نحوه لغو اشتراک در فیس بوک

اشتراک در فیس بوک را لغو کنید

در شبکه های اجتماعی می توانید تبلیغات زیادی را ببینید که گاهی اوقات آزار دهنده و اجتناب ناپذیر است ، یا افرادی که مسئول سو mis استفاده از اطلاعات شما در فیس بوک هستند و صادقانه بگویم وقتی یک حساب در شبکه اجتماعی باز می کنیم واقعیت ترک یک روزه آن را تصور نمی کنیم ، اما روزهایی وجود دارد که اگر دلایل کافی برای ادامه کار با حساب فیس بوک نداشته باشیم ، برای همه کسانی که در این شرایط هستند ، در اینجا توضیحات گام به گام نحوه لغو اشتراک به طور کامل یا جزئی از فیس بوک آورده شده است.

یا به این دلیل که ما زیاد از آن استفاده می کنیم و تمام وقت ما را می گیرد ، این باعث ایجاد مشکلات شخصی برای ما می شود یا اینکه ما اصلاً از آن استفاده نمی کنیم، در اینجا نحوه بستن آن را توضیح می دهم

اما قبل از شروع ، باید از موارد زیر آگاه باشید تفاوت که وجود دارد بین اینکه حساب خود را موقتاً غیرفعال کنید یا آن را برای مدت نامحدود انجام دهید.

تفاوت بین غیرفعال کردن و حذف حساب شما

با اثر خودکار چه فیس بوک ابتدا عمل می کند ، برای غیرفعال کردن موقت حساب شما هنگام درخواست آن است. به دنبال گزینه ، می توانید آن را از روی زمین نیز از بین ببرید ، اما ما باید کمی دقیق تر نگاه کنیم. برای اینکه شما ارزیابی کنید تا چه حد می خواهید حساب فیس بوک خود را ترک کنید ، ما قصد داریم با توضیح تفاوت این موارد شروع کنیم.

  • با غیرفعال کردن حساب خود ، اقدام موقت انجام می دهید. هر زمان که بخواهید می توانید به فیس بوک برگردید ، اگرچه در حالی که حساب غیرفعال شده است ، کاربرانی که قبلاً شما را در دوستان خود داشته اند نمی توانند شما را جستجو کنند ، حتی کمتر بیوگرافی شما را ببینند. توسط سرورهای زاکربرگ محافظت می شود ، اما اگر به فکر حذف حساب کاربری خود برای برخی از پیام هایی که ارسال کرده اید هستید ، فراموش کنید ، زیرا این پیام ها هنوز هم وجود دارند و افرادی که برای آنها ارسال شده اند می توانند بدون مشکل به آنها دسترسی پیدا کنند.
  • با حذف حساب خود اقدام قطعی انجام می دهیدبنابراین پس از انجام این فرآیند دیگر بازگشتی وجود ندارد. هنگامی که درخواست حذف قطعی از فیس بوک را داشته باشید ، پردازش آن چهارده روز طول می کشد و اگر در آن بازه زمانی از هر دستگاهی دوباره به حساب خود دسترسی پیدا کنید ، این روش لغو می شود. در مورد اطلاعات شخصی شما ، حذف فیس بوک از پایگاه داده تقریباً 90 روز طول خواهد کشید.

باید این را در نظر داشته باشید پیام هایی که ممکن است در مکالمه با کسی داشته باشید از سیستم حذف نمی شوند، از آنجا که اینها به طور همزمان در حساب شخصی که آنها را دریافت می کند ذخیره می شوند.

برخی ممکن است باقی بمانند کپی سوابق موجود در پایگاه داده شما ، اما آنها هویت ضمنی شما را تشخیص نمی دهند و شما را از هرگونه جستجو معاف می کنند.

چگونه حساب Facebook خود را به طور موقت غیرفعال کنم

به یاد داشته باشید که می توانید حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید هر چند بار که هست و هر وقت بخواهید یا وقت آزاد در دسترس است برگردید.

برای غیرفعال کردن حساب خود ، باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. روی کلیک کنید یا ضربه بزنید منو واقع در بخش برتر درست است فیس بوک.
  2. انتخاب کنید اینجا بخش پیکر بندی.
  3. کلیک کنید عمومی (General)، در ستونی که در کنار آن قرار دارد سمت چپ.
  4. در این قسمت گزینه ای را که می گوید انتخاب کنید حساب خود را مدیریت کنید و مراحل بعدی را دنبال کنید تا اقدام به ترک موقت انجام دهید.

با غیرفعال کردن نمایه ، جستجوی شما یا مشاهده برچسبی که به نمایه شما منجر شود غیرممکن است. همانطور که قبلاً می دانید ، اطلاعات خاصی مانند پیام های ارسالی همچنان برای کسانی که آنها را دریافت کرده اند قابل مشاهده خواهند بود.

اگر بعد از مدتی شما تصمیم دارید که از حساب فیس بوک خود دوباره استفاده کنید ، در هر زمان امکان ورود به سیستم را خواهید داشت باشما آدرس ایمیل قدیمی و همچنین رمز ورود تا بلافاصله حساب خود را فعال کنید. به راحتی همه چیز را بازیابی خواهید کرد ، اگر از حساب فیس بوک قدیمی خود برای ورود استفاده کنید ، حساب دوباره فعال می شود ، حتی اگر از برنامه دیگری باشد که با فیس بوک ارتباط برقرار می کند و شما آن را قبول می کنید. به همین سادگی است که نمایه فیس بوک شما ، شامل همه دوستان ، عکس ها و پست های شما ، فوراً بازنشانی می شود. به یاد داشته باشید که اگر می خواهید حساب خود را دوباره فعال کنید ، حساب ایمیل خود را فعال کرده اید که معمولاً برای ورود به سیستم از آن استفاده می کنید.

نحوه حذف دائمی حساب فیس بوک من

اگر فکر می کنید دیگر هرگز از حساب فیس بوک خود استفاده نخواهید کرد و تصمیم گرفته اید حساب خود را حذف کنید برای همیشه ، قبل از این مرحله توصیه می شود که یک نسخه از تمام اطلاعات خود را بارگیری کنید ، پس از اتمام ، می توانید به حذف حساب خود از بخش حساب خود را مدیریت کنید.

  • پس از پاک شدن حساب شما ، کاربران دیگر نمی توانند آن را در فیس بوک ببینند یا جستجو کنند. حذف همه مواردی که شما منتشر کرده اید ، مانند عکس ها ، به روزرسانی های وضعیت یا سایر داده های ذخیره شده در سیستم های پشتیبان ، ممکن است از ابتدای فرآیند 90 روز طول بکشد. در طول مدتی که برای حذف اطلاعات شما طول می کشد ، سایر کاربران فیس بوک نیز نمی توانند آن را ببینند.
  • وارد پیوند شوید ، به برداشتن حساب فیس بوک من برای همیشه ساده به عنوان غیرفعال کردن نیست. هست در س FAالات متداول (س Freالات متداول) o سوالات متداول از فیس بوک. در یکی از اینها ، او با ظرافت در زیر کلمه پنهان شده است ": به ما خبر دهید، که پیوند انجام این روش را خواهد داشت. بسته شدن دائمی حساب فیس بوک
  • یک بار ما روی پیوند کلیک می کنیم ما را به صفحه ای هدایت می کند که به ما امکان حذف همه داده ها را برای همیشه از شبکه اجتماعی می دهد. ابتدا توجه کنید:

حساب فیس بوک من را حذف کنید

  • اطلاعیه دوم ، در آن شما باید یک معما را حل کنید. در این حالت قرار بود همه تصاویری که در آنها یک آبشار ظاهر می شود را انتخاب کنید و دوباره رمز ورود خود را وارد کنید.

حساب بستن فیس بوک

حتی اگر قبول کنید ، 14 روز وقت دارید که پشیمان شوید ، در غیر این صورت داده های شما حذف می شوند.

همچنین می توانید حساب هر فرد دارای ناتوانی پزشکی یا تازه فوت شده را حذف کنید ، برای این کار باید فرم زیر را پر کنید: درخواست حذف حساب شخص دارای معلولیت پزشکی است، واقع در خدمات راهنما همان مکانی که حساب خود را موقتاً یا برای همیشه لغو می کنید ، اما در بخشی که این درخواست حذف را مشخص می کند.

نتیجه گیری

اشتراک خود را برای همیشه در فیس بوک لغو کنید

در پایان روز ، تصمیمی که درباره حساب خود می گیرید بسیار قابل احترام است ، این واقعیت که شما دیگر نمی خواهید در فیس بوک باشید و تصمیم می گیرید قدم حذف حساب خود را بطور کامل یا جزئی بردارید ، یک تصمیم مهم است که حریم خصوصی و تعامل خود را با جامعه تغییر دهید ، که باید قبل از استفاده با دقت فکر کنید.

بنابراین اگر احساس خستگی زیاد توسط بسیاری از اعلان ها دارید ، وقت ندارید ، شما با کاربران دیگر مشکلی دارید یا می خواهید به راحتی از آنچه در Facebook مشاهده می کنید گام غیرفعال کردن موقت حساب را بردارید، بنابراین می توانید هر زمان که بخواهید آن را بازیابی کنید و برای مدتی بدون دردسر از رادارها ناپدید شوید.

پاک کردن همه چیز تا حدودی یک تصمیم کاملاً رادیکال تر است، که فیس بوک با قرار دادن عکس های دوستان خود ، به شما می گوید که آنها دلتنگ شما می شوند و مواردی از این دست شما را ترغیب می کند تا نظر خود را تغییر دهید ، این مسئله را پیچیده می کند ، اما اگر هنوز هم می خواهید به طور کامل از فیس بوک خداحافظی کنید ، هیچ کس مانع شما نخواهد شد

علی رغم این واقعیت که فیس بوک یک شبکه اجتماعی با بیشترین تعداد کاربران فعال امروزی است و شبکه ای است که بیشترین هزینه و اقدامات غیرقانونی را جابجا می کند ، ما باید همیشه در ذهن داشته باشیم که چگونه حساب فیس بوک را برای همیشه حذف کنیم ، در صورت لزوم.

همیشه به خاطر داشته باشید که از تمام قوانین و دستورالعمل هایی که فیس بوک مطرح می کند پیروی کنید ، زیرا در صورت نقض قوانین ، خطر از دست دادن حساب خود را داریم.

مقاله مرتبط:
فیس بوک چگونه کار می کند؟

محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.

bool (درست)