Aktifake kursus Google sing ana gandhengane karo E-niaga

Kursus Google Aktifake

Wektu iki, kita arep ngomong karo sampeyan babagan Aktifake kursus Google sing ana gandhengane karo e-commerce.

Apa sing Diaktifake Google?

Sejatine minangka inisiatif sing ditindakake perusahaan kanthi tujuan nawakake pelatihan kanggo wong sing butuh pekerjaan. Liwat seri program lan kursus sing ora duwe biaya, sing minat bisa sinau macem-macem teknik, katrampilan, uga ngakses sumber daya digital.

Kanggo nawakake kabeh ilmu iki, Google kerja sama karo macem-macem universitas ing Spanyol lan saindenging Eropa. Platform sing digawe dening Google iki ngidini wong sing kasengsem ngakses pelatihan gratis kanthi sertifikat, uga pangenalan digital. Ora mung iku, kabeh kursus sing kasedhiya bisa ditindakake kanthi online, sanajan ana pilihan modhalitas kanthi tatap muka uga ditawakake, ing antarane kursus E-Commerce, kursus pemasaran digital, uga kursus analitik data.

Kepiye cara ngakses kursus Google Aktifake?

miwiti kursus ngaktifake Google

Biasane saka dhewe Platform Google Aktifake sampeyan bisa ngatur kabeh prosedur sing dibutuhake kanggo ngakses program latihan sing beda-beda. Saka kaca Google Aktif resmi sampeyan bisa ngakses kabeh informasi sing dibutuhake kanggo ndhaptar kursus sing kasedhiya.

Kaya kasebut ing ndhuwur, kursus kasebut bisa diakses kanthi kursus online utawa kursus tatap muka, sing ing kasus iki biasane diwulangake ing kutha-kutha kayata Madrid, Seville, Barcelona, ​​Salamanca, Zaragoza, Valencia, Alicante , Granada, Murcia, lan liya-liyane. Kajaba iku, saben Kursus latihan sing kasedhiya dipérang dadi macem-macem modul sing saben 40 jam.

Apa operasine?

Nalika ngakses kursus gratis saka Google AktifakeSejatine kabeh sing dibutuhake yaiku akses menyang Internet lan uga duwe akun Google. Iki minangka sarat penting supaya bisa milih lan ndhaptar kursus latihan sing beda.

Penting, dicathet yen umume kursus sing kasedhiya dipérang dadi modul supaya para peserta duwe kesempatan kanggo ngevaluasi kemajuane. Kajaba iku, ana kegiyatan tambahan lan bisa lulus ujian sadurunge ngakses modul sabanjure, sanajan mesthine siswa lulus kabeh ujian kanthi 75% wangsulan sing bener.

Sampeyan uga prelu ngrampungake kabeh konten modul sadurunge pungkasan taun, saliyane nganakake ujian pungkasan kanggo saben kursus supaya sertifikat resmi bisa diakses.

Tuladha kursus Aktifake: E-Niaga

Kanggo sing kasengsem ing perdagangan elektronik, ana kursus aktif sing ditawakake ing platform iki lan migunani banget kanggo ngerti kanthi jero babagan cara kerja E-commerce, strategi kanggo ngetutake lan akeh topik sing gegandhengan. Contone, saiki kasedhiya kursus E-Niaga sing dipérang dadi 8 modul.

sertifikat kursus e-commerce aktif

Modul pertama - Definisi perdagangan elektronik

Modul iki diwiwiti karo introduksi e-commerce, riset, plus praktik paling apik Benchmarketing. Subyek metode CANVAS, nggawe toko online, basis data, proteksi data, uga panggunaan teknik LEAN, digitalisasi bisnis sing ana lan kaca web informatif uga digayuh.

Modul nomer loro - Jinis commerce elektronik

Modul iki nyakup topik kayata B2B lawan B2C, produk digital, multiplatform, rega, gangguan, outlet, saliyane ngatasi platform komersial kanggo iklan individu, tuku utawa koobi, transaksi lan kupon sing diklompokaké., Uga komparator.

Modul kaping telu - Logistik lan distribusi

Ing modul iki, siswa sinau babagan logistik ing E-niaga, pengembalian, pengiriman internasional, distribusi produk digital, distribusi produk fisik, uga distribusi produk campuran. Dheweke uga bakal ngerti kabeh sing ana gandhengane karo watesan hukum, perpajakan, penawaran lokal, uga prigel lan resolusi konflik.

Modul kaping papat - Jaringan sosial sing ditrapake kanggo perdagangan elektronik

Ing kasus iki, modul minangka modul sing mbahas macem-macem jinis jaringan sosial sing ana, kalebu Facebook, Twitter, LinkedIn, uga apa sing kudu ditindakake karo toko ing jaringan sosial, jaringan opini lan pemasaran ing jaringan sosial. Dheweke bakal bisa ngerti arti virusisasi, jaringan sosial gambar ing Instagram, uga pengaruh gamifikasi ing jaringan sosial Foursquare, WAZE.

Modul kaping lima - Mobile commerce

Modul iki nyritakake babagan mobilisasi model bisnis, macem-macem jinis monetisasi, konten, lelungan, kegunaan ing ponsel, pemasaran piranti seluler, aplikasi lawan aplikasi web, realita tambahan, uga konsumen super.

Modul nomer enem - Iklan Digital

Kursus E-niaga ing Google ngaktifake uga kalebu modul sing bisa sinau babagan pemasaran email, program afiliasi, spanduk tampilan, Google AdSense, cookie retargeting, perencanaan media, pariwara video online, uga kesalahan umum ing pemasaran email.

Modul kaping pitu - Mesin telusuran Google

Iki minangka modul sing menarik banget ing kursus kasebut amarga nerangake kanthi rinci babagan cara kerja Google, lelang, SEM lan SEO, saliyane nyebutake alat SEO utama sing kasedhiya, malah ngomong babagan algoritma Colibrí anyar.

Modul kawolu - Mesin telusuran liyane

Iki minangka modul pungkasan kursus E-niaga ing Google Activate lan kabeh perkara sing ana gandhengane karo fungsi telusuran ing Twitter, fungsi telusuran ing LinkedIn, uga fungsi telusuran ing Facebook diterangake. Subyek AdWords Google, ASO, data gedhe sing ditrapake kanggo E-niaga, uga telusuran sing ditindakake saka piranti seluler uga ditangani.

Kepiye cara Google Aktifake kursus tatap muka?

Ora ana sangsi sing kursus pelatihan sing ditawakake Google ngaktifake Iki minangka alternatif sing apik kanggo kabeh wong sing pengin melu ing pasar kerja. Kursus kasebut, saliyane gratis, kasedhiya ing mode pasuryan lan mode online.

kursus pasuryan sing diaktifake Google

Ing kasus Kursus pasuryan, Iki kalebu rong program latihan gratis. Latihan wirausaha nduweni tujuan kanggo entuk ilmu sing dibutuhake supaya sawijine pawongan bisa tampil dadi wirausaha. Fokus ing pangguna, tim lan asil. Kursus pelatihan kewirausahaan iki suwene 21 jam.

Ana uga sing kursus pemasaran digital sing kalebu sertifikat sing diakreditasi dening Biro Pariwara Interaktif. Ing kasus iki, kursus sing suwene 40 jam lan siswa kerja dadi tim kanthi profesional sing berpengalaman. Ing kursus iki, siswa bisa sinau babagan SEO, SEM, analitik web, E-niaga, uga jaringan sosial.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.