Apa e-commerce miturut profil komersial?

E-commerce utawa perdagangan elektronik dudu konsep monolitik, nanging kosok baline nyedhiyakake akeh makna sing bisa diandelake. Miturut pendapat Wikipedia yaiku a sistem tuku lan adol produk lan layanan sing nggunakake Internet minangka sarana ijol-ijolan utama. Kanthi tembung liyane, tokoh kelas commerce dipromosekake ing endi koleksi lan pambayaran dikelola kanthi cara elektronik. Minangka ciri khas utama lan sing bisa ngerteni konsep iki ing sektor bisnis.

Oalah, lan kaya dene nalar liyane, bisa dingerteni, saben bisnis duwe klompok klien sing diarahake, lan adhedhasar iki, kita bisa nggawe sawetara divisi sing bakal migunani banget kanggo ngerti tujuan artikel iki . Yaiku, apa arupa perdagangan elektronik miturut profil komersial, lan apa sing nyedhiyakake macem-macem fungsi kaya sing bakal dituduhake ing ngisor iki.

Kanggo njlentrehake makna iki, kudu njupuk ora mung sifat peran profesional iki. Yen ora, uga kanggo sapa marketing barang sampeyan, layanan utawa barang. Dadi, kanthi cara iki, kita luwih becik bisa ngrampungake perkara kasebut, lan pungkasane apa sing dadi masalah kanggo perkara iki.

Kelas Profil Bisnis

Mesthi wae, sawetara wong sejatine bakal kenal banget karo sampeyan, nanging liyane sing durung sampeyan kenal nganti saiki. Ing kasus apa wae, saiki wayahe nyingkirake keraguan ing aspek iki sing mengaruhi barang sing diarani perdagangan utawa toko online.

B2B (Bisnis-kanggo-Bisnis): perusahaan sing dadi pelanggan pungkasan yaiku perusahaan utawa organisasi liyane. Contone bisa uga nyimpen bahan bangunan sing target desainer interior utawa arsitek.

B2C (Bisnis-kanggo-Pelanggan): perusahaan sing adol langsung menyang konsumen pungkasan produk utawa layanan. Sing paling umum lan ana ewonan conto toko mode, sepatu, elektronik, lsp.

C2B (Pelanggan-kanggo-Bisnis): portal sing konsumen nerbitake produk utawa layanan lan perusahaan sing nawarake. Iki minangka portal lapangan kerja freelance klasik kayata Freelancer, Twago, Nubelo utawa Adtriboo.

C2C (Pelanggan-kanggo-Pelanggan): perusahaan sing nggampangake adol produk saka sawetara konsumen menyang liyane. Conto sing paling jelas yaiku eBay, Wallapop utawa portal penjualan bekas liyane.

Divisi liyane sing bisa uga cocog banget

Apa wae, ana konsep liyane sing ana gandhengane karo perdagangan elektronik lan sampeyan kudu ngerti wiwit saiki. Sanajan dheweke ora pati ngerti ing sektor kasebut lan umume dheweke bakal nuduhake sampeyan ing ngisor iki:

  • G2C (Pamrentah-kanggo-Konsumen).
  • C2G (Konsumen-to-Goverment).
  • B2E (Bisnis-kanggo-Juragan).

Soko sing nuduhake manawa perdagangan elektronik luwih saka konsep tembung sing luwih tradisional. Lan bisa mengaruhi nalika sampeyan khususake kanggo kegiatan bisnis khusus iki. Amarga kudu dipikirake yen penghasilan yen boom e-commerce gegandhengan banget karo tuwuhane teknologi anyar.

Kaluwihan nggawe bisnis utawa toko digital

Kaping pisanan, sampeyan kudu netepke manawa liwat format bisnis iki, sampeyan bakal bisa entuk luwih akeh pelanggan wiwit saiki. Iki amarga sampeyan duwe opsi nyata kanggo tuku lan adol saka ngendi wae ing jagad iki.

Aspek liyane sing nemtokake konsep iki digandhengake karo kurang jam ing toko amarga bakal mbukak sedina muput. Supaya kanthi cara iki, pelanggan bisa tuku nalika kepengin lan ing wektu sing dipengini.

Kontribusi liyane sing paling dihargai yaiku cathetan ngisor operasi komersial iki amarga sampeyan kudu nganggep manawa bisnis sing duwe ciri kasebut ora butuh dhukungan fisik, yaiku sing pungkasane nyuda biaya dibandhingake karo bisnis tradisional.

Margin bathi paling apik yaiku nilai tambah ing bisnis kaya iki amarga sampeyan bisa duwe bathi luwih dhuwur tinimbang karo pendhudhuk tradisional. Ora kaget, kabeh bagean manawa sampeyan adol luwih akeh tinimbang sistem tradisional sing didol.

Kerugian panggunaan

Kaya logis ing kabeh jinis bisnis, ana serangkaian pertimbangan sing ora bakal disenengi kanggo kepentingan minangka wirausaha ing sektor kasebut. Contone, sing kasebut ing ngisor iki:

Produk kasebut ora bisa dideleng utawa disentuh dening pelanggan utawa pangguna lan ngrugekake sing bisa matesi operasi bisnis online wiwit wiwitan. Mung liwat katrangan lengkap babagan produk sampeyan bisa ngatasi masalah sing ana ing toko online.

Mesthi wis ketok nanging kanggo tuku lan adol sampeyan butuh piranti sing wis siyap. Ing titik iki, mayoritas bisa nindakake, nanging ing sektor tartamtu, yen target pamirsa luwih tuwa utawa kurang "teknologi", iki bisa dadi masalah. Sampeyan kudu ngetrapake wiwit saiki yen sampeyan pengin nyalurake proses iki kanthi jaminan sukses.

Nalika bisnis fisik mbukak lawang kaping pisanan, bisnis kasebut wis mbukak menyang pelanggan sing liwat. Ing bisnis online, entuk visibilitas luwih rumit tinimbang biasane. Sampeyan bisa duwe produk sing apik lan platform sing apik, nanging yen sampeyan ora bisa nggayuh visibilitas, ora bakal ana sing weruh.

Aja ragu manawa wiwit saiki, persaingan ing sektor online saya dituduh lan penting banget sampeyan ngurmati supaya bisa menehi obat liyane ing tugas bisnis.

Uga kesulitan teknis bisa nggawe sampeyan trik saiki. Ing kasus iki, ora bisa dilalekake manawa e-commerce mbutuhake ilmu teknis minimal sing dudu kabeh wong. Penting banget sampeyan nglumpukake kontribusi sing adhedhasar sinau lingkungan sing luwih gedhe.

Tambah ing eCommerce ing taun kepungkur

Perolehan perdagangan elektronik utawa eCommerce ing Spanyol tekan angka rekor 2019 yuta euro ing kuartal kaping kalih taun 11.999, sing yaiku 28,6% luwih akeh yen 9.333 yuta euro sing dilebokake ing periode sing padha taun sadurunge, miturut data paling anyar sing ditawakake Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC). Dibandhingake karo kuartal sadurunge, penjualan e-commerce mundhak 9,4%, amarga omset ing periode antarane Januari lan Maret taun kepungkur tekan 10.969 yuta euro.

Miturut sektor, industri kanthi penghasilan paling dhuwur yaiku agensi wisata lan operator tur, kanthi 16% saka total tagihan; transportasi udara, kanthi 8,8%; hotel lan akomodasi sing padha, kanthi 5,8%, lan sandhangan, kanthi 5,6%. Kanggo bagean kasebut, jumlah transaksi sing didaftar ing kuartal kaping loro 2019 tekan 211,3 yuta transaksi, sing nuduhake kenaikan 32,7% dibandhingake karo 159,2 yuta ing periode sing padha taun sadurunge.

Ing konteks iki, transportasi darat penumpang lan judi lan taruhan nyebabake peringkat kanthi adol, kanthi masing-masing 7,5% lan 5,9%. Banjur diikuti karo adol cathetan, buku, koran lan alat tulis kanthi 5,8% lan kegiyatan sing ana gandhengane karo transportasi kanthi 5,1%. Babagan segmen geografis, kaca web e-commerce ing Spanyol nglumpukake 53,4% bathi ing kuartal kaping loro taun 2019, sing 21,8% asale saka luar negeri, dene 46,6% Sisane cocog karo tuku sing asale saka Spanyol saka situs web ing luar negeri. Kanthi jumlah transaksi, 42,1% penjualan didaftar ing situs web Spanyol, sing 9,3% asale saka njaba negara, dene 57,9% liyane ana ing situs web manca.

Tambah ing eCommerce: menyang EU lan Amerika Serikat

Kajaba iku, data CNMC kalebu apa 95,2% saka tuku saka Spanyol ing luar negeri diarahake menyang Uni Eropa, banjur Amerika Serikat (2,1%), yaiku transportasi udara (11,6%), hotel lan akomodasi lan sandhangan sing padha (7,4% ing kalorone kasus kasebut) sektor sing paling akeh dituntut. Ing kasus tuku ing Spanyol saka luar negeri, 64,0% asale saka Uni Eropa. Wilayah kegiatan sing ana gandhengane karo sektor pariwisata (klompok agensi lelungan, transportasi udara, transportasi darat, sewa mobil lan hotel) nyumbang 66,8% saka tuku.

Saliyane, bathi e-commerce ing Spanyol nambah 22,3% saben taun ing taun antarane April lan Juni, dadi 3.791 yuta euro. Sektor pariwisata nyumbang 27,8% saka omzet ing Spanyol, banjur Administrasi Publik, pajak lan Jaminan Sosial (6,5%).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.