Format pariwara penting kanggo situs web perusahaan

macem-macem jinis pariwara kanggo ditambahake menyang kaca web

Kabeh perusahaan mesthi butuh pariwara kanggo promosi produk utawa jasa. Internet wis dadi saluran kanggo nggampangake pariwara kanggo pihak katelu, utawa uga, sing diiklanake ing situs web. Wiwitane, mesthi ditampilake ing spanduk, nanging efektifitas bisa tuwuh. Format sing bisa ditemokake saiki akeh banget, dadi normal lan umume nyasar sethithik babagan sing paling sukses.

Amarga alesan kasebut, kita bakal ngomong babagan format iklan sing beda lan utama sing bisa ditemokake ing situs web. Tinjauan ringkes kanggo saben wong mbabarake kaluwihan lan kekurangan saben wong. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nggawe kesimpulan dhewe, lan miturut keputusan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Nyolong kaca

jinis lan jinis pariwara online

Saiki, spanduk jinis iki yaiku salah sawijining format sing paling dituntut ana apa. Kaya format liyane, uga wis dikembangake, menehi solusi kanthi luwih kemungkinan lan kreatif. Keuntungan utamane yaiku meh kabeh bentuk lan ukurane bisa diiklanake ing meh kabeh kaca web. Biasane katon ing sisih saka kaca kasebut, tanpa ngrusak konten kasebut. Dadi, luwih sithik invasif tinimbang format liyane.

Dheweke cenderung persegi lan persegi dowo, lan ana macem-macem jinis maling kaca gumantung saka format sing pengin digabung. Antarane dhukungan web sing paling umum digunakake lan umume ditampa, kita nemokake kaya ing ngisor iki:

  • Robo Page Rectangle Sedheng. Ukurane 300 x 250 piksel, kanthi bobote 30kb.
  • Nyolong Kaca Persagi. Kothak 300 x 300 piksel. Uga kanthi bobote 30kb.
  • Pencuri kaca split-screen. Ukurane dawa, 300 x 600 piksel. Kanthi bobote padha 30kb.

Saben versi kasebut uga bisa ditemokake kanthi cara sing bisa diupgrade.

Interstitial

Spanduk jinis iki katon ing proses menengah kanggo pangguna. Uga diarani langsir, manggoni kabeh kaca sing dununge. Katon kanggo wektu tartamtu, sanajan bisa uga ditutup kanthi agul-agul. Contone, yen ana wong pengin mlebu Actualidadecommerce saka Google, dheweke ngeklik link kasebut, lan sadurunge mlebu, kabeh spanduk sing bakal ngenggoni layar bakal katon, yaiku iklan interstisial.

ningkatake pengalaman pangguna nganggo desain web
Artikel sing gegandhengan:
Kunci kanggo nambah pengalaman pangguna liwat desain web

Panganggone cenderung mudhun, amarga wis invasif banget kanggo pangguna. Ora disenengi sapa wae, ngunjungi kaca utawa bagean sanajan ing situs web sing padha, lan langsung ndeleng pariwara sing ndhelikake kabeh konten. Napa isih digunakake? Amarga giliran ngasilake sumber penghasilan sing gedhe. Meksa pangguna supaya liwat spanduk ngasilake kesan.

Sadurunge, nalika mbukak wektu web luwih alon, dheweke isih nawakake hiburan kanggo pangguna nalika ngenteni supaya kaca mbukak kanthi lengkap. Nanging, saiki mengaruhi pengalaman pangguna kanthi negatif (UX). Ngalangi pandhu arah, lan ngalangi kacepetan lan fluiditas sing ditindakake.

Pop-up

macem-macem jinis format iklan sing bisa dilebokake ing situs web perusahaan

Mirip karo cara kerja interstisial, nanging katon ing web, nalika nindakake tumindak tartamtu, lan ukurane luwih cilik. Contone, kanthi mbukak mouse ing tembung, gambar, utawa uga ing jinis iklan liyane.

Jenis iklan bergambar iki uga dianggep invasif. Kanthi cara kasebut bisa nyamarke lan ngalangi konten web. Pop-up, uga diarani "windows pop-up«, Iki minangka iklan sing efektif, nanging beda nggawe larangan dening pangguna. Iki panjelasan kenapa browser tartamtu wiwit menehi kemungkinan ngalangi windows kasebut amarga ora ngganggu banget.

Billboard

Papan reklame yaiku a Spanduk mega 970 x 250 piksel. Jembaré padha karo sing biasane nggawe situs web, nanging kanthi dhuwur sing luwih katon. Gegayutan karo pangguna, bisa uga duwe pengaruh sing luwih gedhe, lan tugas kasebut ora mung golek klik nanging kanggo ngasilake kesan lan kemungkinan pangguna bisa komunikasi karo spanduk kasebut.

Kulit

macem-macem cara kanggo nyelehake iklan ing situs web

iku ngatur header, latar mburi lan / utawa sisih kaca kanthi tema sing padha kampanye pariwara. Bisa ngemot video ing header utawa format dinamis, lan uga format interstitial. Dheweke efektif banget, tanpa invasi, lan ora cenderung pengaruhe negatif kanggo pangguna. Gawane gampang digawa (kanggo pangguna).

Pre-roll, mid-roll lan post-roll

Iki minangka iklan sing ditampilake ing wiwitan video, ing tengah, utawa ing pungkasan. Bedane kaya ing ngisor iki:

  • Pra-gulung: Dheweke ditampilake ing wiwitan video. Gumantung saka kampanye, bisa ditampilake ing bentuk video utawa kadang ing gambar. Sawetara kudu direproduksi kanthi lengkap, anggere ora dawa banget, lan yen luwih dawa umume nyakup tombol langkau, «langkau iklan».
  • Gulung tengah: Iki minangka iklan sing ditampilake ing tengah video. Biasane ana ing video dawa kasebut luwih saka 10 menit. Gulung tengah dadi perkara paling cedhak karo iklan televisi.
  • Posting gulungan: Iklan sing pungkasane ditampilake ing pungkasan video. Ora kaya sing liyane, dheweke kudu narik kawigatene pangguna kanthi menehi nilai ekstra, luwih-luwih amarga konten video kasebut rampung.

Sugih Media

Ora kaya iklan tampilan tradisional, media sing sugih Iklan kanthi fitur canggih kayata swara, video, utawa item sing narik perhatian para pangguna. Kajaba iku, kauntungan sing ditawakake yaiku ngakses macem-macem metrik jinis interaksi apa wae sing wis ana karo pangguna. Wiwit kaping nalika diklik, mula saya akeh, video kasebut bisa dideleng kabeh, lsp. Nyedhiyakake informasi babagan sukses kampanye.

jinis pariwara sing bisa dilebokake ing situs web

Jenis spanduk iki biasane rampung ing HTML5. Iki minangka salah sawijining format sing paling sukses, amarga miturut panelitian, pangguna cenderung nggawe klik kaping 4 luwih saka spanduk tradisional. Lan yen video kasebut kreatif banget lan narik kawigaten, tarif kasebut bisa ditambah nganti 9 kali.

Kesimpulan babagan format pariwara ing web

Format pariwara bakal terus berkembang amarga teknologi lan pangguna nuntut pangowahan. Akeh sing kasebut ing ndhuwur ora ana ing wiwitan, sing gampang diramal yen format anyar bakal terus teka. Minangka rasa anyar, pilihan lan cara interaksi online muncul, kita kudu kuwatir yen pariwara tetep selaras.

Sawetara wong sing saiki dianggep "apik" utawa "ora gampang nyerang", bisa uga kena pengaruh perbaikan iklan sing bisa nggawe dheweke ora kepenak, utawa rentan yen ora kesusu. Ngramut format pariwara sing apik bakal mbantu sampeyan njaga tingkat kepuasan pangguna, lan akibate, lalu lintas kasebut ora mudhun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.