Situs e-commerce sing dominasi pasar online

Situs e-commerce sing dominasi pasar online

Kanthi kemajuan ing jagad internet, macem-macem situs digawe kanggo dominasi pasar online, situs-situs kasebut adol luwih saka 10,000 barang saben dinane, dadi perusahaan hebat ing pasar online donya, ngalahake pasar tradisional sing duwe tingkat penjualan luwih murah tinimbang iki. Sabanjure, kita bakal menehi katrangan babagan apa situs sing paling misuwur ing blanja online.

ebay

Bisa uga situs sing paling misuwur ing babagan tuku lan adol, perusahaan iki didegaké ing taun 1995 lan wis sukses banget mula wiwit taun 2002 nganti 2015 dheweke dadi pamilik perusahaan sistem pembayaran online paling gedhe. Saka Amerika Serikat, Paypal. Ebay ora mung nawakake papan sing bisa tuku lan adol barang lan produk, nanging uga menehi pilihan kanggo bisa lelang produk sampeyan, ing ngendi pangguna liya nawakake macem-macem dhuwit, lan pangguna kanthi tawaran paling dhuwur bakal njupuk produk ing wektu tartamtu.

Amazon

Situs kanthi jumlah penjualan paling gedhe ing saindenging jagad, duwe sawetara penjualan sing udakara 50,000 yuta dolar, situs iki nduweni papan sing pertama ing situs E-commerce ing saindenging jagad. Amazon didegake tanggal 6 Juli 1994 ing kutha Seattle, Washington, Amerika Serikat. Kanthi cacahe meh 150,000 karyawan, mesthine bisa dadi perusahaan jual beli sing paling penting ing saindenging jagad.

Nil Biru

Didhisiki ing taun 1999, iki minangka situs online paling gedhe ing internet babagan inten lan perhiasan, situs online iki saingan karo toko perhiasan tradisional kayata Tiffany & Co., lan uga saingan karo toko online kayata Belgia Diamonds lan Ringsberry .com. Nduwe sumber penghasilan $ 473 yuta lan duwe 300 karyawan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.