نحوه حذف صفحه فیس بوک

نحوه حذف صفحه فیس بوک

فیس بوک یکی از پرکاربردترین شبکه های اجتماعی در سراسر جهان است ، هم افراد و هم شرکت ها. با این حال ، در طول زندگی خود بسیاری از آنها صفحاتی را باز کرده اند که بعداً در نهایت آنها را رها کرده اند. اما آنها هنوز هم حضور دارند. خوب چطور می توانید یاد بگیرید نحوه حذف صفحه فیس بوک?

اگر دیگر قصد ادامه کار ندارید ؛ اگر تصمیم دارید صفحه Facebook خود را ببندید ؛ یا اگر به هر دلیلی می خواهید یک صفحه فیس بوک را حذف کنید ، در اینجا مراحل انجام این کار ذکر شده است.

دلایل لغو اشتراک یک صفحه در فیس بوک

دلایل لغو اشتراک یک صفحه در فیس بوک

دلایل زیادی برای خداحافظی از فیس بوک وجود دارد. این ممکن است به این دلیل باشد که از شبکه اجتماعی خسته شده اید ، زیرا برای کسب و کار شما کار نمی کند ، زیرا نمی خواهید با شرکتی که دارید ادامه دهید ...

در واقع ، وقتی نوبت به حذف یک صفحه در فیس بوک می رسد ، این شبکه اجتماعی است او قرار نیست از شما بخواهد که به او بگویید چرا می خواهید او را ناپدید کنید؛ به راحتی از شما درخواست تأیید می کند و بس. اما این مسئله مشکلی را که ممکن است برای شما پیش آمده باشد تصمیم می گیرد صفحه خود را حذف کنید (چیزی که گاهاً مقصر مقصر است) نیست.

با این حال ، تصمیم گیری در مورد حذف صفحه می تواند به خصوص برای شرکت ها و تجارت الکترونیکی بسیار موفقیت آمیز باشد. تصور کنید که یک فروشگاه اینترنتی با فیس بوک دارید ، اما آن را به روز نمی کنید و از آن مراقبت نمی کنید. شما به کاربرانی که به دنبال کسب اطلاعات در مورد کسب و کار یا خدمات مشتری از طریق شبکه های اجتماعی هستند ، تصویر بسیار بدی ارائه خواهید داد. در این شرایط پاک کردن آن بسیار بهتر از ارائه تصویری از شلختگی و نگرانی در مورد کانال های ارتباطی تجارت شما است.

این را باید در نظر داشته باشید با حذف آن ، لایک ها و پست های خود را از دست خواهید داد، به این معنی که ، در صورت ایجاد مجدد شرکت ، شما باید از ابتدا در آن شبکه اجتماعی شروع کنید. بنابراین ، اگر صفحه به جای حذف آن ، با تغییر نام در خدمت شما باشد ، انجام این کار گزینه بهتری نسبت به حذف و از دست دادن پیشرفتی است که دارید.

چگونه یک صفحه فیس بوک را حذف کنیم

چگونه یک صفحه فیس بوک را حذف کنیم

باید بدانید که حذف صفحه فیس بوک بسیار بسیار ساده است. اما ، برای اینکه بتوانم آن را انجام دهم ، شما به شخصی که قصد حذف آن را دارد نیاز دارید تا مدیر صفحه باشد. هر نقش دیگری مجوز حذف آن را نخواهد داشت.

در صفحه فیس بوک خود ، باید به قسمت تنظیمات بروید. در سمت چپ و بالای کنار راهنما قرار دارد.

سپس ، در انتهای اولین منویی که ظاهر می شود ، شما یک گزینه خواهید داشت که می گوید: "حذف صفحه" ، که برای این منظور استفاده می شود ، یعنی حذف صفحه شما. باید روی دکمه "ویرایش" کلیک کنید.

پس از دادن آن ، اخطار دریافت خواهید کرد: «اگر صفحه خود را حذف کنید ، هیچ کس نمی تواند آن را ببیند یا جستجو کند. پس از کلیک روی "حذف" ، اگر نظر خود را تغییر دهید ، 14 روز فرصت دارید آن را بازیابی کنید. پس از آن زمان ، از شما خواسته می شود که اگر می خواهید آن را برای همیشه حذف کنید تأیید کنید. اگر ترجیح دهید آن را منتشر نکنید ، فقط سرپرستان قادر به دیدن آن هستند. " و در زیر به "حذف (نام صفحه)" و ذخیره تغییرات باز خواهید گشت.

اکنون این پیام دو چیز را روشن می کند:

  • این در واقع بلافاصله حذف نمی شود ، اما فیس بوک به شما دو هفته فرصت می دهد تا در مورد آن فکر کنید (در واقع این به شما بیشتر می دهد زیرا تا زمانی که دوباره وارد صفحه نشوید ، همچنان فعال خواهد بود).
  • اینکه در مدت زمان کوتاهی می توانید آن تصمیم را لغو کنید.

حذف یا غیرفعال کردن ، کدامیک بهتر است؟

با توجه به مطالب فوق ، ممکن است متوجه شده باشید که برای از بین رفتن صفحه فیس بوک در واقع دو راه وجود دارد: موقت و دائمی. یا به عبارت دیگر غیرفعال سازی یا حذف صفحه. اما ، چه تفاوتی بین یکی و دیگری وجود دارد؟

با غیرفعال کردن صفحه ، آنچه به دست می آورید این است که کاربران بیوگرافی را در فیس بوک نمی بینند؛ یعنی آنها قادر نخواهند بود اطلاعاتی در مورد تجارت داشته باشند. همچنین قرار نیست "لایک" های جدیدی بدست آورید زیرا برای افرادی که قبل از غیرفعال کردن آن را دوست نداشته اند ، وجود نخواهد داشت. بله ، قبل از تعجب ، برای کسانی که آن را داده اند همچنان ظاهر می شود.

مزیت اصلی غیرفعال کردن صفحه فیس بوک این است می توانید بدون از دست دادن چیزی ، نه نشریات ، نه لایک ها و نه نظرات ، آن را دوباره فعال کنید.

از طرف دیگر ، هنگام حذف یک صفحه فیس بوک ، با این روبرو می شوید که دیگر نمی توانید به آن دسترسی پیدا کنید ، پیام ها ، نظرات ، نشریات و البته موارد لایک موجود در آن را از دست می دهید. بازگشتی وجود نخواهد داشت.

تصمیم نهایی در مورد حذف یا غیرفعال کردن بهتر صفحه فیس بوک به خود شما بستگی دارد. اگر می خواهید آن را ذخیره کنید در صورتی که پروژه را در آینده نزدیک از سر بگیرید ، ممکن است برای شما بسیار بهتر باشد که اگر روی آن کار کرده اید و سابقه خوبی هم داشته اید ، آن را ذخیره کنید. از طرف دیگر ، اگر تعداد پسندیدن ، انتشارات کم ، پیام و غیره کم باشد. شاید بهتر باشد دفعه دیگر از صفر شروع کنید ، خصوصاً اگر قصد تغییر نام را دارید ، اگرچه اگرچه فیس بوک به شما امکان می دهد این کار را انجام دهید ، آدرس اینترنتی پیچیده تر از تغییر آن است.

آیا می توانید با موبایل خود صفحه ای را حذف کنید؟

آیا می توانید یک صفحه فیس بوک را با تلفن همراه خود حذف کنید؟

روشی که قبلاً به آن اشاره کردیم برای رایانه است ، اما اگر بخواهید دستور حذف صفحه را سریعاً صادر کنید و یکی از آن را در دست ندارید ، چه می کنید؟ خوب ، شما می دانید که می توانید آن را از طریق تلفن همراه خود نیز حذف کنید. مراحل بسیار ساده است و با ورود به برنامه فیس بوک و رفتن به بخش صفحات خود شروع می شود (دکمه سه خطه در سمت راست منو و کلیک بر روی صفحات صفحه مورد نظر خود را انتخاب کنید).

پس از انتخاب صفحه ای که می خواهید حذف کنید ، باید آن را وارد کرده و سه نقطه افقی را که در سمت راست در بالا ظاهر می شوند ، بزنید. با این کار به منوی تنظیمات صفحه می روید و باید روی ویرایش صفحه کلیک کنید. سپس به تنظیمات بروید.

در اینجا منو مشابه آنچه در رایانه مشاهده می کنید ، بنابراین شما باید به General بروید و در پایان همه موارد ، گزینه Delete page ظاهر می شود. از شما س ifال می شود که آیا می خواهید آن را حذف کنید یا خیر و مجبورید با در نظر گرفتن همان اخطار قبلی که به شما 14 روز فرصت می دهد برگردانید ، دوباره روی صفحه حذف کلیک کنید.

این آسان است که بدانید چگونه می توانید یک صفحه فیس بوک را حذف کنید ، حتی اگر تصمیم خود را کمی سبک نگیرید. بعضی اوقات فقط مجبورید آن را منتشر کنید یا مدتی غیرفعال کنید تا کاری که در آن قرار داده اید را از دست ندهید. آیا تا به حال صفحه ای را حذف کرده اید؟ آیا آسان دیدید؟


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.