Apa sing diarani swara?

Sawetara istilah bisa dingerteni saiki dening pangguna kayata sing diarani commerce swara. Nanging apa kita pancen ngerti sejatine? Dadi, supaya saiki ora ana sangsi maneh, mula kudu dituduhake manawa perdagangan swara kalebu ing perkara sing padha karo apa sing diarani swara. Nanging sing luwih apik yaiku konsep sing ana gandhengane karo piranti teknologi anyar, kayata, kayata, Ngarep Google, Amazon Echoo.

Kanthi tujuan sing wis ditemtokake kanthi apik lan pungkasane, kanthi nggunakake piranti kasebut, produk kita bisa ditampilake platform digital lan minangka akibat saka tumindak kasebut, pelanggan bisa tuku. Ing pangertene iki, kita ora bakal lali yen ana perusahaan sing darmabakti kanggo adol adhedhasar piranti adhedhasar pangenalan swara. Apa wae, sistem pemasaran sing inovatif tenan sing menehi kaluwihan tartamtu kanggo pangguna.

Ing konteks umum iki, kudu dielingake yen commerce swara bisa dianggep saiki minangka strategi sing ana gandhengane karo pelanggan utawa pangguna sing luwih enom lan sing ana gandhengane karo media teknologi informasi anyar. Yen tuku diresmikake liwat telusuran internet, utawa uga karo pitakonan sing kita ajak asisten swara. Tumindak sing saya asring ditindakake ing antarane pangguna anyar sing apik.

Commerce Voice: aplikasi ing commerce digital

Konsep iki sing ana gandhengane karo sing anyar piranti teknologi Ditondoi kanthi fleksibilitas lan uga orisinalitas tartamtu kanggo nindakake tuku liwat saluran sing diaktifake kanggo tujuan iki. Saka sudut pandang iki, kudu dielingake manawa kontribusi utamane yaiku sampeyan bisa njaluk apa sing sampeyan butuhake amarga ing pungkasan dina, asil bakal dadi sing sampeyan panjaluk ing paramèter sing wis ditemtokake kanthi apik. Contone, biasane kedadeyan ing telusuran internet, utawa mung karo pitakon sing kita ajak asisten swara. Iki minangka proses ing manajemen sing meh padha, sanajan tetep ana bedane sing misuwur.

Saliyane, sampeyan uga kudu nyorot utamane manawa liwat pembaruan sampeyan bisa njaluk saka menu panganan cepet nganti reservasi transportasi apa wae sing digawe liwat saluran komunikasi kasebut.

Aspek liyane sing kudu dipikirake wiwit saiki yaiku Voice Commerce minangka aspek transaksional kanggo nggoleki swara. Sawise kabeh, iki minangka salah sawijining varian sing paling relevan. Kanggo titik kasebut musatake maksud telusuran sing nggawe implisit lan sejatine cedhak karo konversi utawa kalebu konversi langsung. Iki minangka kauntungan substansial tinimbang format liyane kanthi karakteristik sing padha.

Saliyane, kita ora bakal lali ing wektu iki manawa akeh pangguna seneng nggunakake swara kanggo kenyamanan ing operasi komersial. Kanggo kontribusi ing ngisor iki sing dijelasake ing ngisor iki:

  • Kompatibel karo kegiatan simultan liyane.
  • Kanggo penake ing format lan nggawe luwih gampang diakses tinimbang sistem liyane.
  • Ngirit akeh wektu ing operasi lan kadang tuku sing apik gumantung karo wektu nalika aku nggawe formal akuisisi.
  • Iki bisa dadi instrumen kanggo ngoptimalake tuku saka pendekatan sing luwih inovatif tinimbang sing digunakake nganti saiki.

Pangowahan ing strategi tuku

Mesthi wae, alat iki bisa dadi efektif banget kanggo promosi lan nggawe gerakan komersial duwe bathi. Amarga pisanan, kudu dipikirake maneh babagan struktur kampanye. Nalika ing tangan liyane, iku mesthi apik banget kanggo nggunakake saran saka mesin telusuran dhewe. Lan ing pangertene iki, ora ana sangsi manawa Google, kayata, bisa dadi solusi sing paling apik kanggo kabutuhan ing sektor konsumen digital.

Kita uga kudu ngurmati kasunyatan manawa pungkasane kita bisa dipengaruhi dening keputusan sing bakal digawe mesin telusuran. Ing pangertene manawa padha bisa padha karo kita lan mulane cocog karo target. Kaya prelu kita takon apa sejatine didol kanthi swara. Ya, wangsulane jelas negesake lan ora ana sangsi manawa bagean pangguna sing apik nggunakake swarane kanggo tuku.

Saiki kudu dipikirake yen ing kasus iki, kegiatan tuku disambung karo piranti kanthi layar sing kudu digatekake kabeh. Dadi salah sawijining prabédan utama babagan sistem pemasaran liyane.

Kontribusi sistem swara iki

The Voice Commerce postulate ing wektu sing tepat iki minangka salah sawijining tren paling gedhe ing perdagangan elektronik utawa digital sajrone sawetara taun sabanjure. Iki minangka alasan kanggo nggatekake keuntungan sing diwenehake dening sistem swara khusus kaya iki. Contone, tumindak ing ngisor iki sing bakal ditampilake ing ngisor iki:

Ayo sampeyan ngobrol minangka cara paling cepet kanggo komunikasi. Pramila ana akeh kemungkinan sing ditawakake marketing swara kanggo entuk mupangat sing luwih gedhe ing bisnis.

Penake ngobrol langsung karo Smartphone nggawe wektu luwih sithik, luwih kepenak lan bisa ditindakake kapan wae, tanpa kudu nggunakake tangan kanggo nggoleki, tuku utawa njaluk informasi. Kanthi ngoptimalake luwih lanjut ing proses kasebut.

Iki bisa dadi insentif kanggo milih tuku liwat saluran komunikasi iki. Nganti ewonan ewu pangguna sing wis nindakake ing saindenging jagad. Uga ing negara kita sing bisa mbayangake saka sudut pandang iki.

Alat sing kuat sing kasedhiya kanggo salah sawijining mesin telusuran paling apik ing internet, kayata Google ing wektu iki, sing tanggung jawab milih warta lan pariwara adhedhasar preferensi saben pangguna. Iki minangka alat sing digawe kanggo urip bareng karo pemasaran swara anyar, supaya manungsa waé bisa narik kawigaten kanthi cara pribadi. Nanging uga nggawe cara kebiasaan anyar ing sektor konsumen.

Nilai liyane: ngapikake posisi SEO

Kaya sing sampeyan ngerteni lan nganti saiki, strategi SEO utamane ngarahake telusuran sing ditindakake pangguna liwat keyboard, nanging saiki implementasi telusuran swara dadi kasunyatan. Nanging kanthi sistem iki, sampeyan bakal bisa nemokake elemen tambahan liyane, kayadene ing panelusur nalika nggunakake swara, luwih organik lan alami, utamane amarga kesusu ditindakake.

Iki minangka salah sawijining alesan utama kenapa sampeyan kudu ngoptimalake SEO kanggo telusuran swara. Amarga yen ora dipikirake, nalika digoleki jinis iki, mula ora bakal menehi saran. Yaiku, sampeyan bakal duwe luwih sithik pilihan kanggo tuku. Paling ora ing kahanan sing paling apik ing hiring utawa ing platform digital sing paling cocog ing saben kahanan lan kahanan.

Nalika ing sisih liyane, kita ora bisa lali manawa kanthi panelusur swara, kita bakal nggedhekake jangkauan. Utawa apa sing padha, sampeyan bakal duwe tawaran sing luwih gedhe kanggo nggayuh tujuan paling cepet ing konsumsi, apa wae. Ing pangerten iki, ide sing efektif banget kanggo nggayuh target kasebut adhedhasar dhasar sing penting kanggo promosi pemasaran swara saka tumindak sing didhukung dening modifikasi strategi SEO. Siji saran sing meh ora gagal ing kasus kasebut yaiku adaptasi karo tren anyar, uga nalika nerangake mesin telusuran swara.

Keuntungan saka sistem telusuran iki

Mesthine, inovasi teknologi mbantu kita makmur, lan kanggo iki kita mung kudu nyakup strategi kasebut lan ngerti kepiye carane bisa entuk manfaat saka tumindak kasebut. Iki minangka sawetara sing paling relevan sing bakal ditindakake:

Mbantu sampeyan nggedhekake saluran kanggo nggawe jinis tuku digital, kanthi asil sing mesthi bakal ngejutake sampeyan wiwit saiki.

Minangka gaya munggah sing sampeyan ora bisa lali lan amarga iki bisa menehi pandhuan kanggo nggandhengake jagad konsumsi sing mesthi sugestif.

Uga alternatif kanggo tuku bakal luwih gedhe kanthi nggunakake strategi iki ing pemasaran sing paling canggih lan bisa nggawe sampeyan golek kesempatan anyar ing tuku lan bisnis.

Sampeyan bisa adaptasi karo macem-macem model ing mesin telusuran tanpa fokus karo sing spesifik, minangka nilai tambah. Malah bisa uga ngganti model sampeyan ing konsumsi saiki lan sampeyan bisa entuk tanpa angel banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.