanggo perusahaan sing tuwuh, utawa kanggo toko fisik. Nawakake sampeyan sing luwih maju tinimbang rencana sadurunge, umpamane, otomatisasi eCommerce, tarif surcharge sing luwih apik kanggo nggunakake kertu kredit nalika tuku ...
  • Majeng. Kanggo 289 euro saben wulan, khusus ing perusahaan ing ekspansi internasional lan kanthi volume dodolan sing dhuwur.

Nanging, iki ora mung apa sing kudu mbayar, ana liyane. Lan nalika nggunakake manajer pembayaran Shopify sampeyan uga kudu mbayar komisi kanggo saben pembayaran sing ditampa. Lan yen sampeyan pengin ngatur checkout, geolokasi, multi-saluran, fungsi otomatisasi ... sing uga dadi kapisah.

Keuntungan kanggo eCommerce 'masa depan' sampeyan

ilustrasi wanita belanja online

Yen sampeyan wis nimbang ndeleng luwih jero ing Shopify, ngerti yen ana macem-macem kaluwihan sing bisa dadi pilihan apik. Antarane wong-wong mau, kita nyorot:

  • Cepet lan nyaman kanggo nggawe toko online kanthi meh ora duwe kawruh.
  • Sampeyan bisa ngedol kabeh produk sing dikarepake.
  • Sampeyan ora perlu kuwatir babagan hosting utawa domain, amarga kalebu.
  • Masalah pajak kasebut otomatis, amarga Shopify nangani lan sampeyan ora perlu kuwatir.
  • Sampeyan duwe layanan pelanggan.
  • Sampeyan duwe alat lan latihan kanggo mbantu sampeyan miwiti bisnis lan nggawe makmur.

Saiki, ora mesthi kabeh apik. Ana sawetara aspek sing kudu digatekake kayata posisi. Shopify gagal ing pangertèn iki nalika ngoptimalake konten, nalika nggawe kanonik utawa ngowahi file robots.txt, bagean penting kanggo mesin telusur (luwih khusus karo Google).

Isih, yen sampeyan mikir apa sing sampeyan butuhake saiki, pindhah menyang Kaca resmi Shopify kanggo ndhaptar email sampeyan. Saka wayahe sampeyan bisa nggawe akun lan aktif ing platform, paling ora sajrone dina gratis, sampeyan kudu milih rencana lan sampeyan bakal bisa mlaku kanthi normal.

Lan mung iku sing bisa dakcritakake babagan Shopify. Kita ngerti manawa ana luwih akeh, nanging luwih seneng sampeyan nemokake amarga, yen wis ana informasi sing diwenehake marang sampeyan, sampeyan mikir yen sampeyan lagi nggoleki, yen sampeyan ngerti apa sing ditawakake, sampeyan mesthi bakal mungkasi munggah milih iku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.