Apa kesalahan 404 lan apa akibate?

Kanthi yakin manawa ing luwih saka siji kesempatan sampeyan nemokake pesen sing nyebutake "kesalahan 404" lan sampeyan ora ngerti tegese. Ya, nalika ditampilake ing layar, salah siji saka komputer pribadi utawa saka piranti teknologi liyane, sing dicritakake yaiku kaca sing saiki arep digunakake ora digunakake. Bisa diresmikake miturut macem-macem model: kayata, kayata, "404 ora ditemokake" utawa "404 kaca ora ditemokake".

Kaping pisanan, sampeyan ora prelu kuwatir banget amarga ditampilake kanthi frekuensi tartamtu lan mung sing pertama sing bisa nyebabake sampeyan ngaktifake kabeh weker babagan kegagalan peralatan komputer. Nanging minangka salah sawijining kesalahan sing paling umum sing sampeyan temoni nalika nyusup akeh domain ing Internet. Saka sudut pandang iki, sampeyan ora kudu menehi akibat ing generasi prentah iki.

Nanging penting banget sampeyan ngerti manawa tumindak iki bisa menehi pengaruh sing negatif banget marang posisi kaca web. Utamane, yen sampeyan khususake kanggo perdagangan elektronik utawa kegiatan liyane kanthi ciri sing padha. Amarga iku, ya, masalah bakal luwih gedhe lan yen urusan sampeyan sing ngasilake kesalahan 404, sampeyan ora bakal duwe pilihan kajaba mbenerake kanthi cepet. Kanthi cara sing jelas banget, kudu dielingake yen kesalahan 404 yaiku kode status sing dikirim saka server web menyang browser. Yaiku, lan supaya sampeyan luwih ngerti: pangguna sing nyoba ngetik kaca web kasebut.

Akibat saka munculé kesalahan 404

Mesthi wae, bisa nggawe luwih saka siji masalah kanggo situs web toko digital sampeyan, mula luwih becik sampeyan ngerti tumindak iki wiwit wiwitan. Supaya kanthi cara iki sampeyan bisa nindakake sawetara langkah. Contone, ing kasus ing ngisor iki sing bakal dibabarake sampeyan ing ngisor iki:

  • Pangguna utawa klien sampeyan bakal duwe pengalaman sing negatif banget babagan apa sing diwakili proyek digital kasebut.
  • Ora ana sangsi manawa dadi faktor sing bisa ngrusak kepentingan profesional sampeyan.
  • Sampeyan duwe risiko kelangan pelanggan lan sing bisa dadi luwih elek yaiku dodolan nyuda sacara signifikan saka wektu sing tepat.
  • Saka mesin telusuran, bisa nerangake manawa pangopènan web ora cocog. Ora luwih sithik lan mula saiki duwe luwih saka siji masalah.
  • Gambar sing ditawakake ing luar negeri dudu sing paling apik lan luwih murah yen sing dikarepake yaiku masarake produk, layanan utawa artikel.
  • Sampeyan bisa uga ora ngerti detail penting iki: nanging bisa mengaruhi PageRank situs web toko online kanthi negatif.

Iki dudu surat pangenalan sing paling apik kanggo para pelanggan utawa pangguna, nanging kosok balene sampeyan menehi gambar positif babagan garis bisnis sampeyan.

Kanthi sudut pandang saka wong-wong sing nyoba ngunjungi kaca kita, mesthine a kelangan kapercayan lan kapercayan. Iki bakal dadi penurunan sales sing penting banget.

Sampeyan ora cara paling apik kanggo nyalurake bisnis online, nanging bakal terus nggawa sampeyan masalah kabeh jinis lan alam nganti sampeyan bisa mbenerake kedadeyan penting iki ing sektor perdagangan elektronik.

Kepiye sampeyan bisa ngatasi masalah iki?

Ing jalur iki sampeyan mung kudu golek solusi supaya kesalahan kasebut ora katon maneh ing situs web sampeyan. Kanggo iki, sampeyan duwe sawetara strategi sing bisa ditrapake wiwit saiki. Sampeyan bakal larang banget yen sampeyan nindakake amarga pungkasane kaca web sampeyan bisa dihukum dening mesin telusuran lan khusus karo SEO.

Tugas pertama kita yaiku nganalisa kanthi rinci yen ana link sing rusak. Kanthi tujuan kanggo ndandani sanalika bisa utawa, yen gagal, ngilangi permanen. Sampeyan kudu mikir manawa sampeyan entuk kapentingan ing perdagangan digital.

Kosok baline, sampeyan duwe strategi liyane kanggo mungkasi link iki saengga kanthi cara iki pesen jinis "404 ora ditemokake" utawa "404 kaca ora ditemokake" ora katon maneh. Sing dadi pungkasane dina iki diarani pakeliran khusus apa wae.

Google Webmaster

Iki minangka instrumen sing ngenali pesen Kesalahan 404. Dadi banjur ditampilake kanthi otomatis lan, yen wis didandani, bisa ditandhani minangka dikoreksi. Mesthi wae, dudu solusi sing pasti, nanging paling ora bisa mbenerake masalah sing bisa ditindakake amarga implementasine.

Liwat aplikasi tartamtu

Ing pasar saiki, ana serangkaian aplikasi kanggo piranti teknologi sing ngidini analisis rinci lan lengkap bisa ditindakake ing saben tautan individu sing nggawe kaca web. Iki bakal mbantu kita ngenali saka endi masalah kita lan apa sing bakal ana ing tampilan pesen sing enigmatik iki. Nalika ing sisih liyane, ciri kasebut bisa ndeteksi kaca eksternal utawa internal kanthi kesalahan 404.

Kanthi nggunakake sistem deteksi kasebut, sampeyan bakal nyegah pesen sing kuwatir banget lan bisa ngowahi evolusi bisnis utawa toko online wiwit saiki ing layar. Mesthi wae, sampeyan ora duwe alesan maneh kanggo nindakake kanthi cepet sadurunge kasep.

Rancang kaca web khusus

Iki minangka alternatif liya sing bisa digunakake wiwit saiki. Iki ora minangka obat paling apik kanggo mbenerake masalah teknis iki. Nanging paling ora ngidini sampeyan wiwit wayahe pisanan egolek ing pungkasan kode HTPP sing bener. Iki dudu ide sing paling ideal, nanging ana prekara, kaya sing diucapake kanthi kasar. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk estetika sing luwih estetis lan sugestif tinimbang nganti saiki lan iki minangka perkara sing mesthi dihargai pelanggan utawa pangguna. Utamane yen situs web sing gegandhengan karo perdagangan digital.

Saliyane, sampeyan ora lali yen sawetara platform konten kanthi otomatis ngimpor jinis pesen kasebut. Yen sampeyan ora pengin ndeleng dhewe ing proses iki, luwih becik sampeyan milih domain sing luwih aman lan skenario sing sampeyan ora pengin kedadeyan ora bisa ditindakake. Mesthi wae bakal nyakup upaya moneter sing luwih gedhe, nanging bakal migunani banget kanggo jangka menengah lan jangka panjang. Antarane sebab liya, amarga sampeyan bakal luwih dilindhungi saka kedadeyan kasebut ing media teknologi.

Pengaruh karo tampilan pesen iki

Mesthine, pesen "404 ora ditemokake" utawa "404 kaca sing ora ditemokake" bisa pengaruhe perdagangan utawa toko online. Luwih saka sing dipikirake sampeyan wiwit awal lan mulane kahanan kasebut kudu nyingkiri ing kabeh kahanan. Amarga ditrapake, bisa uga duwe implikasi ing ngisor iki sing bakal nuduhake:

  • Iki minangka distorsi teknis sing pungkasane bakal mengaruhi hubungan sampeyan karo pelanggan utawa pangguna.
  • Bisa nyebabake mandheg sawetara kontrak ing hubungan bisnis sampeyan karo para pembeli.
  • Sampeyan ora bisa ngidini kedadeyan apa wae, kayata kedadeyan iki, ngganggu kampanye pariwara kanggo promosi produk, layanan utawa barang.
  • Gambar sing bakal diwenehake ing luar negeri dudu sing paling apik, lan ing pangertene sampeyan kudu mikir manawa akeh pelanggan sing tuku kanthi mripat. Coba kabeh cara sing strategi iki ngetutake jalur sing padha nganti saiki.
  • Sampeyan ora yakin, nanging yen pesen kasebut ditampilake, sampeyan bisa uga bakal dikenani ukuman dening mesin telusuran konten utama.
  • Iki minangka efek suntingan, nanging ora sensitif kanggo ngasilake sirah sing ganjil wiwit saiki. Ngatasi sanalika bisa uga ora ngasilake luwih cepet.
  • Ora seneng banget manawa pelanggan utawa pangguna nemokake pesen "404 ora ditemokake" utawa "404 kaca ora ditemokake". Amarga pungkasane dheweke bakal pindhah menyang domain liyane sing nawakake keamanan tingkat luwih dhuwur kanggo nindakake operasi utawa akuisisi liwat Internet.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ora masalah paling ala sing bisa sampeyan alami ing situs web. Nanging ora kanggo njaga kanthi permanen amarga sampeyan kudu eling yen domain sampeyan dudu pribadi, nanging profesional. Lan mula, penjualan sampeyan gumantung saka pangopènan sing sampurna sajrone pirang-pirang taun.

Saliyane, sampeyan ora lali yen sawetara platform konten kanthi otomatis ngimpor jinis pesen kasebut. Yen sampeyan ora pengin ndeleng dhewe ing proses iki, luwih becik sampeyan milih domain sing luwih aman lan skenario sing sampeyan ora pengin kedadeyan ora bisa ditindakake. Mesthi wae bakal nyakup upaya moneter sing luwih gedhe, nanging bakal migunani banget kanggo jangka menengah lan jangka panjang. Antarane sebab liya, amarga sampeyan bakal luwih dilindhungi saka kedadeyan kasebut ing media teknologi. Mesthi wae, sampeyan ora duwe alesan maneh kanggo nindakake kanthi cepet sadurunge kasep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.