alat marketing email

alat marketing email

Pemasaran email dadi tambah populer. Ing email wis dadi cara kanggo mlebu 'urip virtual' pelanggan potensial lan wong-wong sing ngerti carane nggunakake kanthi bener ngerti sukses sing digawa. Nanging apa alat marketing email?

Yen sampeyan mikir nglamar marketing liwat email nanging sampeyan ora ngerti apa sing kudu digatekake, mula kita bakal mbantu sampeyan ngerti carane nindakake.

Apa marketing email

Apa marketing email

Pemasaran email, utawa diterjemahake menyang pemasaran Spanyol liwat email, ora liya mung ngirim email menyang wong sing ana ing dhaptar langganan.

Ing tembung liyane, iku sarana komunikasi sing wong, perusahaan, toko online, etc. kontak karo pangguna sing wis ninggalake data lan sing nampa surat kasebut kanthi periodik. Kanthi cara iki, tujuan prioritas marketing email ora liya "yakinake", supaya wong kasebut mutusake tuku utawa njaluk layanan sing diomongake.

Sawetara taun kepungkur, iki dianggep "spam" amarga perusahaan digunakake kanggo adol. Nanging kanggo sawetara wektu saiki, bebarengan karo copywriting, wis dadi alat sing kuat banget sing bisa nggawe wong nindakake apa wae sing dikarepake.

Temenan, kabeh bakal gumantung ing karya sing ditindakake saka mburi amarga ora gampang digayuh. Siji kudu ngerti carane nyambungake karo masyarakat lan banjur discreetly mimpin menyang apa sing arep kanggo nindakake.

Alat marketing email: apa sing kudu ditindakake

Alat marketing email: apa sing kudu ditindakake

Saiki sampeyan duwe ide babagan marketing email, wektune sampeyan ngerti apa sing alat utama marketing email. Ing kasunyatan, ana sawetara banget, mulane akeh sing dianjurake kanggo nyedhiyakake layanan iki. Nanging mung sing bener-bener nyambung karo masarakat sing bakal entuk asil.

Contone, bayangake sampeyan nampa email saka toko online sing kompetisi menehi diskon kanggo produk kanggo dina khusus.

Lan sampeyan nampa liyane, uga saka saingan sampeyan, ing ngendi dheweke nyritakake babagan carane perusahaan kasebut lair, saka alasan sing mimpin wong kasebut nggawe perusahaan ing dina khusus kasebut. Ing email kasebut, dheweke ora ngomong langsung karo sampeyan babagan tuku, nanging mung nggawe toko. Iku ndadekake sampeyan uga bagéan saka crita sing. Lan nalika teka, sampeyan luwih cenderung tuku.

Dadi apa sing dibutuhake?

Email

Salah siji alat marketing email utama, lan salah siji sing paling penting, yaiku duwe email. Nanging ora mung siji.

siempre sampeyan bakal ninggalake gambar sing luwih apik yen sampeyan nggawe email perusahaan, yaiku, saka toko online utawa perusahaan sampeyan, amarga kanthi mangkono wong bakal luwih kepenak ngerti saka ngendi asale.

Iku tegese iku ora worth nggunakake gmail, hotmail utawa sing free.

Teks copywriting

Apa sampeyan ngelingi apa sing dakkandhakake sadurunge teks babagan carane toko online digawe? Nah, sing diarani nggunakake storytelling, cabang copywriting. Iku uga disebut tulisan persuasif lan iku sing, liwat tembung, sampeyan njaluk sing wong ngrasa dikenali karo apa kang maca, sing misale jek sing kita ngerti masalah kang wis, carane ngrasa. Lan, mengko, solusi kanggo masalah sing sampeyan duwe diwenehi.

Kanggo menehi conto. Mbayangno yen sampeyan kudu ngedol wesi. kanggo wesi Lan yen sampeyan ngomong babagan fitur lan carane apik, ora ana sing bakal tuku saka sampeyan.

Saiki, bayangake nulis teks babagan carane wesi entuk kerja. Penasaran, ta? Amarga sampeyan bakal miwiti kanthi ngomong yen wong lanang iku ora duwe apa-apa, amarga dheweke kepengin banget nggoleki kerja ing endi-endi sing bisa mbayar biaya putrine, yen mantan bojone ora tansah nelpon amarga ora mbayar pensiun, duka. lan ngandhani yen dheweke kesed lan ora ana gunane. Dadi wiwit tangi nganti turu, terus nulis resume, dikirim liwat surat, mriksa ewonan kaca karya, arep wawancara. Nanging ora ana cara.

Nganti sawijining dina, nalika dheweke arep wawancara, dheweke ndeleng awake dhewe ing jendela toko lan ndeleng kepiye alane. Celana kusut lan rada sobek, jaket sing katon ukurane rong ukuran, lan klambine medeni amarga aku ora ngerti yen mulus utawa sing lega. Lan nalika fokus maneh, dheweke weruh wesi. Lan ngandika, lan apa ora? Dheweke ngeruk kanthonge kanggo mbayar wesi lan tekan wawancara njaluk menyang kamar mandi. Dheweke njupuk klambi lan wiwit nyetrika ing kamar mandi sing padha, kaget kabeh wong sing mlebu ing kono.

Apa sampeyan entuk proyek?

Apa sampeyan ndeleng apa sing kita maksud? Wong-wong ora seneng sampeyan adol., nanging sampeyan bisa nindakake apa sing dikarepake lan bisa ditindakake kanthi nulis persuasif, alat marketing email liyane sing kudu sampeyan kuasai.

Langganan utawa pelanggan kanggo ngirim email sampeyan

Langganan utawa pelanggan kanggo ngirim email sampeyan

Mesthine, duwe email lan kreatifitas kanggo nulis email ora ana gunane yen sampeyan ora duwe sing ngirim. Lan sampeyan kudu mbangun "masyarakat". Nyatane, 50 wong sing ndhaptar luwih saka cukup kanggo miwiti kerja.

Mesthine, dheweke kudu dadi pangguna sing kepengin banget karo apa sing sampeyan lakoni.

Alat pemasaran email: program sing ngatur email

Lan kita teka ing pungkasan alat marketing email. Ing program kanggo nggawe lan ngatur email. Amarga yen sampeyan mikir nindakake karo webmail utawa karo salah sawijining program sing ditawakake hosting, sampeyan salah, amarga sampeyan ora bisa nggawe dhaptar langganan utawa ngotomatisasi proses kasebut supaya email dikirim kapan wae sampeyan pengin.

Ing pasar ana akeh program sing nglayani sampeyan, akeh sing mbayar. Mailchimp, Sendinblue, ActiveCampaign… iki mung sawetara jeneng, nanging endi sing paling apik? Kita pitutur marang kowe.

  • Mailjet. Nawakake layanan menyang luwih saka 150 negara lan duwe rencana gratis, kanthi kontak tanpa wates (iki dudu sing katon ing piranti liyane). Ing bab apik iku sampeyan bisa nyoba lan ndeleng yen cocog karo sampeyan. Watesan mung sampeyan mung bisa ngirim 200 email saben dina, 6000 saben wulan. Maksuté Kepiyé? Ya, yen sampeyan duwe dhaptar langganan 250 wong, mung 200 pangguna sing bakal nampa email, liyane ora nampa apa-apa. Lan nalika sampeyan nglampahi kuota 6000 sampeyan bakal ditinggal tanpa layanan nganti wulan sabanjure.
  • Gampangmailing. Gampang banget digunakake lan duwe rencana gratis lan mbayar. Sing gratis mung nglayani nganti 250 pelanggan lan 2000 email saben wulan.
  • SendPulse. Gratis, ngirim nganti 15000 email saben wulan lan duwe basis pangguna nganti 2500 pangguna. Nyatane, iku salah siji sing menehi luwih saka ngomong.
  • sendnblue. Aja nganti jeneng ngapusi sampeyan, menehi layanan ing Spanyol (lan ing basa liyane). Nduwe rencana gratis karo pangguna tanpa watesan nanging mbatesi kiriman email dadi 9000 saben wulan (300 saben dina). Yen sampeyan nggunakake rencana mbayar, $25 sampeyan entuk 40.000 email saben wulan lan ora ana watesan saben dina.
  • Mailchimp. Iku salah siji sing paling dikenal, nanging uga rumit kanggo nggunakake. Rencana gratis ngidini sampeyan duwe nganti 2000 pangguna ing pangkalan lan ngirim nganti 12.000 email saben wulan.

Apa alat marketing email luwih jelas kanggo sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.