Apa Evernote lan kepiye bisa mbantu sampeyan

Apa Evernote?

Sampeyan bisa uga durung nate krungu babagan Evernote. Utawa sampeyan minangka salah sawijining sing nggunakake alat digital iki. Apa wae, wis dadi solusi sing sampurna kanggo ngatur informasi. Lan ngelingi manawa saiki ana akeh, lan manawa kita makarya kanthi jumlah akeh, iku instrumen sing tepat.

Yen sampeyan pengin ngerti apa Evernote, apa sing digunakake, kaluwihan sing diwenehake, lan sing paling penting, cara digunakake, coba priksa kabeh informasi sing wis disiapake kanggo sampeyan. Lan, kanthi cara iki, sampeyan bisa nyimpen ing Evernote.

Apa Evernote?

Evernote yaiku a instrumen sing ngidini sampeyan nyimpen informasi, salah siji sing sampeyan tingali ing Internet lan sing nggawe dhewe. Kanthi tembung liyane, kita bisa ujar manawa ruang kerja sampeyan ing méga, amarga sampeyan bisa nyimpen kabeh perkara sing penting utawa sampeyan kudu nyambut gawe, seneng, santai, lsp. tanpa kudu nggawa pen drive, disk utawa nggunakake panyimpenan komputer.

Apa sing bisa disimpen? Multiple dokumen, saka kaca web, email, dokumen, gambar, buku ... Kauntungan sing diduweni yaiku kabeh iki bisa diklasifikasikake, kanthi cara supaya sampeyan duwe hard disk nanging njaba ana ing méga. Kajaba iku, mbantu sampeyan ngatur kabeh informasi sing ditampa lan sing digawe, lan sampeyan bakal bisa nggolongake gambar, audio, video, foto, dokumen ... ing papan sing padha.

Contone, mbayangno sampeyan kudu nyathet dhiri babagan kerja. Daripada kudu nyalin kabeh tautan menyang kaca sing ana informasi, sampeyan bisa uga menehi Evernote kanggo sampeyan, saliyane njupuk tangkapan layar.

Apa sing digunakake Evernote

Kanggo apa sing sampeyan gunakake

Evernote kayane mung notepad kanggo sampeyan. Nanging sejatine, sanajan ing awal bisa dianggep kaya ngono, saiki wis ora kaya ngono. Wis berkembang lan entuk fungsi liyane. Kasunyatane, saiki bisa nindakake akeh perkara kayata:

Nglumpukake informasi saka Internet

Kaya sing wis kasebut, bisa nyimpen url saka kaca sing sampeyan pengin, nanging uga bisa uga Nangkep konten, utawa nyimpen cathetan swara utawa video kanggo ndeleng mengko.

Nuduhake informasi karo wong liya

Apa sampeyan kerja bareng tim? Ya, ora ana kedadeyan apa-apa, sampeyan bisa entuk informasi sing kudu sampeyan tingali ing wong liya. Kasunyatane, ing kene sampeyan bakal nemokake rong varian: yen sampeyan duwe akun gratis, sing bakal sampeyan entuk yaiku wong liya ndeleng, nanging ora bakal bisa ngedit; Yen sampeyan duwe akun premium, ya bakal bisa ndeleng lan nyunting karo kabeh wong sing nuduhake dokumen kasebut (utawa folder kasebut dhewe).

Sampeyan bisa nggunakake minangka buku harian pribadi

Utawa notepad. Kanthi tembung liya, ora mung nyimpen barang; sampeyan uga duwe kamungkinan nggawe lan nulis cathetan utawa dokumen (ing wong liya sampeyan kudu nggawe dokumen sadurunge lan upload menyang cloud).

Gawe ruang kerja

Ora mung amarga bisa nyakup informasi, nanging amarga Evernote nawakake akun email sing bisa digunakake kanggo nerusake kabeh sing pengin disimpen. Apa sampeyan duwe email sing penting lan sampeyan kudu nyimpen lan aja nganti kesasar? Ya, ora apa-apa, sampeyan terusake (utawa sampeyan sacara default manawa kabeh email diterusake menyang email kasebut) mula Evernote nampa lan nyimpen ing folder sing sampeyan karepake.

Dadi, yen bisa nggarap, sampeyan bakal mesthi duwe cadangan.

Sampeyan bakal bisa mindai dokumen

Sapa sing bakal ngomong, bener? Babagan paling apik babagan Evernote ora mung kanggo mindai dokumen, nanging uga ngakoni teks lan bisa nggawe dokumen utawa pdf nganggo teks (dadi sampeyan lali kudu transkrip apa sing ana ing gambar).

Kaluwihan nggunakake Evernote

Kaluwihan nggunakake Evernote

Saiki sampeyan ngerti apa Evernote, lan panggunaan sing bisa diwenehake, mula sampeyan wis ngerti kaluwihan sing bakal ditindakake sajrone urip saben dinane, ora mung ing level kerja, nanging uga ing tingkat pribadi. Nanging kita bakal nyorot sing paling penting yaiku:

Bisa ngakses data saka ngendi wae

Bayangake manawa ing kantor sampeyan duwe komputer, lan iki ora padha karo ing omah. Nanging, sampeyan butuh data saka komputer perusahaan kasebut amarga sampeyan wis nyimpen sing penting lan sampeyan lali transfer menyang USB. Ya, Evernote ana amarga bakal disinkronake ing kabeh komputer ing endi sijine kabeh pangowahan sing sampeyan lakoni.

Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal ngakses data saka komputer apa wae, mung nggunakake akun.

Nyatane, ora mung kasedhiyan antarane komputer, uga kanggo Android, Windows Phone, Apple ...

Iku gratis

Kita ora bakal ngandhani manawa kabeh gratis, amarga ora bener, nanging nggunakake ing kabeh piranti iku gratis. Masalahe yaiku versi iki "winates", sanajan cukup kanggo panggunaan pribadi (utawa malah rata-rata profesional).

Yen luwih dibutuhake uga versi sing mbayar.

Sampeyan duwe mesin telusuran internal

Dadi sampeyan ora kudu ngelingi ing endi sampeyan nyelehake barang, utawa nganggo jeneng apa. Kanthi mesin telusuran, sampeyan bisa kanthi gampang ngupaya. Lan bakal ditampilake ing wektu sing bakal sampeyan lakoni kanggo entuk asil.

Jinis rencana ing Evernote

Jinis rencana ing Evernote

Yen sampeyan mbukak kaca Evernote utama, sampeyan bakal nemokake manawa ana telung jinis rencana (sanajan mung siji sing gratis). Iki yaiku:

Rencana dhasar Evernote

Iku rencana gratis. Ing antarane fungsine, sampeyan bakal ngidini sampeyan nggawe anotasi, masang pdfs, kuitansi, file lan dokumen; njupuk kaca Internet; atur ruang Evernote (kajaba telusuran ing dokumen utawa priksa versi dokumen); bareng karo wong liya ...

Mesthi, elinga yen sampeyan mung duwe momotan 60MB saben wulan lan sampeyan mung bisa nggunakake rong piranti nganggo akun (ora bakal ngidini sampeyan luwih akeh).

Rencana Premium Evernote

Akun 6,99 euro (7 euro) saben wulan. Fungsine luwih dhuwur tinimbang sing dhasar, amarga ing kene sampeyan bakal ngidini sampeyan nggoleki dokumen, nanging ora nuduhake cathetan lan notebook karo anggota perusahaan sampeyan. Sampeyan uga ora bakal ngidini sampeyan nggawe ruang kerja kanggo nggawe proyek tim, utawa duwe alat karo papan buletin virtual, utawa nyunting cathetan kanthi nyata.

Ing kene beban saben wulan nganti 10 GB lan sampeyan wis duwe piranti tanpa wates.

Rencana Bisnis Evernote

Kanggo minimal rong pangguna, lan regane 13,99 (14) saben wulan saben pangguna (yaiku, yen sampeyan wong loro, sampeyan kudu mbayar udakara 28 euro. Minangka fungsine, luwih akeh mbukak ( sampeyan bakal duwe kabeh alat) 2 GB saben pangguna lan sawetara ruang kolaborasi tanpa wates.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.