Amazon Guwarsa Alexa, Penjual Cilik Ditampilake ing Penawaran Dina Perdana

Amazon Alexa

Amazon siyap ngganggu kerangka ritel suwene taun kaping telu kanthi ngluncurake promosi dina Perdana 11 Juli. Perusahaan bakal nawakake atusan produk diskon lan promosi khusus kanggo anggota Perdana lan nambahake, lan para pesaing nyoba njaga irisan pai e-commerce iki.

"Tim kita wis kerja pirang-pirang wulan kanggo nggawe penawaran sing nyenengake,"Ujare Wakil Presiden Perdana Menteri Amazon Greg Greeley. "Pusat kita kebak lan sarat karo produk, operasi mitra wis siyap, lan mitra transportasi ing saindenging jagad kanthi sabar ngenteni prentah ing Hari Perdana pisanan."

Miwiti jam 6 sore PT dina Senin, Amazon bakal menehi harga spesial kanggo sawetara produk sing paling laris. Speaker cerdas Amazon Echo sing didhukung dening asisten virtual Alexa, bakal ana produk kanthi diskon 50 persen, sing regane wiwit $ 89.99. The Echo Dot Bakal mudhun dadi rega $ 34.99, sing regane $ 15 luwih murah tinimbang regane biasa lan dadi produk paling murah ing antarane kabeh penutur sing cerdas.

Amazon bakal nawakake diskon eksklusif, sing diwiwiti jam 1 sore wektu Pasifik, kanggo produk kayata Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, sing kompatibel karo TV Fire lan tablet Fire. Amazon bakal menehi akses menyang Alexa khusus ing tanggal 14 Juli supaya para Perdana Menteri bisa njaluk produk sampeyan kanthi rega lan diskon ing Perdana Menteri lan mbalekake informasi iki kanthi lisan. Iki minangka taun katelu nalika Amazon nggawe Hari Perdana sing misuwur, miturut pendapatku, taun iki bakal ngluwihi jaman kepungkur amarga tawaran sing apik lan jumlah anggota Perdana mesthi bakal munggah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.