4 jinis kampanye SEM kanggo eCommerce

Mungkin yen sampeyan duwe bisnis digital, sampeyan kudu nindakake sawetara kampanye SEM sing diaktifake ing sektor kasebut. Nanging pisanan sampeyan kudu ngerti manawa istilah SEM nuduhake akronim kanggo Search Engine Marketing lan nalika ngomong babagan kampanye iklan mesin telusuran sing mbayar. Iki minangka strategi sing cukup umum ing bisnis online lan saka ngendi sampeyan bisa entuk keuntungan ekonomi.

Amarga kampanye SEM ing pungkasan dina bakal mbantu kita ngoptimalake visibilitas lan mesthine kanggo nambah aksesibilitas situs web lan kaca amarga tumindak sing kedadeyan saka mesin telusuran. Nanging, iki minangka bagean saka target nalika nindakake kegiatan profesional kanthi ciri kasebut. Ora kaget, sampeyan kudu eling wiwit saiki yen liwat iklan sing disponsori kasebut ing mesin telusuran (Google AdWords, Bing Ads utawa Yahoo! Search Marketing), sampeyan bakal entuk posisi sing luwih apik kanggo ngarahake lalu lintas kualitas menyang situs web sampeyan.

Saliyane, aja lali manawa dheweke bakal nindakake kampanye SEM kanggo eCommerce bisa nggawa sampeyan akeh mupangat wiwit saiki. Contone, bisa saingan ing kahanan sing luwih apik tinimbang perusahaan saingan. Minangka sampeyan bakal ngasilake ing wektu sing cendhak banget a investasi sing luwih apik. Liwat kampanye SEM sing beda kanggo eCommerce sing bakal dibabarake ing ngisor iki supaya sampeyan bisa ngetrapake tanpa komplikasi sing gedhe banget ing wulan ngarep.

Kampanye SEM: nampa luwih akeh lalu lintas saka Google

Mesthine, Google minangka salah sawijining mesin telusuran sing paling kuat ing sektor kasebut saiki lan sampeyan kudu njupuk keuntungan saka bathi bisnis. Saka pendekatan rasional iki, sampeyan bisa milih kampanye paling apik sing cocog karo kabutuhan nyata ing kegiatan profesional. Saka ngendi sampeyan bisa nggayuh target ing ngisor iki.

  • Kesempatan sales: liwat tumindak sing ditindakake ing operasi kasebut wiwit konversi ing media pariwara.
  • Lalu lintas situs web: Tujuan liyane yaiku target sing kudu sampeyan atur saka wektu iki liwat tampilan sing gampang kaya dene njaluk pangguna sing tepat ngunjungi situs web.

Lan ing sisih liyane, sampeyan bakal duwe sumber daya sing dibutuhake supaya merek komersial sampeyan dihargai lan uga produk utawa artikel sing sampeyan komersialisasi. Sawise dadi strategi khusus sing dituju supaya pangguna bisa nemokake produk utawa layanan kanthi cara sing luwih mbujuk tinimbang sadurunge.

Siapke peluncuran sampeyan

Strategi pemasaran iki, ing tangan liyane, bakal ngidini sampeyan dadi watak paling apik kanggo nyiapake kampanye. online ora mbutuhake akeh wektu, lan Kajaba iku, ngidini pangowahan kanggo menit, miturut kabutuhane perusahaan pariwara. Kanthi mupangat sing nyata kaya sing bakal dak dhaptar saiki:

  • Iki ngasilake akeh pengunjung wiwit wiwitan lan apa sing luwih penting, lalu lintas sing dipisahake.
  • Sampeyan bisa entuk luwih akeh kunjungan lan apa ing kasus kasebut bisa uga luwih nguntungake, kanthi kualitas sing luwih dhuwur.
  • Efek pungkasan yaiku penjualan produk, layanan utawa barang bakal nambah wiwit wektu kasebut lan tanpa kakehan gaweyan.

Mesthi wae, sampeyan uga bisa ngakses pitakon kabeh paramèter. Supaya kanthi cara iki, sampeyan bisa ngoptimalake kabeh tumindak lan kanthi kontrol sing luwih apik.

Gunakake macem-macem grup iklan

Minangka sistem liyane sing asring gagal nggayuh target ing toko online utawa bisnis. Iki amarga luwih akeh grup iklan sing digawe, luwih efektifake kampanye, amarga bakal ana luwih apik babagan. Ing pangertene, penting banget sampeyan nggawe lan netepake miturut klompok amarga bakal ana sing luwih apik tinimbang sing liyane lan saiki sampeyan kudu duwe bathi.

Salah sawijining trik sing bisa digunakake yaiku milih sing bisa narik klik paling dhuwur. Liwat panel kontrol, bisa luwih gampang dikontrol tinimbang sadurunge. Saliyane iku, sampeyan bakal nguntungake manawa sampeyan bisa ngetung sawetara baris kanggo nyakup judhul, teks lan link (URL) pariwara kasebut. Iki minangka solusi sing bisa mbantu sampeyan nambah target sing wis ditemtokake kanggo e-commerce.

Kampanye pemasaran ulang

Strategi khusus banget sing bisa menehi buah pisanan ing bisnis online sing cepet utawa paling ora durung dikembangake kaya sing sampeyan ngarepake. Ora nggumunake, yen jinis kampanye iki ditondoi dening sawetara perkara, amarga sampeyan ngidini sampeyan nuduhake iklan menyang pangguna sing sadurunge wis mbukak situs web umume utawa ing bagean tartamtu. Nanging kanthi prabédan sing kudu dipikirake wiwit saiki lan tumindak kasebut durung bisa ditindakake kaya sing dikarepake.

Yen ngono, sampeyan bisa uga duwe kesempatan kaping pindho kanggo promosi tumindak konkrit kasebut. Iki minangka sistem sing cocog banget kanggo kabeh jinis pengiklan sing pengin nambah adol lan target target pelanggan sing paling apik sing nggunakake piranti teknologi sing spesifik kanggo nindakake tugas. Rong format kampanye bisa dibedakake:

Tampilan pemasaran ulang.
Panelusuran pemasaran ulang

Kampanye blanja

Ing kasus iki, dheweke ngarahake perusahaan sing duwe toko online utawa bisnis lan pengin nindakake kampanye blanja supaya bisa ditampilake ing mesin telusuran sing paling spesifik ing sektor kasebut. Kanggo iki, sampeyan ora prelu nggunakake dhaptar tembung kunci menyang kampanye sing wis diprogram, kayata strategi liyane kanthi karakteristik sing padha ing pendekatan.

Ing kasus apa wae, klompok kampanye komersial iki dibedakake luwih saka kabeh amarga digunakake kanggo nambah penjualan ing toko utawa toko online. Uga narik kawigaten pangguna anyar sing bisa dadi calon pelanggan wiwit saiki. Pungkasan, iki minangka kesempatan bisnis sing mbukak kanggo sing tanggung jawab kanggo bidang bisnis kasebut.

Nalika tujuan utama kampanye video yaiku nambah pilihan pangguna kanggo produk utawa layanan, lan kanthi progresif kanggo ningkatake pengetahuan babagan merek komersial lan merek sing cocog. Disaranake banget nggawe macem-macem jinis produk audiovisual kasebut kanggo nggampangake kontak karo pelanggan lan pangguna. Ing pungkasan dina, salah sawijining target sing paling relevan ing perdagangan elektronik, kaya sing wis dituduhake ing taun-taun pungkasan kanthi angka sing ditampilake sektor kasebut saiki. Amarga sampeyan bisa nambah efektifitas bisnis online saka macem-macem pendekatan ing jagad pemasaran digital.

Sanajan kanthi ringkesan, penting banget yen wiwit wayahe sampeyan sadurunge bisa nemtokake target kampanye. Ora muspra, gumantung marang asil kasebut, sukses utawa ora saka asil tumindak kasebut bakal gumantung. Kanthi beda sing kudu dipikirake wiwit saiki, kaya logis kanggo dingerteni.

Turnover tuwuh ing Spanyol nganti 250%

Dagang elektronik ing Spanyol dadi salah sawijining sektor bisnis sing paling berkembang amarga tuwuh ing jumlah penjualan sing ora bisa dicegah. Ing pangertene iki, Komisi Pasar lan Kompetisi Nasional (CNMC) ngitung manawa omset e-commerce ing negara kita wis wiwit 2.823 yuta euro dadi 10.116 yuta. Sing prakteke tegese tuwuh ora luwih lan ora kurang saka sing luwih saka 250% sajrone limang taun.

Nanging sing luwih penting saiki, ora mung tuwuh babagan tagihan, nanging kosok baline, para pembeli online uga akeh ing negara kita. Sajrone taun fiskal kepungkur, paramèter iki nganti cedhak karo 19 yuta wong Spanyol. Kanthi nuduhake manawa dheweke tuku produk kanthi online, tegese luwih maju 18% tinimbang angka taun sadurunge. Nanging data sing cocog banget sing negesake kenaikan perdagangan elektronik ing jaman iki yaiku yen rata-rata tuku ing bawana lawas wis ngluwihi, saka 12% nganti 11%.

Laporan kasebut kasebut nuduhake manawa tuwuhing penjualan online ing negara kita umum ing kabeh kategori. Sanajan ana sawetara tren sing luwih relevan, kayata ing sektor bisnis ing ngisor iki: fashion (50%), kaendahan lan perawatan pribadi (41%) lan teknologi lan elektronik (39), minangka sing paling penting saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.