7 aplikasi kanggo e-commerce

Yen sampeyan pengin miwiti toko online, utawa bisa uga wis mlebu proses iki, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan duwe macem-macem aplikasi sing bisa migunani banget kanggo e-commerce. Dheweke nyebar ing pasar supaya sampeyan bisa ngetrapake, kanthi serangkaian kontribusi sing bisa narik kawigaten kanggo proyek bisnis sampeyan.

Gumantung saka tawaran kasebut, ora ana sangsi manawa sampeyan bisa elegir mau kanggo proyek sampeyan gumantung karo sing paling cocog karo kabutuhan bisnis sampeyan lan apa ora ngomong babagan situs web sing diwakili kanggo pangguna utawa klien. Kita luwih akeh melu-melu ing kedadeyan sing digawe nalika dagang elektronik lan mulane dhukungan iki dibutuhake supaya sampeyan bisa menehi layanan luwih akeh kanggo kabeh klien utawa pangguna saka pendekatan novel saka kabeh sudut pandang.

Sampeyan kudu ngerti manawa ana sektor amba sing nggawe aplikasi kanggo toko online lan mula ana kemungkinan sing bisa ana jagad anyar. Sampeyan bisa nemokake saka wektu kasebut sawetara kemungkinan sing bisa ngatasi masalah sing ora dingerteni duwe solusi. Utawa kosok baline, nindakake tugas kanthi cara sing luwih dioptimalake supaya sampeyan bisa nambah kegiatan profesional tanpa gaweyan sing gedhe banget.

Aplikasi blog

WordPress minangka CMS (Content Manager System) sing paling wiyar ing saindenging jagad. Iki minangka sistem manajemen konten gratis sing digunakake utamane kanggo nggawe blog lan blog. Ana wordpress kanggo neofit sing paling ora mbutuhake ilmu program lan kalebu desain sing wis digawe. Kanthi owah-owahan tembung liyane, sampeyan bisa nginstal ing hosting sampeyan dhewe lan nggunakake template sing sampeyan karepake. Situs web utawa blog sampeyan bakal digawe pribadi. Sanajan wordpress iku cocog kanggo situs web lan blog, iku ora akeh kanggo e-commerce. Plugin e-commerce WordPress bisa uga kurang nalika panjaluk toko online tambah akeh.

Ing kasus apa wae, aplikasi iki bisa nyedhiyakake visibilitas luwih gedhe babagan bisnis wiwit saiki. Antarane sebab liyane amarga nyedhiyakake dhukungan kanggo ngumumake toko utawa perdagangan digital ing antarane calon pelanggan utawa pangguna. Liwat konten berkualitas tinggi sing bakal mbantu nggayuh tujuan supaya bisa kepenak kalorone pihak sing ngrampungake proses iki.

Hunt

Bisa uga aplikasi sing sampeyan ora ngerti banget, nanging wiwit saiki bisa menehi sampeyan muter ing bisnis digital sing ana. Utamane amarga bisa ngoptimalake e-commerce liwat foto. Sederhana lan sampeyan ora prelu kuwatir karo strategi liyane sing rumit lan angel uga nindakake strategi. Ing iki, pangguna bakal ngunggah foto produk sing digoleki. Nganti dheweke bakal dadi wong sing pungkasane mbantu para pangguna liya kanggo entuk produk utawa barang sing dijaluk.

Mula, sisteme adhedhasar sing gampang dingerteni nalika ngunggah macem-macem foto sing pengaruhe kanggo masarakat. Efek ora kudu ngenteni suwe amarga salah siji sing paling relevan yaiku sampeyan bisa ngatur posisi dhewe ing kaca iki. Supaya sampeyan luwih katon ing bisnis online lan akibate, tekan luwih akeh pelanggan utawa pangguna. Kaya sing bakal sampeyan deleng saiki, adhedhasar strategi sing wis lawas kaya ngeksploitasi sumber daya sing diwenehake dening materi audiovisual lan luwih saka seri pertimbangan teknis liyane.

Google Analytics

Mesthine, nalika ngomong babagan aplikasi, mesthine iki salah siji sing kudu ilang kapan wae ing toko online sampeyan. Iki minangka aplikasi gratis sing dijaga Google lan sing paling penting nggawa macem-macem layanan lan keuntungan sing ora ngasilake biaya. Analytics nyambung banget karo e-commerce, amarga ing kono sampeyan bakal nemokake grafik identifikasi konversi lan statistik saluran. Kaloro ciri kasebut ngidini sampeyan ngerti kepiye tumindak pangguna ing kaca sampeyan lan proses konversi sing paling cocog.

Keuntungan ing e-commerce luwih saka bukti lan sampeyan mung kudu nggunakake kanthi cara sing bener lan paling penting. Sampeyan bisa mbantu nyedhiyakake sampeyan ing situs web supaya garis bisnis sampeyan misuwur. Sanajan iki, prelu banget sampeyan nyelehake konten sing berkualitas lan yen bisa disedhiyakake karo media visual liyane, kayata foto, video utawa grafis. Supaya asile ing pungkasan apa sing sampeyan ngarepake saka wektu sing tepat kasebut.


Ing strategi sadurunge, iki minangka aplikasi liyane sing bisa uga kalebu ing dhaptar prioritas sampeyan. Ing kasus iki, iki minangka aplikasi sing njaluk sampeyan mbayar saben klik sing digawe dening pangguna, nganti sampeyan nutupi anggaran sing sampeyan bayar ing wiwitan. Nanging, AdWords kalebu alat sing ngidini sampeyan ngerti produk lan tembung kunci sing paling dituntut supaya sampeyan duwe ide babagan e-commerce.

Sampeyan uga migunani banget kanggo kaca web ing toko utawa bisnis online lan uga bisa mbantu nambah posisi. Ora kaget, iku aplikasi sing digunakake kanggo nawakake pariwara disponsori kanggo calon pengiklan. Mula, sampeyan bisa duwe mupangat moneter wiwit implementasine lan digunakake dening akeh pangguna sing darmabakti kanggo kegiyatan profesional iki.

Kit ing media sosial

Ing wektu iki, aplikasi sing dituju menyang jaringan sosial ora bisa ilang lan iki bisa dadi salah siji sing paling ora dingerteni. Nanging migunani banget kanggo kepentingan toko utawa bisnis online amarga promosi sing bisa ditindakake. Alesan pilihan khusus iki amarga dhukungan efektif banget kanggo ngatur pariwara sing digawe ing Facebook lan Instagram kanthi cara sing gampang. Nganti sampeyan bisa nggawe bathi luwih apik tinimbang saiki.

Salah sawijining efek utama sing digawe yaiku ing pungkasan sampeyan bakal nggawe sampeyan ngerti babagan kampanye pariwara lan mula manajemene bakal luwih aktif tinimbang sadurunge. Sampeyan bisa mriksa pariwara sing ngasilake kinerja sing luwih apik lan uga sing ora efektif kanggo garis bisnis. Kanthi linuwih ing data sing bakal dipikirake ing administrasi situs web toko online sampeyan. Utamane, yen sampeyan gumantung banget karo media pariwara babagan ciri-ciri kasebut, lan utamane, misi aplikasi iki ing jaringan sosial.

Saliyane, sampeyan uga saiki kudu ngerti manawa sampeyan bisa nggunakke fungsine kanggo nyambung karo calon pelanggan sing kepengin tuku produk sampeyan. Kanthi resolusi sing dadi salah sawijining efek paling efektif sing bisa ditemokake ing sektor kasebut Ora muspra, aja lali manawa dadi penting kanggo promosi toko online kayata ing toko dhewe. Ndhuwur liyane sing luwih dikenal dening pangguna lan ngasilake luwih sithik tinimbang iki.

Hootsuite digandhengake karo akun media sosial

Iki minangka alat liyane sing migunani banget sing ana gandhengane karo manajer komunitas lan fungsine dhasar kanggo nggandhengake akun Facebook, Twitter, Linkedin, lsp. Supaya kanthi cara iki, sampeyan bisa ngatur kanthi efektifitas khusus ing manajemen profil profesional sampeyan kanggo nambah posisi perdagangan elektronik sampeyan. Minangka akeh perusahaan sing nindakake ing taun-taun pungkasan amarga ana akeh mupangat sing bisa diwenehake saka wektu sing tepat.

Iki minangka aplikasi sing ora dingerteni dening pangguna, nanging baline nawakake akeh fungsi sing bisa diuntungake. Supaya kegiyatan profesional sampeyan dadi luwih katon dening pangguna anyar sing duwe kesempatan kanggo ketemu sampeyan. Utamane kanggo wayahe pertama nalika bisnis cilik utawa medium berkembang ing Internet. Disaranake sampeyan supaya bisa nggabungake alat iki karo liyane sing bisa nglengkapi fungsine.

Ewadene, aja lali manawa SEO minangka salah sawijining aspek paling penting kanggo situs web sampeyan duwe lalu lintas. Lan iki minangka instrumen teknologi sing kuat kanggo nindakake, nanging sampeyan kudu menehi prekara kanggo promosi toko online kanthi cara sing bener lan paling penting. Amarga wis pungkasan, apa sing ana liwat aplikasi sing kudune ora ilang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.