Hoe kinne jo in Facebook-account wiskje?

Hoe kinne jo in Facebook-account wiskje?

Facebook, lykas in protte fan 'e oare sosjale netwurken, binne ferslaavjend. Foar guon wurdt har libben regele troch opmerkings, likes en oandielen. Mar d'r binne oaren dy't it nocht hawwe en op it ynternet socht hawwe hoe't jo in Facebook-akkount wiskje dus d'r is gjin spoar fan alles wat se dield hawwe of har foto's.

As jo ​​​​ek nocht hawwe fan Facebook en jo ferliezen wolle besunigje, dan sille wy jo de kaaien jaan, sadat jo witte hoe't jo in Facebook-akkount wiskje, oft jo in skoft wolle nimme of it folslein wiskje wolle.

De twa manieren om Facebook te ferlitten: wiskje of deaktivearje

De twa manieren om Facebook te ferlitten: wiskje of deaktivearje

Lykas by Instagram, binne d'r yn it gefal fan Facebook ek twa manieren om kwyt te reitsjen fan it sosjale netwurk: of wiskje, dat is, jo profyl folslein wiskje; of útskeakelje it. En beide binne folslein oars.

As wy beslute om in skoft te nimmen fan Facebook en jo gjin berjochten ûntfange wolle of immen jo profyl besykje wolle, wat jo kinne dwaan is jo akkount deaktivearje. Dit is in tydlike maatregel, dat is, Facebook nimt it as soe jo in skoft nimme, mar dat jo wolle dat jo ynformaasje bestean bliuwt. Nimmen sil lykwols nei jo kinne sykje, jo biografy sjen, ensfh. En om it opnij te aktivearjen, moatte jo gewoan jo akkount opnij ynfiere.

No, as jo jo akkount folslein wolle wiskje, dan moatte jo it permanint wiskje. Fansels hat it syn gefolgen, lykas it ferliezen fan jo freonen, publikaasjes, foto's en mear. Fansels hawwe jo 14 dagen om de eliminaasje te foltôgjen. As jo ​​yn dy tiid jo akkount ynfiere, wurdt alles annulearre. En ek, Facebook (as Meta) sil 90 dagen duorje om al jo gegevens út har databank te ferwiderjen (hoewol se warskôgje dat d'r wat "materialen" yn har databank kinne wêze).

De stappen om jo Facebook-akkount te deaktivearjen

De stappen om jo Facebook-akkount te deaktivearjen

Soms Ut lilkens, wurgens of gewoan om't jo sosjale netwurken net kinne, beslute jo it profyl te wiskjen. Mar nei in skoftke komme jo werom. En dat betsjut dat jo it akkount opnij moatte oanmeitsje, freonen fine, ensfh. Om dit te foarkommen, ynstee fan Facebook te wiskjen, jout it jo de opsje om it akkount te deaktivearjen, lykas wy earder sjoen hawwe. Mar hoe dogge jo it?

Om dit te dwaan is it earste wat jo moatte dwaan enter Facebook ynstellings. Dit wurdt dien mei it menu dat wy hawwe oan de linkerkant. Dêr sille jo "Ynstellings en privacy" sjen. En, as jo it jouwe, sil "Ynstellings" wer ferskine.

No sille jo in paniel ynfiere mei in rjochterkolom mei ferskate opsjes. Jo moatte gean nei "Privacy".

Ien kear yn dit menu, yn deselde rjochterkolom moatte jo klikke op "Jo Facebook-ynformaasje". Fokus no op 'e sintrale side, as jo nei ûnderen rôlje sille jo sjen dat it seit: "Deaktivearje en eliminaasje". Wat dit docht is jo de opsje te jaan om it akkount foar in skoft te deaktivearjen of it permanint te wiskjen.

Hjir moatte jo kieze om akkount te deaktivearjen en ek klikke op Gean nei akkount deaktivearje. In searje ynstruksjes sille ferskine foar jo om te befêstigjen en se sille jo ynformearje oer wat der kin barre en ek it proses omkeare, dat is, it opnij te aktivearjen.

Wat bart der as ik deaktivearje it akkount

Facebook advisearret dat, As in akkount is deaktivearre, wat bart der mei it folgjende:

  • Nimmen sjocht dyn profyl. Hoewol is der wat ynformaasje dy't noch sichtber is.
  • Hoewol jo ferskine yn 'e list mei freonen fan dyjingen dy't jo folgje, sille allinich dy jo kinne sjen. Foar oaren sille jo net bestean.
  • Ek groepbehearders kinne jo berjochten en opmerkings sjen.
  • Jo kinne Facebook net brûke. Yn feite, as jo ynfiere mei jo profyl, wat sil barre is dat it sil wurde aktivearre wer en do silst wêze sichtber foar elkenien.
  • De siden dy't jo behearskje, dat is, jo eigen, sille ek ferlern gean. Allinnich as jo se diele mei in oar koene se aktyf bliuwe.

Hoe kinne jo in Facebook-akkount stap foar stap wiskje

Hoe kinne jo in Facebook-akkount stap foar stap wiskje

It is dúdlik dat, as jo beslút is om Facebook folslein te ferlittenIt is nutteloos om jo profyl útskeakele te hâlden en foar it sosjale netwurk om jo gegevens te behâlden as jo der neat oer witte wolle (en minder mei de lekkages dy't it faak lijt). Dêrom, om jo Facebook-profyl folslein te sluten, binne de stappen dy't jo moatte nimme de folgjende:

Meitsje in reservekopy fan jo gegevens

Dit is iets dat in protte ferjitte, mar it kin ynteressant wêze. Mei har do silst om sawol jo foto's as jo publikaasjes, dy't ommers fan jo binne, opslaan te kinnen. Om it te dwaan, moatte jo gean nei Ynstellings en privacy, en dêrwei nei Ynstellings.

Nochris geane wy ​​nei Jo Facebook-ynformaasje en hjir, op 'e sintrale side, hawwe jo de knop "Download jo ynformaasje". Klikje op "werjefte" en jo kinne de gegevenskategoryen kieze, markearje de fakjes dy't oan 'e rjochterkant ferskine.

Dan moatte jo it ynlaadformaat selektearje, de kwaliteit fan 'e foto's en fideo's en it datumberik. Jo jouwe bestân oanmeitsje en it sil ferskine as yn behanneling oant it beskikber is om te downloaden. Fansels is it faaks net daliks en kin it fan in pear oeren oant in pear dagen duorje om dat te dwaan. Sadree't jo hawwe it, kinne jo trochgean mei de folsleine ferwidering proses.

Wiskje jo Facebook-akkount folslein

Jo hawwe miskien al realisearre dat jo Facebook-akkount wiskje moatte troch de deselde stappen as by it deaktivearjen fan it. Allinich, ynstee fan deaktivearje te slaan, moatte jo op wiskje slaan.

Ik bedoel de stappen binne:

  • Gean nei Ynstellings en Privacy / Ynstellings.
  • Ien kear binnen, klikje op Privacy.
  • Gean nei jo Facebook-ynformaasje.
  • Gean del nei it ein wêr't it seit "Deaktivearje en wiskje fan it akkount."
  • Klikje op Account wiskje en op de knop "Gean nei akkount wiskje".
  • Klikje op Account fuortsmite, fier it wachtwurd yn en trochgean.

Jo hawwe 30 dagen om it ferwideringsproses te annulearjen. Op dat stuit kinne jo kieze om it proses te annulearjen. Om dit te dwaan, moatte jo gewoan ynlogge op jo akkount en drukke op de knop "wiskje annulearje".

Hawwe jo fragen oer hoe't jo in Facebook-akkount wiskje? Freegje ús en wy sille besykje jo te helpen.


De ynhâld fan it artikel hâldt him oan ús prinsipes fan redaksje etyk, Om in flater te melden klikje hjir.

Wês de earste om kommentaar

Lit jo reaksje efter

Jo e-mailadres wurdt net publisearre.

*

*

  1. Ferantwurdlik foar de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel fan 'e gegevens: Control SPAM, kommentaarbehear.
  3. Legitimaasje: jo tastimming
  4. Kommunikaasje fan 'e gegevens: De gegevens wurde net oan tredden kommunisearre, útsein troch wetlike ferplichting.
  5. Gegevensopslach: Databank hoste troch Occentus Networks (EU)
  6. Rjochten: Op elk momint kinne jo jo ynformaasje beheine, herstelle en wiskje.

bool (wier)