Spanyol ing posisi 18 negara paling berpengaruh ing eCommerce

Spanyol ing posisi 18 negara paling berpengaruh ing eCommerce

Miturut panaliten kasebut Indeks eCommerce Eceran Global 2015, ditindakake dening perusahaan konsultan Amerika AT Kearney, Spanyol minangka salah sawijining negara sing paling apik sing bisa tuku online. Miturut laporan iki, Spanyol ana ing posisi 18 negara paling berpengaruh ing eCommerce, kanthi popularitas meh 40 poin kanthi rata-rata.

Kabar apik iki dadi apik banget sawise diverifikasi ing laporan taun kepungkur, Spanyol wis meh mlebu Top 30 negara sing paling berpengaruh ing perdagangan elektronik. Ora diraguhi, gaweyan sing ditindakake para wirausahawan lan perusahaan Spanyol kanggo promosi eCommerce lan ningkatake usahane wis lunas, nambah kehadiran online lan nambah kapercayan para pembeli. 

Laporan kasebut kasebut menehi España un pertumbuhan potensial tahunan 20%, persentase mirip banget karo Amerika Serikat (22%), negara sing dadi dhaptar negara paling berpengaruh ing eCommerce.

Saliyane, yen perkiraan mbesuk mbesuk tindakake, Spanyol diarep-arep bakal nambah angka dodolan taunan nganti 16% ing limang taun sabanjure.

Mike Moriarty, mitra ing AT Kearney lan salah sawijining panulis panaliten, ujar manawa "Munculnya perdagangan elektronik nyedhiyakake tantangan: kalorone kanggo distributor sing duwe fisik lan uga digital. Dheweke ngerti manawa masa depan industri ora mung digital, nanging butuh penawaran kreatif sing nyambungake tuku online lan fisik ».

Kanggo bagean kasebut, Hana Ben-Shabat, uga mitra konsultasi lan salah sawijining panulis dhaptar kasebut, nyimpulake "Merek global amarga ana sebab: sistem, timbangan, lan pengetahuan babagan wilayah kasebut meksa nggawe wates luwih adoh". Lan iku nemtokake endi sing bakal dituju, miturut Ben-Shabat, "Siji-sijine cara kanggo njupuk kauntungan saka kesempatan sales lan laba saiki".

USA, China lan UK, pimpinan eCommerce donya

China, pimpinan eCommerce nganti bubar, wis dikalahake Amerika Serikat, dadi raksasa Asia ing posisi nomer loro. Inggris wis munggah rong panggonan, pindhah menyang nomer telu ing rangking kasebut.

Wong-wong sing ditinggalake yaiku wong Jepang, sing wis ilang rong papan, mudhun maneh ing papan nomer telu. Papan kaping lima lan nomer enem dikuwasani masing-masing Jerman lan Prancis, masing-masing entuk munggah siji rangking ing rangking kasebut.

Papan nomer pitu dikuwasani Korea Selatan, sing ilang rong papan. Konten luwih akeh kudu wong Rusia sing wis entuk 5 papan, ngrebut posisi nomer wolu ing rangking kasebut. Sanajan pendakian paling apik sing dialami wong Belgia, sing nuduhake papan nomer sanga sanget sawise munggah 15 papan.

Indeks eCommerce Eceran Global 2015

 

 

Sektor eCommerce paling pengaruh ing Spanyol

Teknologi informasi lan elektronik luwih akeh ing Internet, minangka sektor sing paling pengaruh ing Spanyol ing eCommerce, miturut laporan kasebut. Sektor kasebut minangka sing paling akeh adol.

Panliten kasebut uga nuduhake bisnis elektronik utama ing Spanyol yaiku Amazon, El Corte Inglés lan Fnac.

Bisnis kanthi tingkat persaingan paling dhuwur ing Internet cocog karo sektor kembang lan parapharmacy.

Data penting liyane ana gandhengane karo toko mode online sing, sanajan visibilitas sing dimiliki lan volume lalu lintas sing digawe, nalika meksa dikepengini, luwih murah dadi dodolan tinimbang sektor liyane. Iki kedadeyan amarga rega gerobak sing ditinggalake tanpa nglakokake tuku sing dadi ciri sektor iki.

Babagan pedunung, sektor ing antarane umur 16 lan 35 taun pancen misuwur minangka sektor sing paling bisa tuku ing Spanyol. Konsumen ing umur 55 taun nuduhake 44% saka total, nuduhake tren sing bakal diterusake menyang generasi mbesuk. Sektor kegiatane kalebu mode, elektronik, buku lan musik. Sampeyan kepengin weruh manawa panganan ora kalebu minat blanja ing Internet, sanajan supermarket online nambah anané.

Gambar-  rambut cekak

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.