Heatmaps: 5 alat kanggo nambah konversi

program heatmap kanggo nambah lalu lintas web

Peta panas, uga diarani peta panas, menehi data sing Dheweke ngidini kita ngerti carane, kepiye lan ing endi pangguna bisa ngobrol karo situs web kita. Sanajan kasunyatane, sing paling penting yaiku interpretasi sing digawe saka data kasebut. Gumantung saka tujuane, kita bisa narjamahake, lan akibate ngarahake, data kasebut ing arah lan tujuan sing dikarepake. Ing kasus iki, kanggo nambah konversi web pangguna.

Ing artikel saiki, kita bakal ndeleng 5 alat adhedhasar peta panas, kanggo nambah konversi. Kanthi iki, sampeyan bakal sinau ngenali wilayah sing "paling monjo", sing pangguna cenderung luwih nggatekake. Uga kanggo ngerteni unsur-unsur endi sing paling narik minat, lan akibate, investasi sampeyan kanggo nggawe tumindak sing dikarepake saka pengunjung situs web supaya bisa katon lan apik.

Tips kanggo nambah konversi nganggo peta panas

program kanggo nambah konversi web

  1. Isinipun Iki minangka aspek situs web sing paling dhasar lan uga penting, konten kasebut. Ora ana watesan kanggo ekstensi, anggere nyumbang apa sing digoleki pangguna. Yaiku, konten sing jembar lan ora konsistensi lan / utawa argumen sing nambah nilai bakal nggawe bagean gedhe saka pamirsa para pamirsa. Mula, iku penting ngawasi kualitas apa sing disumbangake, lan migunani kanggo pangguna. Yen ana kesalahan, peta panas bisa ngelingake nalika pangguna kelangan minat, lan mesthine wilayah endi sing dadi perhatian.
  2. Tombol telpon lan / utawa tumindak (CTA). Menehi perhatian marang pangguna sing diklik bakal mbantu kita ndeleng sepira efektif CTA sing wis digabungake. Pungkasane, dheweke yaiku sing bakal ngasilake konversi, lan kanthi peta panas bisa dingerteni manawa pangguna bisa ngladeni. Apa kanggo toko online, langganan lsp.
  3. Nindakake tes A / B. Kanthi nggawe rong versi (utawa luwih, gumantung saka program) situs web sing padha, sampeyan bakal bisa ndeleng versi sing luwih apik. Yaiku becik yen sampeyan duwe lalu lintas dhuwur, supaya bisa entuk statistik sing luwih realistis lan diatur. Kanthi iki, yen sampeyan duwe konten lan multimedia sing apik, sampeyan bisa nambah konversi kanthi luwih akeh, kanthi situs web sampeyan dioptimalake kanthi apik lan fokus ing tujuan utama. Nambah konversi.
gerakan kursor ing peta panas
Artikel sing gegandhengan:
Cara nambah pengalaman pangguna nganggo peta panas

Saka kene, ana macem-macem program kanggo nggawe peta panas. Kita bakal ndeleng 5 alat sing cocog kanggo tujuan kasebut.

Sumo

alat heatmap kanggo nambah konversi web

Sumo minangka alat manajemen informasi panas lan peta kanggo WordPress. Peta panas bisa digawe lan dikelola saka dasbor WordPress. Sawise plugin wis diinstal, sampeyan kudu ngatur, sing gampang banget.

Kanggo ngasilake peta panas Kanthi Sumo, sing paling becik yaiku mbukak situs web, saka akun WordPress. Sawise web mbukak, ing sisih tengen kita, kita bakal duwe panel sisih kanthi ikon kanthi bentuk geni sing ujar "Panas peta", lan ngeklik tab bakal ditampilake. Yen ditulis "REKOD" (rekaman utawa rekaman, ing basa Spanyol), kita bisa ngeklik lan miwiti ngrekam kabeh klik sing bakal digawe wiwit saiki.

Kanggo mungkasi ngrekam, kita bisa ngetik kaca kanthi langsung saka WordPress, kaya ing proses sadurunge kanggo miwiti rekaman, utawa ngakses kaca Sumo.

Kanggo ngatur peta panas Sumo, kita mlebu panel WordPress, lan ing panel Konfigurasi Sumo, kita pindhah menyang bagean Analytics lan saka ing kana kita klik Heat Maps. Saka kana, kita bisa ndeleng contone ing Kampanye (kampanye), lan sampeyan bisa ndeleng rekaman peta panas sing digawe nalika semana lan wiwit nalika diaktifake.

Bocah cilik

cara nggawe peta panas

Bocah cilik minangka alat kanggo nggawe Peta Panas responsif sing ngidini sampeyan nggawe kanthi jelas saka piranti sing disambungake pangguna. Salah siji saka komputer, tablet utawa ponsel. Nawakake 3 macem-macem jinis peta:

  1. Klik. Ndhaptar wilayah kanthi kerapatan klik paling dhuwur kanthi warna, saka wilayah sing paling adhem, kanthi warna biru, utawa area sing paling panas, kanthi warna abang. Mode iki mung kasedhiya kanggo komputer. Iku amarga jinis «Tutul» tablet lan seluler.
  2. Gulung. Kanthi peta iki, kita bisa ndeleng babagan ambane kaca landas sing nampa gulung saka pangguna. Yen ing sawetara titik wiwit mandheg, kita bisa ngerti apa sebabé. Salah siji saka konten sing ora apik, nganti sawetara gambar utawa paragraf, ditafsirake manawa pungkasane wis tekan, lsp.
  3. Gerakan mouse. Kaya peta panas klik, pilihan iki mung kasedhiya kanggo komputer.

Hotjar uga ngidini rekaman ngerti kabeh babagan interaksi pangguna karo situs web sampeyan, saka gerakan mouse, cara nggulung, ing endi klik, lsp. Malah duwe alat kanggo ngukur tingkat konversi saka langkah-langkah sing sampeyan wis tuduhake.

Telor Crazy

Alat liyane sing misuwur banget kanggo nggawe peta panas. Telor Crazy duwe sawetara kaluwihan tinimbang para pesaing kaya "peta confetti." Kanthi cara iki, klik bisa ditrapake kanthi tepat, dadi ing sisihane peta warna peta panas. Uga duwe peta "Overlay", sing bisa ndeleng persentase interaksi.

Antarane bedane liyane, yaiku ngirit sejarah tampilan, yaiku intuisi banget, lan iku ora larang karo alat liyane sing digunakake.

ClickTale

program paling apik kanggo nggawe peta panas ing web

Bebarengan karo Crazy Egg, dheweke minangka loro sing utama sing dominasi pasar. ClickTale Alat sing lengkap banget sing ngidini kita entuk akeh analisis lan data saka lalu lintas situs web. Bisa dicoba kanthi gratis, lan sampeyan bisa ndeleng gerakan pangguna sanajan kanthi wektu nyata. Mesthi wae, minangka alat sing cukup rumit, kanthi kurva sinau sing cukup tajem. Utamane disaranake kanggo perusahaan gedhe utawa papan sing akeh lalu lintas.

Yandex Metrica

alat kanggo nduwe peta panas ing web

Aku wis nyebataken iki ing artikel liyane, nanging dakbalekake amarga cocog kanggo kanthong sing ketat. Yandex Metrica Punika a alat gratis, kanggo entuk peta gulung, rekaman sesi, klik peta (padha karo Google Analytics).

Kajaba iku, kita nemokake panggunaan liyane kayata analisis jero web, kayata pamisahan, aliran konversi, lalu lintas umume, lan kabeh kanthi cara sing intuisi lan gampang banget. Alat sing apik sing nawakake fitur gratis sing dibayar ing panggon liya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.