Apa kaluwihan lan kekurangan eCommerce?

kaluwihan e-commerce

ECommerce minangka jinis komersial sing kontroversial sing bakal tuwuh ora proporsional. Iki minangka proses pemasaran sing bisa adaptasi karo aturan lan kahanan pasar anyar, sing nawakake kemungkinan anyar. Ngerti kanthi lengkap ora gampang lan kudu sinau pasar sing apik kanggo ngerti manawa produk sampeyan ketemu profil kanggo mlebu pasar kanthi cara iki.

Nanging kaya ing kabeh, ana rong sisi koin, ngerti kaluwihan lan kekurangan nggunakake eCommerce.

Butiran utama lan kontra e-niaga

Sadurunge miwiti, Iku luwih gampang kanggo nduwe gambar sing obyektif lan realistis apa tegese masrahake awak dhewe menyang e-commerce (perdagangan elektronik). Ilusi kadang-kadang bisa nggawe wuta tumrap kita, mula ora ana rasa ora percaya utawa ora precaya ngalangi kita supaya bisa ndeleng prekara-prekara positif. Amarga alasan iki, kita bakal maneh 10 kaluwihan lan 10 kekurangan e-commerce.
Kaluwihan lan kekurangan perdagangan elektronik

10 Keuntungan E-niaga

  • Ora ana watesan geografis, iki amarga jaringan global supaya sampeyan bisa nggedhekake bisnis ing endi wae.
  • Sampeyan bisa nuduhake lan nawakake macem-macem produk.
  • Biaya wiwitan lan pangopènan luwih murah tinimbang bisnis perdagangan tradisional.
  • Ngirit wektu nalika tuku kanggo pelanggan.
  • Luwih gampang ngembangake strategi pemasaran batch, coupon, lan diskon.
  • Sampeyan bisa nawakake informasi luwih lengkap menyang pelanggan.
  • Ana kemungkinan sing luwih gedhe kanggo nawakake perbandingan produk sing luwih apik karo rega lan karakteristike.
  • Sampeyan bisa dadi bos sampeyan dhewe.
  • Ora ana watesan wektu, kajaba sampeyan kalebu tenaga kerja, sampeyan ngidini sampeyan luwih apik kanggo ngrukunake kulawarga lan adaptasi gaweyan karo jadwal lan irama sajrone urip.
  • Sampeyan bisa nggawe digital babagan bisnis, nanging sampeyan kudu duwe 100% online lan elektronik, sing nyuda biaya nganti level sing terjangkau kanggo kabeh anggaran.

E-commerce duwe akeh kaluwihan

10 Kerugian E-commerce

  • Kompetisi kasebut luwih dhuwur amarga ana sing bisa ngluncurake jinis iki
    bisnis
  • Ana konsumen sing seneng ndeleng produk sadurunge tuku lan curiga
    pembayaran online.
  • Ora kabeh produk bisa didol kanthi online kanthi gampang.
  • Biaya pengiriman bisa larang banget nalika volume sithik.
  • Kasetyan kanggo pelanggan cukup angel amarga akeh kompetisi.
  • Keamanan situs bisa menehi akeh pitakon marang calon pelanggan.
  • Pelanggan pengin rega paling apik lan layanan sing paling apik lan angel dipikolehi
    kalorone mesthi.
  • Yen sampeyan cenderung nundha, gampang banget ora ngganggu perkara utawa tugas liyane, luwih-luwih yen
    sampeyan ing omah. Disiplin sing penting iku penting.
  • Ana risiko serangan phishing (nyolong tombol lan sandhi) lan tumindak
    angkoro
  • Yen kaca (utawa server) mudhun, sampeyan ora bakal bisa nawakake apa sing sampeyan adol, nganti ilang
    sing dodol.
  • Ora sabar saka konsumen. Ing toko fisik, keraguan utawa pitakon bisa uga
    dijawab kanthi cepet, beda karo sing biasane kedadeyan online.
    Kajaba iku, wektu kanggo entuk produk ora suwe, lan kapan a
    wong kesusu, malah bisa mutusake ora tuku produk amarga wektu
    tundha
Kaluwihan lan kekurangan eCommerce dibandhingake karo perdagangan tradisional
Artikel sing gegandhengan:
Kaluwihan lan kekurangan perdagangan elektronik

Kesempatan lan kreativitas

Secara pribadi, salah sawijining poin paling penting (lan prestasi) e-commerce. Kaya ing bisnis fisik lan tradisional, e-commerce ngidini kita ngetrapake apa sing ana ing pikirane. Nanging alasan utama ing kene yaiku mupangate ngetrapake ide yaiku biasane luwih cepet lan luwih murah. Kasunyatan sing mbedakake iki ngidini kita "njupuk" ide tanpa menehi upaya utawa modal kanthi resiko sing bisa ditindakake ing bisnis fisik.

E-commerce ngidini sampeyan ngembangake kreativitas
Yen ana kesalahan, kita bisa ngevaluasi manawa kita gagal, utawa apa ide kita ora apik kanggo masarakat kaya sing dikarepake. Kemungkinan kegagalan yen "inovatif" pancen dhuwur, iki kasunyatan, nanging uga kasunyatan manawa kita duwe sukses sing ora dikarepake. Y ora ana sing luwih apik tinimbang sukses ing prekara sing sampeyan seneng uga.

Kita bisa nemokake conto jinis iki ing pirang-pirang panggonan. Wong sing seneng lelungan lan saiki darmabakti kanggo plancongan ing jagad, njupuk kesan lan foto budaya liyane ing kaca kasebut, menehi saran lan nggawe utas diskusi asli sing nyebabake promosi produk sing ora dikarepake ... Malah wong kanthi ilmu e-commerce sing nemokake wong sing oleh hadiah khusus, lan bareng-bareng sukses. Mesthi wae kasus kaya sing dakkandhakake bakal dakpikirake, lan wiwit wiwitan mula kaya iki. Mula pentinge awake dhewe lan ngetokake kreatifitas.

E-commerce minangka kabutuhan

Sampeyan sadurunge wis maca manawa ora kabeh bisnis bisa utawa kudu ana online. Sanajan pratelan kasebut bener, nanging saya kurang penting nalika taun-taun kepungkur. Ora mung digitalisasi nanging transformasi global ing level teknologi nyurung lan mbantu tuwuh terus perdagangan elektronik. Sawetara data utama kanggo ngerti pentinge tuwuh yaiku ing ngisor iki:

  • Ing taun 2018, e-commerce ing Spanyol duwe rekor anyar, 40.000 yuta euro.
  • Tambah rata-rata taunan sing digunakake wong kanthi online mundhak udakara 20%.
  • Semono uga generasi saya akeh nggunakake internet ora mung kanggo tuku produk, nanging uga kanggo entuk informasi, saran, utawa nemokake dununge bisnis. Malah kanthi jarak, sadurunge ana kebutuhan cepet.

mundhak ing taun e-commerce

Nglimbang bobot lan kekurangan sing bisa ditemokake ing e-commerce, data taunan nggambarake perubahan gaya ing konsumsi sing nggawe awake dhewe lan kayane ora bisa dibalik. Nyatane, e-commerce nyedhiyakake kanthi cepet, lan saben dina ngenggoni lan nutul sektor sing ora dikarepake sadurunge. Kaya-kaya kanthi otonom, jagad iki dikembangake kanthi cara sing sejajar, nanging beda banget karo alam sing ora bakal kita pikirake sadurunge. Saka nemokake wong ing wektu nyata, malah uga mata uang virtual.

KESIMPULAN

Kabeh wiwitan bisnis duwe wiwitan sing angel, lan nalika nerangake babagan industri, kedadeyan padha, kanthi wektu sing luwih suwe. Biasa, lan wajar banget, amarga ana prekara sing kudu diambah ing toko-toko, lan saben maju maju kanthi cara dhewe-dhewe. E-commerce ora dikecualian, sanajan ekspansi cepet banget dibandhingake karo wektu liyane, amarga internet ndadekake interkoneksi antarane perusahaan lan pelanggan. Mupangate kesempatan kasebut bakal nggawa kita menyang jagad kemungkinan sing nganti saiki diwatesi. Nanging kita kudu sabar lan tanggung jawab, amarga tren lan manajemen jinis perdagangan iki dudu gaya konvensional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.