Apa CMS paling apik kanggo e-commerce?

Kemajuan teknologi wis nggawe kita gampang nggawe proyek web online dhewe: contone, a ecommerce utawa toko online. Ora perlu maneh duwe kawruh pemrograman sing luwih maju, bisa ngetik kode utawa dadi rumit banget karo nggawe toko. Saiki ana sing CMS.

CMS minangka sistem manajemen konten. Iku platform sing dianggo liwat sistem cithakan; Kanthi cara iki, kita mung kudu milih cithakan sing paling disenengi lan ngatur kanggo nggawe toko sing disenengi. Carane Cithakan sing 100% customizable, proyèk temen beda bisa digawe, malah miwiti saka cithakan padha.

Njupuk dipikir ing topik iki kita bakal nemokake akeh CMS. Dadi… Endi sing paling apik kanggo toko online kita? Saindhenging artikel iki kita bakal weruh opsi paling menarik.

CMS paling apik kanggo nyiyapake toko online

WooCommerce

Logo WooCommerce

WooCommerce Iki minangka salah sawijining CMS sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Miturut tokoh kita nangani, iku kira-kira sing 6 saka 10 toko online nggunakake jinis infrastruktur iki.

Punika a Plugin WordPress sing ngowahi kaca apa wae dadi toko online. Kauntungan utama yaiku gampang digunakake: sampeyan mung kudu nginstal plugin lan tindakake proses konfigurasi supaya duwe eCommerce tanpa kudu duwe ide babagan program utawa desain.

Sanalika wis diinstal, kita bakal bisa kanggo nambah kategori, produk, ngatur cara pembayaran lan biaya kapal, antarane fungsi liyane. Salajengipun, ing tingkat saka SEO uga pilihan apik. Amarga adhedhasar WordPress, CMS iki dioptimalake kanthi apik kanggo miwiti situs web kita pangkat Saka wayahe pisanan. Lan yen sampeyan nggoleki gaya cithakan sing luwih rinci, sampeyan bisa hubungi iki desainer web ing Valencia kanggo nggawe persis apa sing perlu.

PrestaShop

Logo PrestaShop

PrestaShop iku pimpinan pasar nyata sawetara taun kepungkur, nalika WooCommerce durung ana. Iku isih dianggep salah siji saka CMS paling apik kanggo toko online. Salah sawijining ciri sing paling penting yaiku Open Source lan nduweni komunitas gedhe sing tanggung jawab kanggo ngembangake fitur tartamtu lan nyedhiyakake dhukungan kanggo pangguna sing mbutuhake.

Kauntungan liyane saka CMS yaiku sampeyan duwe pirang-pirang template template sing apik banget. Sawetara gratis, nanging ana uga sing mbayar. Platform iki sampurna disinkronake karo jaringan sosial lan blog kanggo nuduhake informasi lan kanthi mangkono nambah lalu lintas.

Kajaba iku, iku uga pilihan apik kanggo toko multibasa: Ngidini sampeyan ngatur macem-macem basa kanthi gampang.

Magento

Magento iku CMS liyane sumber gratis lan mbukak Nawakake kemungkinan kustomisasi ekstensif. Kanggo akeh, iku CMS paling kuat ing pasar. Iku pilihan sing bakal kita pilih yen kita duwe katalog referensi banget ekstensif lan kita kudu supaya rame ing web ing kabeh biaya. Contone, kita bisa ngomong babagan ewonan artikel.

Bisa dikustomisasi, kuat banget, duwe pilihan kanggo multibasa, multistore lan multicurrency, lan seo-loropaken. Nanging, iku dudu pilihan sing paling gampang kanggo ditangani. Fungsi kasebut rada rumit kanggo wong sing durung ngatur toko online.

Lan yen kita duwe kawruh program majeng, utawa kita rencana kanggo nyewa programmer web kanggo fungsi tartamtu, Magento bakal ngidini kita bisa tanpa watesan.

Shopify

Logo Shopify

Yen sampeyan nggoleki solusi cepet kanggo nggawe situs web sampeyan tanpa kawruh teknis, Shopify iku kanggo sampeyan. Gampang banget kanggo ngatur lan kita bisa nindakake perkara sing apik. Cepet, ora mbutuhake server kanggo nyimpen kaca kasebut (hosting wis rampung ing situs web dhewe), nduweni manajer ukiran (kanthi akeh data lan laporan babagan apa sing kedadeyan ing toko kanthi wektu nyata) lan aplikasi kanggo kabeh (sawetara sing dibayar).

Masalah karo Shopify yaiku CMS sing dibayar. Sampeyan kudu nganggep langganan saben wulan tartamtu sing bakal luwih utawa kurang larang gumantung saka kabutuhan toko kita.

CommerceTools

Ora populer kaya sing sadurunge, nanging minangka CMS penting sing kudu ditimbang. Nduwe API sing fleksibel, mula kompatibel karo akeh alat eCommerce. Kajaba iku, menehi kita pilihan kanggo nindakake sawetara opsi ing wektu sing padha nggunakake antarmuka sing padha, kayata nglakokaké kampanye, njaga data katalog, duwe akses nyata-wektu kanggo informasi pelanggan lan / utawa informasi pesenan, etc. Kaya ing kasus Shopify, iku uga pilihan pembayaran.

Nyoba karo iki 5 CMS lan sampeyan bakal weruh carane golek paling menarik kanggo nggawe toko online dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.