Apa sing ditindakake Twitter menyang e-commerce?

Ora ana wong sing mangu-mangu manawa jaringan sosial wis dadi gegaman sing kuwat banget nalika kontak lan nuduhake warta wong. Nanging sing ora dingerteni sawetara pangguna yaiku layanan kasebut kalebu nyengkuyung kapentingan toko online utawa perdagangan. Ana akeh jaringan sing ana saiki, lan kalebu sing paling relevan  Facebook utawa Instagram lan sabenere apa sing bakal dibahas ing artikel iki, yaiku Twitter.

Twitter minangka jaringan sosial sing ngidini sampeyan ngirim pesen teks kosong kanthi dawa, kanthi maksimal 280 karakter (asale 140), diarani tweet utawa tweet, sing ditampilake ing kaca ngarep pangguna. Pangguna bisa langganan tweets pangguna liyane lan apa wae alat minangka alat sing bisa nguntungake kepentingan perusahaan dagang digital.

Salah sawijining alasan nggunakake kanggo tujuan kasebut yaiku salah sawijining jaringan sing paling akeh pangguna ing saindenging jagad. Sampeyan ora bisa lali manawa Twitter saiki duwe rata-rata luwih saka pangguna 300 yuta. Iki minangka faktor sing bisa sampeyan gunakake kanggo mesthekake yen e-commerce nembus bagean gedhe ing masarakat. Utamane kanggo profil sing ditawakake klien utawa pangguna liwat strategi komersial sing cerdas sing bakal dijelasake ing artikel iki.

Twitter lan hubungane karo perdagangan digital

Ora diraguhi, jaringan sosial massal iki wis dadi cara sing gampang, cepet lan langsung kanggo nggayuh calon konsumen. Supaya bisa nuduhake merek dagang sampeyan, nanging uga kanggo nyebar produk, layanan utawa artikel sing sampeyan adol kanthi online. Ing pangerten iki, kasunyatan manawa informasi ing konten kasebut ora pati abot kaya media komunikasi digital liyane bisa mbantu sampeyan. Nganti pangguna media iki, kanthi sekilas, bisa maca tweet lan mutusake apa ora minat karo kontene. Menawi mekaten, sampeyan kudu ngurus informasi sing sampeyan mbabarake ing media iki.

  • Saliyane, sampeyan ora bisa lali manawa Twitter biasane jaringan interaksi sosial ora kaya liyane. Komunikasi antarane pangguna luwih lancar lan langsung, lan ing kasus iki bisa entuk manfaat saka hubungan perusahaan-perusahaan. Liwat seri karakteristik sing bakal dibabarake ing ngisor iki:
  • Posisi merek komersial sampeyan luwih apik supaya luwih dikenal lan dihargai ing antarane masarakat umum. Sampeyan bisa lunga kaya sing dikarepake lan nganti sawetara taun kepungkur kayane pancen ora bisa digayuh.
  • Kontribusi liyane sing paling relevan yaiku sampeyan bakal kontak karo saluran komunikasi sosial sing diikuti dening akeh pangguna utawa klien. Lan mulane sampeyan ora bisa nyisihake kekuwatane kanggo nggayuh luwih akeh wong wiwit saiki.

Sampeyan bisa ngidini sampeyan duwe komunikasi langsung tanpa nggunakake saluran informasi liyane babagan sumber sing inovatif banget sing sampeyan wis duwe lan ora mbayar euro sampeyan. Supaya kanthi cara iki, sampeyan bisa ngoptimalake saben operasi utawa gerakan liwat jaringan sosial sing kuat lan efektif kanggo mbela kepentingan bisnis ing sektor sampeyan dhewe.

Ngerti asale saka endi

Yen sampeyan nggunakake jaringan sosial iki kanggo entuk target sing paling cepet, sampeyan kudu ngerti keistimewaane. Tumindake ora padha karo saluran komunikasi liyane sing luwih tradisional utawa konvensional. Ing pangertene, saran cilik sing bisa digunakake yaiku nalika sampeyan adol produk ing toko online, sampeyan ora duwe cathetan fisik sapa sing dadi pelanggan amarga ora bisa ndeleng, mula sampeyan kudu ngupayakake nemokake sapa kanthi cara liya.

Mesthine, sampeyan kudu ngerti, paling ora sethithik, babagan profil klien utawa pangguna kasebut. Nganti saiki pancen praktis banget bukak kaca liyane kanggo ndeleng kepiye carane nggawe ing twitter. Liwat profil paling apik ing jaringan sosial iki lan sampeyan bisa ndeleng tanpa masalah wiwit saiki. Tumindak iki bisa menehi sampeyan ide sing cukup akurat babagan sing bakal narik kawigaten para pandhereke, lan uga ngidini sampeyan ngluwari sawetara ide kreatif sing digunakake dening kompetisi lan sing bisa digunakake lan nganti saiki sampeyan durung nate mikir. Dadi, saiki wayahe ngetrapake ide iki supaya asile ora suwe.

Tambah minat ing merek komersial sampeyan

Saliyane, bisa uga manawa sampeyan anyar ing Twitter utawa pengin nggawe online, kudu diwiwiti kanthi menehi calon pandherek babagan sing bisa dirasakake karo merek sampeyan. Salah sawijining usulan paling apik yaiku tweet maneh tweet sing menarik saka klien utawa pangguna paling apik. Supaya kanthi cara iki, sampeyan bisa ngawasi tren hashtag kanthi luwih apik lan minangka akibat saka tumindak iki, sampeyan bisa ngidini sampeyan mlebu lan narik kawigaten calon pandhereke liwat interaksi ora langsung karo dheweke.

Iki minangka cara sing migunani banget kanggo menehi visibilitas, ora mung kanggo merek komersial sampeyan, nanging uga kosok balene lan kanggo produk, layanan utawa barang sing sampeyan pasar ing wektu sing tepat. Nganti nambah posisi, amarga ing pangertene iki minangka proses sing padha karo merek merek sing pungkasane ngupayakake nyedhiyakake merek ing pikirane konsumen. Supaya pesen sampeyan luwih apik tinimbang sadurunge.

  • Keuntungan liyane sing paling asring ditemokake yaiku sing bakal ditampilake ing ngisor iki supaya sampeyan bisa ngregani saiki yen wis wayahe ngetrapake jaringan sosial sing penting iki:
  • Menehi kemungkinan sampeyan nggayuh luwih akeh wong tinimbang sistem liyane sing luwih konvensional utawa tradisional.
  • Iki ngasilake visibilitas sing luwih gedhe tinimbang media liyane. Ing pangertene sampeyan ora bisa lali manawa Twitter uga jaringan sosial sing penting banget kanggo Google. Elinga kanggo netepake tweets nganggo tembung kunci paling apik yen sampeyan pengin Google ngindeks profil sampeyan lan dadi posisi paling dhuwur ing mesin telusuran. Kajaba iku, disaranake nggawe iklan karo Twitter Ads kanggo nambah visibilitas sampeyan tweets.

Nindakake kampanye kanthi macem-macem jinis. Ora ana sangsi manawa kanthi jaringan sosial sing relevan khusus sampeyan, sampeyan bakal bisa nggawe kampanye kanthi pengaruh media sing gedhe. Gunakake alat kanggo milih format sing paling apik kanggo kampanye Twitter lan nggawe laporan tindak lanjut. Kanthi pengaruh langsung marang efek sing bisa digawe ing toko online utawa perdagangan wiwit saiki.

Tindak tutur pelanggan utawa pangguna sing luwih gedhe wiwit wektu kasebut. Kabeh iki amarga analytics sing bisa nuntut nggunakake Twitter Analytics Lan sampeyan uga bisa takon babagan aspek penting kasebut, kayata interaksi lan jumlah pengikut. Ndhuwur kabeh, iku migunani banget ing babagan jangka menengah lan jangka panjang amarga pengaruh sing apik kanggo nggawe loyalitas merek komersial wiwit saiki.

Tambah jumlah pengikut kanthi rutin

Saliyane, sampeyan ora bisa lali manawa jaringan sosial iki menehi kemungkinan nggawe jaringan pengikut merek kita Ngitung konten sing apik kanggo pangguna, kita bakal bisa narik kawigaten pangguna sing luwih akeh, lan nggayuh kasetyan, pungkasane nggawe jaringan pengikut sing kuat lan sugestif.

Nanging ing pungkasane dina, iki kalebu sawetara mupangat sing bisa ditawakake jaringan sosial sing kuat iki wiwit saiki. Sanajan duwe sawetara kejutan liyane kanggo pungkasan, kayata ing tumindak ing ngisor iki sing kita usul saiki.

  • Sampeyan duwe dhukungan banget sing digawe jaringan sosial iki kanggo kabeh pangguna. Sampeyan bisa njupuk kauntungan tanpa biaya ekonomi.
  • Sampeyan bakal bisa ngubungi wong akeh luwih saka sadurunge. Ora kaget, iki sistem sing nggawe sampeyan kontak karo akeh pangguna utawa klien.
  • Sampeyan bisa nggawe jaringan pengikut dhewe kanthi mbaka sethithik lan supaya visibilitas merek komersial saya tambah saka kabeh sudut pandang.
  • Mesthine, informasi kanggo pelanggan mbutuhake saluran sing beda saka sing konvensional lan iki bisa uga salah sijine.

Iki minangka layanan sing misuwur ing saindenging jagad lan mula sampeyan bisa narik luwih akeh pengunjung wiwit wiwitan. Tanpa mbuang kabeh sumber sing diwenehake kanthi gratis. Nganti saiki bakal ngimpor saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.