Apa 3DCart lan kenapa sampeyan nggunakake ing E-commerce?

3DCart

3DCart minangka piranti lunak keranjang belanja, sing dirancang kanggo E-commerce kanthi ukuran lan segmen apa wae. Iki minangka platform e-commerce sing kuat sing ngidini pangguna nggawe toko online kanthi gampang lan entuk asil sing dikarepake, amarga sawetara alat lan fitur kalebu, kayata manajemen pesanan lan pemasaran.

Apa sing ditawakake 3DCart?

Kanggo pamula, nyedhiyakake platform sing efisien lan kuat kanggo pasar lan adol produk apa wae kanthi online lan nawakake cara sing gampang lan gampang kanggo pesen produk kanthi online.

Ora mung iku, uga ngidini sampeyan ngontrol lengkap Piranti lunak e-commerce nggunakake antarmuka administrasi sing aman, supaya sampeyan bisa ngakses sistem, mriksa data pelanggan, nyimpen inventaris, uga ngatur invoice saka komputer apa wae sing nyambung menyang Internet.

Sampeyan uga bisa milih saka macem-macem templat sing dirancang kanthi profesional lan mesthine sampeyan duwe dhukungan teknis kanggo mangsuli pitakon utawa masalah karo situs E-commerce sampeyan.

Fitur 3DCart

Kaya sing wis kasebut, akeh fitur sing ditawakake 3DCart lan migunani banget kanggo bisnis E-niaga. Contone:

  • Nawakake dhukungan backorder lan dhaptar tunggu
  • Kontrol inventaris, kalebu editing kumpulan lan tandha saham sing kurang
  • Dhukungan kanggo adol produk digital
  • Pilihan produk, kalebu paket
  • Piranti alat SEO
  • Dhukungan kanggo voucher, kupon, diskon, dhaptar pesenan
  • Impor lan ekspor akeh
  • Faktur sing bisa disesuaikan lan pelacakan pengiriman
  • Kalkulator biaya pajak lan ongkos kirim
  • Sertifikat PCI

Kanggo mungkasi, ucapake wae 3DCart kasedhiya ing limang paket sing beda lan bisa mbayar saben wulan utawa tahunan. Warta sing apik yaiku sampeyan bisa nyoba piranti lunak kanthi gratis suwene 15 dina tanpa kertu kredit lan dhukungan teknis gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.