Apa konten sing terkenal lan kepiye carane digawe?

Apa isi regane?

Mesthi luwih saka sepisan sampeyan wis krungu babagan salah sawijining pilar dhasar sing bakal sukses, yaiku nganggo jaringan sosial, blog, situs web utawa toko online. Kita ngomong babagan konten sing terkenal, konsep sing ora akeh sing ngakoni lan, dadi kunci sukses.

Yen sampeyan pengin ngerti apa sing diarani ahli babagan isi nilai, apa sing kudu dielingi lan, sing luwih penting, cara nggawe kanggo kepentingan sampeyan, mula aja ragu-ragu ndeleng apa sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Apa isi regane?

Ora ana definisi "resmi" kanggo konten sing larang regane, nanging konsep sing penting banget sing para pemasar (utamane panulis naskah, panulis naskah lan manajer komunitas) ngerti banget.

Lan konten sing terkenal yaiku teks (utawa gambar) sing ngasilake pengaruh lan nggawe pengunjung sing maca utawa ndeleng dheweke menehi reaksi. Kanggo iki, kudu ditondoi kanthi:

  • Migunakake Amarga sampeyan butuh aku nanggapi masalah sing ana klien lan kudu nindakake kanthi cara paling cepet lan gampang.
  • Kualitas Amarga sampeyan ora bakal nyalin ide saka wong liya, mula mula sampeyan ora bakal asli.
  • Nyatane Konten palsu dudu konten sing terkenal; Cepet utawa mengko pungkasane nyekel sampeyan lan bakal nyebabake akibat krisis reputasi (nyatane, sampeyan duwe conto ing akeh pengaruh sing ora bisa ngerteni babagan iki).

Gumantung saka alat sing sampeyan gunakake (blog, web, jaringan sosial), konten sing larang regane kudu diadaptasi, mula ana macem-macem cara ndeleng kasebut gumantung saka media sing pengin dikembangake.

Konten terkenal ing situs web utawa blog

Konten terkenal ing situs web utawa blog

Ayo diwiwiti karo konten terkenal situs web utawa blog. Ing kasus kasebut lan njupuk konten sing regane minangka "ahli", yaiku teks sing ngerti babagan topik, umume akeh. Iki ora ateges ora ana sing bakal maca, nanging sapa sing kepengin ngerti.

Dadi aja wedi nulis teks sing apik. Ing jangka panjang, dheweke bakal penting kanggo reputasi sampeyan.

Sampeyan uga perlu kanggolan sesambungan karo wong-wong sing ninggalake komentar sampeyan. Ya, pancen mbebayani kanggo mangsuli kabeh, nanging penting supaya dheweke ngerti manawa sampeyan peduli karo wangsulan, babagan menehi konten sing disenengi ... Ing wektu sing suwe, pengunjung iki bakal dadi pengikut sing setia lan bisa nggawe bisnis sampeyan tuwuh luwih akeh .

Isi Nilai ing jaringan sosial

Ing kasus jaringan sosial, teks kasebut ora patiya ekstensif lan gambar, gif, video menang ... Tujuane yaiku nggawe konten sing terkenal, saka format apa wae, nanging adaptasi karo jaringan sosial. Yaiku:

  • Nawakake teks sing luwih langsung lan luwih cekak supaya bisa maca kanthi gampang. Ndhuwur kabeh, ora ilang perhatian saka sing maca. Contone, humor banget efektif ing media sosial.
  • Ngiringi teks nganggo gambar sing menehi pengaruh, sing narik perhatian.
  • Nggawe hubungan karo pangguna, kanthi mangsuli komentar, matur nuwun yen nuduhake ...

Cara nggawe konten sing terkenal: langkah-langkah kanggo ngetutake

Cara nggawe konten sing terkenal: langkah-langkah kanggo ngetutake

Saiki sampeyan ngerti manawa konten minangka salah sawijining bagean sing paling penting kanggo situs web, blog lan uga kanggo jaringan sosial, nggawe konten sing terkenal kudu dadi maksimal. Nanging ora bisa ditindakake kanthi mesthi. Dadi aja nyoba mikir konten sing pancen bakal sukses. Gumantung akeh faktor: pariwara sing sampeyan lakoni, apa sing pengin diwaca wong nalika iku ... Ora ateges sampeyan ora bisa nggayuh, nanging, sampeyan kudu njupuk sawetara faktor, kayata:

Ngerti klien sampeyan

Salah siji Kesalahan sing ditindakake wong nalika miwiti proyek online yaiku ora ngerti sapa sing dienggo. Contone, kanthi blog, apa sing bakal sampeyan tulis? Sapa sing pengin sampeyan alamatake? Sampeyan ora padha yen nggawe blog babagan meteng lan, sing sampeyan gunakake, yaiku ngurus bocah-bocah. Ya wis ana gandhengane, nanging para pengunjung bakal teka ing blog sampeyan sing kasengsem karo topik kehamilan, dudu kanggo ngasuh anak.

Utawa contone, blog babagan game bocah, sing sampeyan gunakake kanggo wong sing umure luwih saka 18 taun, ya iku game video, nanging ora bisa dianggep bocah.

Sampeyan kudu ngerti apa sing bakal nyedhaki pamirsa supaya bisa wareg. Yen ora, kayane pesen sampeyan ora bisa nggayuh pamirsa sing dikarepake (lan mesthi bakal gagal).

Pilih topik

Ngerti sapa sing bakal sampeyan gunakake iku penting banget kaya sing bakal dibahas. Sampeyan kudu milih topik sing sampeyan minat banget, sing sampeyan ngerti lan ora preduli kerja lan jam kerja kanggo nyedhiyakake konten sing paling apik ing kabeh Internet.

Ngopo Dadi, amarga kanthi cara iki sampeyan bakal njaluk wong sing maca, lan uga seneng karo topik kasebut, dheweke ndeleng sampeyan minangka wong sing ngerti subyek, dheweke bisa dipercaya. Lan iku kudu dipikolehi.

Tujuan kanggo narik pelanggan

isi regane Tujuan kanggo narik pelanggan

Ing ndhuwur ora bisa digunakake yen sampeyan ora nggayuh pelanggan. Yaiku, sampeyan bisa duwe konten sing apik, dadi ahli, njaga basa kanggo nyedhaki calon pamirsa. Nanging ora ana sing maca sampeyan. Sampeyan mbutuhake visibilitas lan sampeyan kudu nyoba supaya virus bisa digunakake kanthi kabeh cara (lan sing bisa digayuh).

Wiwitane sampeyan regane luwih akeh, elinga yen sampeyan miwiti, lan uga durung ana sing dipercaya. Nanging yen sampeyan konsisten, sampeyan kudu entuk.

Sambungake karo pengunjung

Pengunjung teka, maca, lan ora bisa ngomong apa-apa. Nanging ana akeh wong sing kepengin ngerti komentar, nuduhake ing jejaring sosial, ngobrol karo sampeyan. Dadi, wangsulane! Penting sampeyan nggawe link karo dheweke, supaya dheweke ngerti yen sampeyan ora pengin dheweke mung nambah statistik utawa menehi dhuwit kanggo riko (utawa tuku).

Saliyane konten sing terkenal, sampeyan uga kudu nggawe hubungan sing terkenal. Amarga padha bisa dadi siji Pungkasane, nggawe bisnis sampeyan dadi virus.

Dheweke ngilangi sensasi

Bayangake ... Mikir ... apa sing nggawe sampeyan nuwuhake perasaan? Ya iku sing saiki dadi tren. Lan isine, regane regane, kudu kebak pangrasa, sensasi sing nggawe wong kasebut, nalika dheweke wiwit maca, bakal ngerti yen dheweke ngerti manawa sapa sing nulis teks kasebut.

Pracaya utawa ora, prelu sing nggawe teks apik bisa sukses. Menehi anget sing ndadekke wong bisa cedhak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.