3 strategi psikologis kanggo narik pelanggan menyang e-commerce

strategi psikologis

Nalika urusan karo klien, kita kudu ngelingi kapan wae urusan karo wong, kayata wirausaha e-commerce penting kanggo ngerti apa sing dadi pikirane para pembeli. Ngerti emosi lan kepinginan sampeyan kudu dadi salah sawijining tugas utama sing sukses ing industri e-commerceAmarga alasan iki, aku menehi sampeyan sawetara strategi psikologis kanggo narik pelanggan.

1.- Psikologi daya tarik:

Pikiran manungsa bisa digunakake utamane liwat hukum atraksi, samubarang sing bisa gampang dideleng lan dirasa ana gandhengane umume yaiku perkara sing disenengi lan dikarepake. Amarga iku, sing adol kudu tetep ngerteni kabutuhane lan cita rasa para pelanggan. Sampeyan kudu njaga toko kanthi cara supaya pelanggan rumangsa ana gandhengane, iki nambah daya tarik lan nambah potensial bisnis supaya bisa entuk bathi.

2.- Strategi timbal balik:

Iki adhedhasar sistem give and take, yen sampeyan nawakake penawaran kanggo pelanggan, pelanggan uga bakal menehi dhuwit kanggo ijol barang kasebut. Cara paling apik kanggo narik kawigaten pelanggan yaiku nggunakake marketing konten. Sampeyan uga bisa narik kawigatene pelanggan kanthi menehi perhatian lan njawab kabeh pitakon, kanthi cara iki para pelanggan uga bakal nuduhake pengalaman blanja ing toko online lan sampeyan uga bisa nuduhake rasa matur nuwun marang pelanggan.

3.- Psikologi kapercayan:

Penting banget kanggo njaga kapercayan pelanggan ing situs e-commerce, sampeyan kudu njaga keamanan sing cocog ing situs kasebut lan nuduhake karo pelanggan pentinge sampeyan menehi kanggo njaga keamanan situs lan nglindhungi data pribadi. Tinjauan utawa sertifikasi ahli keamanan mbantu nggawe kapercayan karo pelanggan sing mesthi bakal bali tuku saka situs kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.