Microsoft nguatake hubungan karo mitra

Microsoft nguatake hubungan karo mitra

Senen iki Microsoft Ngumumake Sawetara Penawaran Anyar sing Diangkah Kanggo Nguatake Posisi ing Pasar Piranti Lunak Cloud, kalebu Microsoft 365 Enterprise lan 365 Business, ing konferensi Inspire ing Washington, DC

Microsoft 365 Enterprise Iki dirancang kanggo nguatake karyawan organisasi gedhe supaya kreatif lan bisa dadi tim kanthi aman. Microsoft 365 Business, ngidini nemokake bisnis cilik lan menengah sing duwe 300 karyawan, kalebu konsol kanggo menehi lan ngamanake piranti lan pangguna ing sak lokasi.

"Biasane, SMB macet amarga ora dioyak karo solusi cilik sing ora bisa uwal saka lemah," jarene. Charles King, Analis Utama ing Pund-IT.

"Microsoft 365 mesthine kudu menehi pilihan sing luwih apik lan cara liyane kanggo tuku lan mbayar solusi kasebut. "

Microsoft uga ngumumake kasedhiyan Azure Stach sing minangka platform piranti lunak cloud hibrida.

"Tumpukan Azure minangka perpanjangan Azure sing nggawa katrampilan lan inovasi cepet awan menyang komputer ing papan lan iki ndadekake skenario awan hibrida anyar, "ujare Judson Althoff, wakil presiden eksekutif Microsoft kanggo perdagangan internasional.

Microsoft mutusake investasi $ 250 yuta ing co-program perusahaan kasebut, sing nyengkuyung wakil penjualan supaya bisa kerja bareng mitra kanggo nggawe solusi kanggo Azure, lan nggawe saluran manajemen anyar sing didhukung kanggo upaya upaya ing mitra mitra.

Azure Stack katon minimalis kaya adol langsung SMBNanging bisa migunani kanggo mitra sing adol ing pasar kasebut, ujare Jack Gold, analis utama ing J. Gold Associates.

Kajaba iku, mupangate banget kanggo mitra, iki bisa dadi langkah sing apik banget kanggo Microsoft.

"Biaya Microsoft tekan pasar SMB bisa dadi gedhe," Gold ngandika. "Ora ana sebab kenapa perkara iki ora kedadeyan."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.