Як адпісацца ад Facebook

адпісацца ў Facebook

У сацыяльных сетках вы можаце ўбачыць шмат рэкламы, якая часам можа быць раздражняльнай і непазбежнай, а таксама людзей, якія нясуць адказнасць за няправільнае выкарыстанне інфармацыі, якую вы маеце ў Facebook, і, шчыра кажучы Калі мы адкрываем рахунак у сацыяльнай сетцы, мы не ўяўляем, як пакінуць яго аднойчы, але ёсць дні, калі, калі ў нас ёсць дастатковыя прычыны не працягваць працу з уліковым запісам Facebook, для ўсіх, хто ў гэтай сітуацыі, Вось пакрокавае тлумачэнне таго, як цалкам або часткова адпісацца ад Facebook.

Альбо таму, што мы выкарыстоўваем яго занадта шмат, і ён спажывае ўвесь наш час, гэта выклікае ў нас асабістыя праблемы, альбо мы проста не выкарыстоўваем яго наогул, тут я тлумачу, як яго закрыць

Але перш чым пачаць, вам трэба ведаць пра гэта розніца што існуе паміж часовым дэактываваннем вашага ўліковага запісу альбо яго выкананнем на няпэўны час.

Розніца паміж дэактывацыяй і выдаленнем вашага ўліковага запісу

Аўтаматычным эфектам што Facebook выступае першым, заключаецца ў часовай дэактывацыі вашага ўліковага запісу пры запыце. Шукаючы варыянт, вы можаце таксама ліквідаваць яго з твару зямлі, але нам прыйдзецца паглядзець крыху больш грунтоўна. Для вас прыняць ацэнку у якой ступені вы хочаце пакінуць свой рахунак на Facebook, Мы пачнем з тлумачэння розніцы паміж імі.

  • Адключыўшы свой уліковы запіс, вы прымаеце часовыя меры. Вы можаце вярнуцца ў Facebook, калі захочаце, хаця пакуль уліковы запіс адключаны, карыстальнікі, якія раней мелі вас у сябрах, не змогуць вас шукаць, а тым больш бачыць вашу біяграфію. Ён будзе абаронены серверамі Цукерберга, але калі вы думаеце выдаліць уліковы запіс для некаторых паведамленняў, якія вы адправілі, забудзьцеся, бо яны ўсё яшчэ прысутнічаюць, і людзі, з якімі яны былі адпраўлены, могуць атрымаць да іх доступ без праблем.
  • Выдаляючы свой рахунак, вы прымаеце канчатковую меру, як толькі гэты працэс будзе зроблены, шляху назад ужо няма. Пасля таго, як вы запытаеце канчатковае выдаленне ў Facebook, яго апрацоўка зойме чатырнаццаць дзён, і калі вы зноў увойдзеце ў свой уліковы запіс з любой прылады ў гэты перыяд часу, гэтая працэдура будзе адменена. Што тычыцца вашай асабістай інфармацыі, то Facebook выдаліць яе са сваёй базы дадзеных спатрэбіцца прыблізна 90 дзён.

Вы павінны мець на ўвазе, што паведамленні, якія вы можаце мець у размове з кім-небудзь, не будуць выдалены з сістэмы, бо яны адначасова захоўваюцца на рахунку чалавека, які іх атрымлівае.

Некаторыя могуць застацца копіі запісаў, якія застануцца ў вашай базе дадзеных, але яны не прызнаюць вашу няяўную асобу, вызваляючы вас ад любога пошуку.

Як часова адключыць мой рахунак на Facebook

Успомніць можна часова адключыце свой рахунак Колькі разоў і вяртайцеся, калі захочаце, альбо вольны час.

Каб адключыць свой рахунак, неабходна выканаць наступныя дзеянні:

  1. Націсніце або націсніце на меню размешчаны ў частцы цудоўны права з Facebook.
  2. Абярыце тут раздзел канфігурацыя.
  3. Націсніце на агульны, у калоне, размешчанай збоку злева.
  4. Абярыце ў гэтым раздзеле параметр, у якім гаворыцца Кіруйце сваім уліковым запісам і выканайце наступныя дзеянні, каб завяршыць дзеянне часовага вываду.

Адключыўшы свой профіль, немагчыма будзе шукаць вас альбо праглядаць любы тэг, які вядзе да вашага профілю. Як вы ўжо ведаеце, пэўная інфармацыя, напрыклад адпраўленыя паведамленні, па-ранейшаму будзе бачная для тых, хто іх атрымаў.

Калі праз нейкі час Вы вырашылі выкарыстаць свой рахунак на Facebook зноў, у любы час у вас будзе магчымасць увайсці з вамі стары адрас электроннай пошты, а таксама ваш пароль каб неадкладна актываваць свой рахунак. Вы лёгка адновіце ўсё, калі вы выкарыстоўваеце свой стары ўліковы запіс Facebook для ўваходу, уліковы запіс будзе актываваны зноў, нават калі гэта з іншага прыкладання, якое злучаецца з Facebook, і вы яго прымаеце. Гэта так проста, што ваш профіль у Facebook, уключаючы ўсіх вашых сяброў, фатаграфіі і паведамленні, будзе неадкладна скінуты. Памятаеце, што вы ўключылі свой уліковы запіс электроннай пошты, які вы звычайна выкарыстоўваеце для ўваходу, калі вы хочаце аднавіць свой уліковы запіс.

Як назаўсёды выдаліць свой рахунак на Facebook

Калі вы думаеце, што больш ніколі не будзеце выкарыстоўваць свой рахунак на Facebook і Вы вырашылі выдаліць свой рахунак назаўсёды, рэкамендуецца перад гэтым крокам загрузіце копію ўсёй вашай інфармацыі, Пасля завяршэння вы можаце атрымаць доступ да выдалення вашага ўліковага запісу з раздзела Кіруйце сваім уліковым запісам.

  • Пасля выдалення вашага ўліковага запісу карыстальнікі больш не змогуць бачыць і шукаць яго на Facebook. Выдаленне ўсяго, што вы апублікавалі, напрыклад, вашых фатаграфій, абнаўленняў стану альбо іншых дадзеных, якія захоўваюцца ў сістэмах рэзервовага капіравання, можа заняць да 90 дзён. За час, неабходны для выдалення вашай інфармацыі, іншыя карыстальнікі Facebook таксама не змогуць яе ўбачыць.
  • Перайсці па спасылцы, да выдаліць мой рахунак на Facebook назаўсёды не так просты, як дэактывацыя. Хіба ў Частыя пытанні (часта задаюць пытанні) o Часта задаюць пытанні З Facebook. У адным з іх ён тонка схаваны пад словам »: дайце нам ведаць, у якім будзе спасылка для выканання гэтай працэдуры. пастаяннае закрыццё ўліковага запісу facebook
  • адзін раз мы націскаем, спасылка выводзіць нас на экран, які дазволіць нам назаўсёды выдаліць усе дадзеныя з сацыяльнай сеткі. Перш заўважце:

выдаліць мой рахунак на Facebook

  • Другое апавяшчэнне, у якім вам трэба будзе разгадаць галаваломку. У гэтым выпадку гэта было выбраць усе выявы, на якіх з'яўляецца вадаспад, і зноў увесці пароль.

Зачыніць уліковы запіс Facebook

Нават калі вы прымаеце, у вас ёсць 14 дзён, каб пашкадаваць, у адваротным выпадку вашы дадзеныя будуць выдалены.

Вы таксама можаце выдаліць уліковы запіс любога чалавека, які мае інваліднасць альбо нядаўна памёр, для гэтага неабходна запоўніць Просьба аб выдаленні ўліковага запісу чалавека з інваліднасцю, размешчаны ў в Даведкі тое самае месца, дзе вы часова альбо назаўсёды скасуеце свой уліковы запіс, але ў раздзеле, дзе ўказаны гэты запыт на выдаленне.

Высновы

адмяніць падпіску на Facebook назаўсёды

У рэшце рэшт, рашэнне, якое вы прымаеце ў дачыненні да свайго ўліковага запісу, вельмі паважна, той факт, што вы больш не хочаце быць у Facebook і вырашыце зрабіць выдаленне свайго ўліковага запісу альбо цалкам, альбо часткова, з'яўляецца важным рашэннем, якое змяніць вашу прыватную жыццё і ўзаемадзеянне з грамадствам, над чым варта добра падумаць.

Такім чынам, калі вы адчуваеце, як вас перапаўняе столькі апавяшчэнняў, у вас няма часу, у вас ёсць праблемы з іншымі карыстальнікамі альбо вы проста хочаце адпачыць ад убачанага на Facebook, зрабіце крок часовай дэактывацыі ўліковага запісу, такім чынам, атрымаўшы магчымасць аднавіць яго, калі захочаце, і на некаторы час без праблем знікнуць з радараў.

Сцерці ўсё - некалькі больш радыкальнае рашэнне, што Facebook ускладняе, размяшчаючы фатаграфіі сваіх сяброў, кажучы, што яны будуць сумаваць па табе і падобныя рэчы, каб пераканаць вас перадумаць, але калі вы ўсё роўна хочаце развітацца з Facebook цалкам, вас ніхто не спыніць.

Нягледзячы на ​​тое, што Facebook - гэта сацыяльная сетка з найбольшай колькасцю актыўных карыстальнікаў на сённяшні дзень і тая, якая перамяшчае найбольшую колькасць грошай і незаконных дзеянняў, мы заўсёды павінны памятаць, як пры неабходнасці назаўсёды выдаліць уліковы запіс Facebook.

Заўсёды памятайце, што трэба выконваць усе правілы і рэкамендацыі, якія ўздымае Facebook, бо, калі мы парушаем іх, мы рызыкуем страціць свой рахунак.

звязаныя артыкулы:
Як працуе Facebook?

Змест артыкула адпавядае нашым прынцыпам рэдакцыйная этыка. Каб паведаміць пра памылку, націсніце тут.

Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Мігель Анхель Гатон
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.