Apa Amazon ngelingi mbayar individu kanggo ngirim paket?

Apa Amazon ngelingi mbayar individu kanggo ngirim paket?

Kayane kaya ngono Amazon lagi berkembang a aplikasi seluler liwat sing bakal mbayar individu, tinimbang perusahaan transportasi, kanggo ngirim paket, kaya sing dilaporake saka Wall Street Journal. Iki ngelingake aku babagan proyek sing dibahas ing wulan April kepungkur, khusus PaketPeer, platform sing ekonomi kolaboratif sing nggawe wong sing butuh paket karo wong liya sing gelem njupuk lan ngirim minangka ijol dhuwit sing wis ditemtokake sadurunge. Kayane pangguna kudu ngurus nglumpukake lan ngirim paket.

Ing kasus Amazon, katon manawa perusahaan bakal njaluk pitulung pengecer ing wilayah kutha kanggo nyimpen paket kasebut, bisa uga kanthi nyewa papan utawa mbayar a komisi saben paket. Nanging, kayane Amazon ora pengin menehi komentar babagan perkara kasebut. Dhiskusi kasebut yaiku layanan kasebut bakal menehi kontrol luwih akeh marang Amazon babagan pengalaman blanja lan mbantu njaga biaya pengiriman, sing mundhak taun lalu.

Pitakon utama yaiku: apa iki bakal efektif? Minangka pangguna saka Amazon premium ing Spanyol, aku kudu ujar manawa aku seneng banget karo layanan kasebut. Mbakyu Dheweke menehi informasi marang aku sanalika paket dikirim, aku bisa ngganti tanggal pangiriman yen aku kasengsem lan ngerti wong sing ngirim, sing, ing tangan liyane, bisa dingerteni kanthi sampurna, kanthi seragam, van, mesin cilik menyang tandhani resi lsp. Lan iki tanpa mbayar biaya pengiriman lan nampa paket dina sabanjure yen ora ngentekake luwih saka 6 utawa 7 ing wayah sore ing urutan.

Nanging kenapa aku kudu percaya karo wong sing aku ora ngerti, lan asale saka ngendi, kanggo nampa dagangane? Ing kasus PackagePeer, umpamane, iki kesepakatan sing digawe amarga sampeyan kasengsem, lan sampeyan nindakake karo wong tartamtu. Nanging iki dakkira minangka dhasar saka bagean Amazon (ana hubungane karo hubungane karo profesional transportasi) sing ora masuk akal.

Kita bakal ngenteni kepiye crita iki kedadeyan.

 

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.