Amazon Spanyol ngluncurake mesin telusuran kanggo bagean mobil

Amazon Spanyol ngluncurake mesin telusuran kanggo bagean mobil

Amazon.co.uk wis ngumumake peluncuran Penemu Part, mesin telusuran anyar sing nulungi para pelanggan nemokake bagean sing tepat kanggo mobil. Wiwit saiki, kabeh penggemar mobil, mekanik lan penggemar motor ora mung bisa milih luwih saka 1,1 yuta produk kanggo kendaraan saka katalog Amazon Spanyol, nanging uga bakal bisa nemokake bagean sing dibutuhake luwih gampang.

Part Finder, alat anyar saka Amazon.com, minangka mesin telusuran sing intuisi banget sing ngidini sampeyan nemokake suku cadang mobil mung ing sawetara klik lan gampang.

Kanggo nemokake bagean kasebut ing Part Finder Amazon.com, sampeyan mung kudu ngetik informasi babagan mobil kasebut. Kanthi nyisipake jinis kendaraan, model lan mesin, Amazon bakal ngusulake produk sing cocog karo karakteristik kendaraan sampeyan sajrone sawetara detik.

"Thanks kanggo browser inovatif iki, pelanggan Amazon.com bisa nemokake komponen lan aksesoris sing dibutuhake kanggo luwih saka 350 merek mobil lan kompatibel karo 23.000 model mobil beda", miturut pratelan sing digawe umum saka Amazon.com. Klien «Dheweke uga duwe pilihan kanggo nyimpen profil mobil menyang akun Amazon.com nggunakake opsi 'Kendharaanku'. Kanthi cara iki, saben ngakses toko Mobil lan Sepeda Motor, dheweke bakal bisa nemokake karakteristik kendharaan kanthi siji klik. Dheweke uga bisa nyimpen profil sawetara mobil ing akun sing padha. 

Alat kasebut uga nampilake pesen peringatan nalika produk sing dipilih ora pas karo mobil, saengga luwih gampang para pelanggan nemokake bagean sing digoleki. Kanthi mung siji klik, sistem bakal pangalihan sampeyan menyang bagean sing bener.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.