Kuidas kustutada Facebooki konto

Kuidas kustutada Facebooki konto

Facebook, nagu paljud teisedki sotsiaalvõrgustikud, tekitab sõltuvust. Mõne jaoks juhivad nende elu kommentaarid, meeldimised ja jagamised. Kuid on ka teisi, kellel on kõrini ja nad on Internetist otsinud kuidas Facebooki kontot kustutada nii et pole jälgegi millestki, mida nad jagasid, ega nende fotodest.

Kui ka teie olete Facebookist tüdinenud ja soovite oma kahjusid kärpida, siis anname teile võtmed, et teaksite, kuidas Facebooki konto kustutada, kas soovite teha pausi või soovite selle täielikult kustutada.

Facebookist lahkumiseks on kaks võimalust: kustutamine või desaktiveerimine

Facebookist lahkumiseks on kaks võimalust: kustutamine või desaktiveerimine

Nagu Instagrami puhul, on ka Facebooki puhul kaks võimalust sotsiaalvõrgustikust vabanemiseks: kas kustutada, st täielikult kustutada oma profiil; või keelake see. Ja mõlemad on täiesti erinevad.

Kui otsustame Facebookis pausi teha ja te ei soovi sõnumeid saada ega lasta kellelgi teie profiili külastada, saate oma konto deaktiveerida. See on ajutine meede, see tähendab, et Facebook võtab seda nii, nagu teeksite pausi, kuid soovite, et teie teave säiliks. Kuid keegi ei saa teid otsida, teie elulugu näha jne. Ja selle uuesti aktiveerimiseks peate lihtsalt oma konto uuesti sisestama.

Nüüd, kui soovite oma konto täielikult kustutada, peaksite selle lõplikult kustutama. Ilmselgelt on sellel omad tagajärjed, näiteks sõprade, väljaannete, fotode ja muu kaotamine. Loomulikult on teil elimineerimise lõpuleviimiseks aega 14 päeva. Kui sisestate selle aja jooksul oma konto, siis kõik tühistatakse. Ja ka Facebookil (või Metal) kulub 90 päeva, et eemaldada kõik teie andmed oma andmebaasist (kuigi nad hoiatavad, et nende andmebaasis võib olla "materjale").

Sammud oma Facebooki konto desaktiveerimiseks

Sammud oma Facebooki konto desaktiveerimiseks

Mõnikord Viha, väsimuse tõttu või lihtsalt sellepärast, et te ei saa sotsiaalvõrgustikega hakkama, otsustate profiili kustutada. Aga mõne aja pärast tuled tagasi. Ja see tähendab, et tuleb konto uuesti luua, sõpru leida jne. Selle vältimiseks annab see Facebooki kustutamise asemel võimaluse konto deaktiveerida, nagu oleme varem näinud. Aga kuidas sa seda teed?

Selleks peate kõigepealt tegema sisestage Facebooki seaded. Seda tehakse vasakpoolses menüüs. Seal näete "Seaded ja privaatsus". Ja kui annate selle, kuvatakse uuesti "Seaded".

Nüüd sisenete mitme valikuga parempoolse veeruga paneeli. Peate minema jaotisse "Privaatsus".

Selles menüüs sisenedes peate samas paremas veerus klõpsama "Teie Facebooki teave". Keskendudes nüüd keskmisele lehele, kui kerite allapoole, näete, et see ütleb: "Deaktiveerimine ja kõrvaldamine". See annab teile võimaluse konto mõneks ajaks deaktiveerida või lõplikult kustutada.

Siin peate valima konto deaktiveerimise ja klõpsama ka nuppu Ava konto deaktiveerimine. Kinnitamiseks kuvatakse rida juhiseid, mis annavad teile teada, mis võib juhtuda, ja protsessi tagasipööramiseks, st selle uuesti aktiveerimiseks.

Mis juhtub, kui ma konto deaktiveerin?

Facebook soovitab Kui konto deaktiveeritakse, juhtub sellega järgmine:

  • Keegi ei näe teie profiili. Kuigi on teavet, mis on endiselt nähtav.
  • Kuigi olete teid jälgivate inimeste sõprade loendis, näevad teid ainult need. Teiste jaoks pole teid olemas.
  • Ka grupi administraatorid näevad teie postitusi ja kommentaare.
  • Te ei saa Facebooki kasutada. Tegelikult, kui sisestate oma profiiliga, siis juhtub see, et see aktiveeritakse uuesti ja olete kõigile nähtav.
  • Kaotsi lähevad ka teie juhitavad lehed, st teie omad. Ainult siis, kui jagate neid kellegi teisega, võivad nad jääda aktiivseks.

Kuidas Facebooki konto samm-sammult kustutada

Kuidas Facebooki konto samm-sammult kustutada

On selge, et, kui teie otsus on Facebookist täielikult lahkuda, on kasutu, kui hoiate oma profiili deaktiveerituna ja sotsiaalvõrgustik hoiab teie andmeid alles, kui te sellest midagi teada ei taha (ja vähem lekete puhul, mida see sageli kannatab). Seetõttu peate oma Facebooki profiili täielikuks sulgemiseks tegema järgmised toimingud.

Tehke oma andmetest varukoopia

See on midagi, mille paljud unustavad, kuid see võib olla huvitav. Temaga saate seda teha et saaksite salvestada nii oma fotosid kui ka väljaandeid, mis on ju teie omad. Selleks tuleb minna menüüsse Seaded ja privaatsus ning sealt Seaded.

Jällegi läheme teie Facebooki teabe juurde ja siin, kesksel lehel, on nupp «Laadi oma teave alla». Klõpsake nuppu "vaade" ja saate valida andmete kategooriad, märkides paremal pool kuvatavad kastid.

Järgmisena peate valima allalaadimise vormingu, fotode ja videote kvaliteedi ning kuupäevavahemiku. Annate Loo faili ja see kuvatakse ootel, kuni see on allalaadimiseks saadaval. Loomulikult ei toimu see sageli kohe ja selleks võib kuluda mõnest tunnist mõne päevani. Kui see on käes, saate jätkata täielikku eemaldamisprotsessi.

Kustutage oma Facebooki konto täielikult

Võib-olla olete juba aru saanud, et oma Facebooki konto kustutamiseks peate läbima samad sammud nagu selle desaktiveerimisel. Ainult, et desaktiveerimise asemel peate vajutama nuppu Kustuta.

See tähendab, et toimingud on järgmised:

  • Avage Seaded ja Privaatsus / Seaded.
  • Kui olete sees, klõpsake nuppu Privaatsus.
  • Avage oma Facebooki teave.
  • Minge alla, kus on kirjas "Konto deaktiveerimine ja kustutamine".
  • Klõpsake nuppu Kustuta konto ja nuppu «Mine konto kustutamiseks».
  • Klõpsake nuppu Eemalda konto, sisestage parool ja jätkake.

Ódigos 30 päeva eemaldamisprotsessi tühistamiseks. Sel ajal saate protsessi tühistada. Selleks peate lihtsalt oma kontole sisse logima ja vajutama nuppu "Tühista kustutamine".

Kas teil on Facebooki konto kustutamise kohta küsimusi? Küsi meilt ja me püüame sind aidata.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

*

*

  1. Andmete eest vastutab: Miguel Ángel Gatón
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.

bool (tõene)