SugarCRM ngluncurake Petunjuk, intelijen pertama ing sesambetan

SugarCRM ngluncurake Petunjuk, program pertama sing nawakake intelijen hubungan produk anyar. Pangguna pitunjuk bakal bisa ngetik sawetara rincian kontak

SugarCRM ngluncurake Petunjuk, minangka program pertama sing nawakake intelijen hubungan produk. Pangguna pitunjuk dheweke bakal bisa ngetik sawetara rincian kontak babagan wong sing pengin dihubungi, lan Hint bakal kanthi otomatis nggoleki sumber sosial ing internet kanggo informasi pribadi lan bisnis.

Data, lan rincian pribadi lan korporat file perusahaan internal liyane, bakal ditemokake lan digunakake supaya pangguna bisa ndeleng kanthi lengkap.

"Petunjuk minangka pondasi kanggo masa depan produksi hubungan cerdas, sing bisa dadi intelijen buatan," ujare juru bicara Gula CRM Andrew Staples.

Intelijen buatan mbutuhake set data sing akeh, lan "nalika Petunjuk berkembang, iki bakal ngidini kita entuk informasi sing dibutuhake supaya bisa nggawe sistem prediktif analitis lan mesin sing bisa ngerti kabeh iki," ujare Staples.

Kanggo tim sales, kauntungan Petunjuk babagan vendor produk CRM liyane yaiku pangguna sing ngidini milih informasi tartamtu lan dilebokake kanthi cepet ing Profil CRM ing kesempatan tartamtu sing digunakake.

Luwih saka iki, pangguna bisa nggawe profil pelanggan anyar, lan informasi ing situs kasebut bakal disegarkan kanthi otomatis, sing nggawe kabeh informasi tetep anyar.

Petunjuk diregani $ 15 saben wulan kanggo pangguna. Aku kompatibel karo Sugar 7.8 utawa nganyari anyar.

Petunjuk yaiku Program pertama SugarCRM sing adhedhasar mung piranti lunak kayata "Cloud", utamane layanan sing ditawakake lan bisa diluncurake ing pasar minangka layanan mung awan ing mbesuk. Muga-muga perusahaan iki sukses banget karo aplikasi anyar lan piranti lunak anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.